Komentari na vest

Belgijanci izviždani kao nikad pre: De Brujne povlačio ekipu, Karasko i Tedesko šokirani

с

срамота

pre 1 dan

Види се да је тај губитнички менталитет Пепа Гвардиоле присутан код Де Брујнеа. Можда и зато није остварио свој пун потенцијал (класа Модрића и Кроса), јер Гвардиолина демагогија као код Пиксија, да је сваки резултат у фудбалу успех.

bez_EU4ije

pre 1 dan

@срамота Gubitnički mentalitet Pepa Guardiole 🤡🤡🤡 Hvala, dovoljno je, nemoj više.
A

Australopitekus

pre 2 dana

Uz Srbiju, jedina reprezentacija koja je na EP došla bez selektora. Užas jedan šta Fudbalski savez Belgije radi sa selektorima. Najbolju generaciju u istoriji njihovog fudbala dali su u ruke Marku Vilmotsu... Ova generacija nije tako jaka, ali je Tedesko smešan...
p

plavacc

pre 2 dana

i ovaj pajac i pihi su spejs satl i za desana,kamoli za martineza,a tek za sautgejta...
B

Brko

pre 2 dana

Par činjenica. Javnost nekih država(Belgija, Engleska) se toliko naloži da su oni glavni favoriti i da će glatko doći do finala, pa onda imamo ovakve zvižduke umjesto da jednostavno budu sretni što idu u knock-out fazu i što će još minimalno jednom gledati svoju reputaciju. Oni nikako da shvate da i drugi znaju igrati, prošli su kvalifikacije i znači imaju neki kvalitet za EURO. Uz dobrog selektora i taktiku, te požrtvovanost mogu nadomjestiti manjak talenta i "zvijezda" i pružiti sasvim pristojan fudbal. Za gol iz kornera ne treba ti talenat. Za dobro postavljenu odbranu, ne treba talenat već treninzi, rad i mudrost selektora. U slabijim reprezentacijama vezni igrači imaju tačnost pasova oko 70%, što je malo. Ali ako jedan prođe, eto 100%-tne šanse za gol. Kad ne prođe, i dalje imaš organizovanu odbranu i relativno si miran. Dalje, vidi se umor od klupske sezone, igrači iz top timova su totalno istrošeni. Rüdiger, Kane, De Brujne, Gvardiol, Kroos, Wirz, Mbape... vidiš na njima da kaskaju već od drugog poluvremena. Dok jedan Kante iz arabije igra kao iz najboljih dana, svjež, odmoran, liga nije zahtjevna, njihova liga prvaka također, nije opterećen rezultatom na klupskom nivou i mentalno je odmoran. Zato su Gruzija i Slovenija imali uspjeh.
P

Prosto

pre 2 dana

Je neverovatno kako se svi čude što im zvižde, oa ova Belgija je očajno igrala, Engleska, Italija, itd. A nas da ne spominjem, pa više navijači ne smeju ni da kritikuju. Sve u svemu očajan fudbal na ovom prvenstvu, tačno vidiš da većina igra preko one stvari. Osim ovih malih, koji se lože. A primer su Gruzija, Albanija, Slovenija.
г

гост

pre 2 dana

А мислили смо да само ми имамо "сетите се где смо били" моменте . . .
H

Hermano7

pre 2 dana

Mene cudi kako uopste se kvalifikuju za euro i svetsko. Kurtoa i Debrujn se mrze, Lukaku i Batsuaji takodje, Trosard ne prica sa pola ekipe, svadjaju se kao neke strine i ocekuju uspeh neki, zali boze
G

Gostza

pre 3 dana

Pa i oni imaju selektora kao i mi. I njihove vedete igraju kao da su u istoj ligi sa SMS om i Mitrom.
C

Carasco

pre 3 dana

Je delimicno u pravu. Slicne ako ne i jace zvizduke dobili su Orlovi od strane 35k navijaca na stadionu u Minhenu.
S

Sava Pančevo

pre 3 dana

Pa nisu Belgijanci budale.A kod nas i dalje veruju da smo se pošteno našli na ova zadnja dva prvenstva. Sve je projekcija Uefe i Fife.Primeri Gruzije Slovenije ostalih ,,veselih,, utakmica sve govori.
D

Dexaman

pre 3 dana

Rezultat može da izostane, ali pristup meču je bio odvratan! Sramotna igra Belgije...No dobro, već od osmine finala idu kući...
K

Kleo

pre 3 dana

Uzmes odmor, das silne pare za karte, smestaj, hranu, pice, i onda nemas pravo da zvizdis umisljenim zvezdama ako smatras da lose igraju, posto ce odmah da mlataraju rukama kao De Brujne i da drame dok odlaze u svlacionicu.
V

Vani

pre 3 dana

Protiv Ukraine cuvas 0:0 i onda ti nije jasno cemu zvizduci hahahah