CacaNito potpisao za GuardiaN-ov BC.Game

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.06.24. | 21:52

Apeks je u maju stavio ceo svoj tim na transfer listu, a CacaNito je sada i zvanično prodat novom imenu na CS2 esport sceni

Makedonski CS2 igrač Aleksandar "CacaNito" Kjulukoski će nastaviti karijeru u novonastaloj ekipi BC.Game koju sa trenerske pozicije predvodi legenda CS esporta Ladislav "GuardiaN" Kovacs.

CacaNito se proslavio igrajući za BLUEJAYS sa kojima je između ostalog uspeo i da osvoji IESF 2022, kada su u finalu savladali mongolski IHC Esports i doneli veliko slavlje Makedoniji.

Izabrane vesti

U julu prošle godine prelazi u Apeks gde je igrao nešto manje od godinu dana. Sa timom je zaigrao i na PGL Copenhagen Majoru, gde su ostvarili top 16 plasman, ali dalje od toga nisu mogli i ispadaju sa 1-3 rezultatom u glavnoj fazi takmičenja.

Apeks je u maju stavio ceo svoj tim na transfer listu, a CacaNito je sada i zvanično prodat novom imenu na CS2 esport sceni, ekipi BC. Game. U pitanju je ekipa u vlasništvu istoimenog onlajn kripto kazina, projekat koji će voditi GuardiaN koji je izjavio da pravi tim u kom će igrači imati idealne uslove da pruže svoj maksimum.

To je potvrdio i CacaNito koji je izjavio da je njegov individualni učinak trpeo u Apeksu gde je bio primoran da igra uloge koje mu nisu toliko odgovarale, a da će u BC.Game imati priliku da igra na način na koji je navikao dok je igrao za BLUEJAYS.

U ekipu je stigao i Joel "joel" Holmlund, mladi švedski igrač koji se nedavno našao u jeku skandala kada je banovan na šest meseci zbog klađenja na mečeve sopstvenog tima, uključujući i klađenje protiv svoje ekipe.

U timu će igrati i Guy "anarkez" Trachtman, izraelski snajperista koji je od juna bez tima nakon što je Team Secret raspustio svoju ekipu.


tagovi

esport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara