Zubairu (©Starsport)
Zubairu (©Starsport)

Partizan doveo krilo sa Uba: Zubairu oblači crno-belo

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.06.24. | 16:53

Jedinstvu 500.000 evra za obeštećenje

Jedno od dva očekivana pojačanja do polaska Partizana na turnir u Moskvu je stiglo – Ibrahim Zubairu (20).

Dosadašnji krilni napadač Jedinstva sa Uba obući će crno-beli dres beogradskog velikana, pošto su se klubovi posle dugih pregovora danas dogovorili oko obeštećenja, javlja Telegraf.

Izabrane vesti

Partizan će za brzonogo krilo iz Gane platiti 500.000 evra, a pošto ima 20 godina i dve godine živi u Srbiji, plan je da dođe i do pasoša, čime bi se ispunio uslov da bude bonus igrač u narednoj sezoni.

Ibrahim Zubairu je prošle sezone odigrao 36 mečeva u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije, postigao je 13 golova i upisao sedam asistencija, po čemu je bio jedan od najboljih igrača Jedinstva, na putu ka promociji u elitni rang.

U timu Partizana fudbaler iz Gane će konkurisati za poziciju levog krila, gde je proletos mahom igrao Korejac Goh. Na tom mestu crno-beli imaju i Aleksu Jankovića i mladog Nemanju Trifunovića.

Klub iz Humske je doveo ovog leta štopera Nihada Mujakića, napadača Đorđa Jovanovića, vezistu Kervina Arijagu i sada krilnog napadača Ibrahima Zubairu. Očekuje se u narednih dan-dva da stigne i novi levi bek.

Crno-beli su trenutno na pripremama u Sloveniji, a očekuje ih za koji dan put u Moskvu, gde će na turniru igrati sa Dinamom i CSKA, što će im biti najveće provere pred početak nove sezone.


tagovi

Ibrahim ZubairuFK PartizanMozzart Bet SuperligaJedinstvo Ub

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara