Screenshot - euroleaguebasketball.net
Screenshot - euroleaguebasketball.net

Rekordne brojke Fajnal fora u Kaunasu: Nezapamćena poseta na zvaničnom sajtu i društvenim mrežama

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.05.23. | 16:57

Zabeleženo više od 168.000.000 impresija i 63.000.000 pregleda video klipova sa završne borbe za evropski

Sezona 2022/23 u Evroligi okončana je spektakularnom pobedom Real Madrida nad Olimpijakosom u poslednjim sekundama borbe za trofej, na prvom Fajnal foru održanom u Kaunasu. Ostaće upamćena kao jedna od najinteresantnijih i najneizvesnijih, a završne borbe u Kaunasu u potpunosti su opravdale očekivanja. Obelodanjeno je da su postavljene i rekordne brojke na društvenim mrežama, kao i na sajtu elitnog takmičenja.

Broj korisnika koji su ulazili na sajt Evrolige skočio je za 44,41 odsto, a ukupan broj sesija povećan je na 44,77 odsto. Broj pregleda stranica za čak 43,81 odsto.

Izabrane vesti

Nalozi Evrolige na društvenim mrežama takođe su osetili ozbiljan rast brojki, za čak 44 odsto je veći broj impresija, za 55 odsto je veći doseg, dok je broj pregleda dupliran (104 odsto), a pratilaca je čak 17 odsto više nakon Fajnal fora u Žalgirio Areni.

Instagram je bio najveći hit, pa je tokom Fajnal for vikenda zabeležen skok od 43 odsto kada su impresije u pitanju, doseg je povećan za 71 odsto, interakcije za čak 52, pregledi za neverovatnih 174 i broj pratilaca za 17 odsto.

TikTok je takođe bio veoma popularan, broj impresija Evroliginog naloga skočio je za 128 odsto, kao i broj pregleda. Interakcije su povećane za 73 odsto, a broj pratilaca za čak 92.

Kada je u pitanju Tviter, broj impresija uvećan je za 73 odsto, broj pregleda gotovo dupliran (99 odsto), dok su interakcije na Fejsbuku narasle za 18 odsto.

@euroleague

SERGIO LLULL WINS THE EUROLEAGUE FOR REAL MADRID 🏆 #euroleague #gamewinner #realmadrid #final #gamewinner

♬ original sound - EuroLeague



tagovi

Evroligadruštvene mreže

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara