Aleksa Avramović i Jago dos Santos (©Star Sport)
Aleksa Avramović i Jago dos Santos (©Star Sport)

Raspored ABA lige za sezonu 2024/25: Zvezda kreće iz Dubaija!

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.06.24. | 18:24

Partizan Mozzart Bet kod kuće protiv Borca Mozzart

Košarkaši Crvene zvezde otvoriće takmičarsku 2024/25 i sezonu odbrane jadranske titule gostovanjem u Dubaiju! Crveno-beli biće prvi gosti novopečenog učesnika regionalnog takmičenja, što će biti poseban događaj za klub sa Bliskog istoka i za aktuelnog šampiona.

Partizan Mozzart Bet će na otvaranju dočekati Borac Mozzart. Prvo kolo trebalo bi da startuje u periodu između 21. i 23. septembra.

Izabrane vesti

Što se tiče ostalih srpskih učesnika u regionalnom takmičenju, Mega u prvom kolu gostuje Krki, FMP Železnik na svom parketu dočekuje Cedevitu Olimpiju, dok će subotički Spartak svoj debitantski nastup u ABA ligi imati protiv Studentskog Centra u Podgorici.

Partizan Mozzart Bet će već u drugom kolu biti gost Subotice, dok Crvena zvezda dočekuje Mornar, u narednoj rundi crno-belima stiže Cibona, dok Zvezda ide na noge Splitu. U četvrtoj rundi Crvena zvezde čeka Igokeu novog trenera Nenada Stefanovića, dok Partizan Mozzart Bet putuje u Podgoricu Studentskom Centru. U petom kolu imamo i prvi veliki regionalni derbi, pošto Zvezda gostuje Budućnosti! Parni valjak u istoj rundi čeka Zadar.

Prema rasporedu, Partizan Mozzart Bet će sa Dubaijem igrati u osmom kolu kod kuće, koje je na programu između 8. i 11. novembra. Zanimljivo, na prvi večiti derbi čekaćemo do poslednjeg kola prvog dela sezone. Domaćin će biti Crvena zvezda.

Zanimljivo, već u prvom kolu imaćemo crnogorski derbi između Mornara i Budućnosti u Baru, kao i hrvatski Cibone i Zadra u Zagrebu.



tagovi

KK Crvena zvezdaKK PartizanABA liga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara