Saznajemo: Jago ostaje u Zvezdi

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.06.24. | 17:42

Prema nezvaničnim saznanjima Mozzart Sporta, Crvena zvezda je reagovala i uspela da ubedi srčanog Brazilca da ostane na Malom Kalemegdanu i naredne sezone

Brazilski internacionalac i MVP finala ABA lige, Jago Dos Santos bio je na korak do odluke da napusti Zvezdu i nastavi karijeru u Rusiji gde je dobio unosnu finansijsku ponudu. Ipak, prema nezvaničnim saznanjima Mozzart Sporta, Jago će ostati u Zvezdi jer su u klubu reagovali na vreme i ubedili igrača da ostane u crveno-belom i naredne sezone.

Navodno je Zenit sa trenerom Ćavijem Paskvalom video Jaga kao glavnog aduta za narednu sezonu. Zbog toga su mu ponudili izuzetno visok ugovor zbog čega je Brazilac imao nameru da pređe, ali posle reakcije Zvezde do toga neće doći.

Izabrane vesti

Podsetimo da je Jago stigo prošlog lega iz Ulma gde je takođe bio MVP. Projektovan je bio u Zvezdi kao treći plejmejker, ali kako je sezona odmicala tako je omaleni Brazilac postao ključni čovek u crveno-belom taboru, posebno kada su u pitanju bili mečevi protiv Partizana na svim frontovima.

Zbog svega ovoga, Zvezda je odlučila da poveća platu Brazilca i tako ga zadrži u klubu za narednu sezonu gde će ponovo ambicije biti izuzetno visoke posebno sa novim pojačanjima kao što su Ajzea Kenan...



tagovi

KK Crvena zvezdaJago dos Santos

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara