Humanitarni tiket u podne: Ivan Ostojić tipuje za Nikolu Šišovića

Vreme čitanja: 4min | pet. 20.11.20. | 11:24

Fudbalski internacionalac od Ajaksa II očekuje dvojku

Osvajač duple krune sa Helsinkijem današnji je plemeniti kladilac najdugotrajnije rubrike plemenitog klađenja. Ivan Ostojić do nedavno bio je član HJK-a, najvećeg kuba u Finskoj gde su, kako kaže uslovi za igrače fantastični. U klubu misle na svaki detalj. To su utisci koje za Mozzart Sport prenosi fudbaler Ivan Ostojić i dodaje: “Finska ima izuzetan sistem i standard, generalno, za naše prilike sve je preskupo. Klima je specifična, leto traje svega dva i po meseca, a temperatura ne prelazi 25 stepeni. Tu su i “bele noći”, zimi sunca ima jedva tri, četiri sata”.

Pretprošla takmičarska godina je bila rezultatski loša za HJK.

Izabrane vesti

“Ostali su bez Evrope. Klub je odlučio i doveo izuzetne igrače što se pokazalo, na kraju, kao pun pogodak. Osvojili smo duplu krunu”, kaže Ostojić i prelazi na humanitarno tipovanje.

Utakmica REN – BORDO prva je na plemenitom tiketu. Domaći imaju suficit od šest bodova, a poslednje dve utakmice izgubili su sa po 3:0. I Bordo nije imao uspeha na poslednja dva meča, negativna gol razlika 0:6. Statistički gledano skor je 13:18:22, Bordo ima najubedljiviju pobedu, 4:0, ali na poslednjih pet okršaja Ren je bio uspešniji.

“Igram jedinicu”. 

Ostajemo sa dobrotvornim tipovanjem u Francuskoj, MONAKO – PSŽ. Tim iz Kneževine je slavio na poslednja dva meča. Parižani nižu pobede osim neuspeha sa Lajpcigom. Međusobna statistika je približna, 19:18:21, a PSŽ ima pobedu sa 7:1.

“Očekujem golove na ovom meču, TGG GG3+”. 

Kada je pandemija korone u pitanju Finci su sve rešavali distancom i odgovornošću pojedinca. Ostojić ih je doživeo kao disciplinovan narod. Što se tiče Skandinavskih zemalja, po broju zaraženih najbolje je stajala upravo Finska. Tako je i sada, nemaju većih problema, iskustvo je fudbalera sa duplom krunom koji nas vodi u Španiju, OSASUNA – UESKA. Tim iz Pamplone ima bolji skor, 4:1:2. I poslednji okršaj dobili su sa 1:0. Osasuna ima četiri boda više od rivala koji nema pobedu, uz šest remija i tri poraza. Sevilja je u poslednjem kolu slavila nad Osasunom sa 1:0, a Ueska je odigrala 1:1.

“Tri plus”.

 U Finskoj je važilo pravilo da ukoliko neko od igrača ili zaposlenih, koji su u kontaktu sa ekipom, bude zaražen, ceo tim ide u karantin na sedam dana. Iz tog razloga nije se igrao plej-of, pa je liga završena regularnom rundom.

Naš kladilac je imao jednogodišnji ugovor, nije uspeo da se dogovori za sledeću godinu, pa je u potrazi za klubom kao slobodan igrač. A poslednja utakmica je DEN BOŠ – AJAKS II. Domači su poraženi na poslednje dve utakmice. Kopljanici su izgubili jedan od poslednjih pet duela. Istorija kaže 3:3:8.

“Igram dvojku”, zaključuje naš plemeniti kladilac kome je prvi sport bio tenis, ali je kao veliki zaljubljenik prešao na fudbal koji ga i dalje inspiriše. 

“Moj uzor je veliki Nemanja Vidić, igramo istu poziciju i oduševljen sam njegovim igrama I poštovanjem koje mu ljudi odaju širom sveta. Za mene je on najbolji štoper. Navijam za Mančester junajted”.

Našeg plemenitog gosta informisali smo o Mozzartovom društveno odgovornom poslovanju. Odbojkašica Vanja Savić ostvarila je dobrotvorni dobitak od 162.700 dinara, a trener Vršca Vladimir Lučić sastavio je tiket za 141.200 dinara. Poslednji dobitnici su košarkaš Mornara Sead Šehović, solista Aleksa Nedeljković, Slaven Čupković, Danilo Nikolić, Olja Lević i Milovan Ćirković. Ukupna donirana suma u “Humanitarnom tiketu u podne” sada iznosi preko sedamnaest miliona ili precizno 17.103.694 dinara. 

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević i Milovan Ćirković.

Naš 843. učesnik “Humanitarnog tiketa u podne”, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Humanitarno uduženje žena “Arta”, Bijeljina. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Mloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara