REZZIME DANA (sreda): Najigraniji tip nije prošao, Slovaci i Rumuni ispoštovali

Vreme čitanja: 4min | sre. 26.06.24. | 23:33

Pogledajte ko vam je 26. juna doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ULSAN - DAEGU (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:0

Jedan, ali vredan. Ulsan je opravdao vaša očekivanja i rešio veliki deo posla već u finišu prvog poluvremena, kada je i pao jedini gol na meču. U nastavku se domaćin lepo branio i zaslužio tri boda.

SEREZO OSAKA - SENGAN (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 1:0

Fudbaleri Osake dobili su poklon u vidu autogola već u 8. minutu utakmice i to ih je očigledno zadovoljilo jer do kraja utakmice više nisu uspevali da zaprete ozbiljno. Čak je i dobro što su zadržali prednost do kraja pošto su gosti više napadali u nastavku meča.

SLOVAČKA - RUMUNIJA (tip X, kvota 2,05) - rezultat 1:1

Možda nije lepo, možda nije etički, ali je korisno i praktično. Slovačka i Rumunija su bez neke velike borbe odigrali 1:1 i ruku pod ruku otišli u osminu finala Evropskog prvenstva. Za većinu je ovo očekivan scenario, jer je remi odgovarao obema reprezentacijama. Istina, i pobeda im je garantovala prolaz dalje i verovatno prvo mesto, ali je to značilo i rizik od poraza koji bi ih koštao eliminacije u grupi. Spustili su gas, odigrali koliko im je dovoljno i zagrljeni prošli dalje ostavljajući nesrećne Ukrajince kao najveće gubtinike grupne faze na prvenstvu.

Opširnije OVDE.

ČEŠKA - TURSKA (tip 2, kvota 2,80) - rezultat 1:2

Turska je silovito otvorila grupnu fazu na Evropskom prvenstvu pobedom od 3:1 nad Gruzijom, ali se na kraju ozbiljno tresla za prolaz dalje. Sa igračem više skoro ceo meč, Turci su na kraju su teže nego što se očekivalo preživeli duel sa Česima i pobedom od 2:1 izborili osminu finala gde ih čeka okršaj sa Austrijom. Interesantno, gađali ste ovde masovno i X.

Opširnije OVDE.

INTERNASIONAL M20 - PALMEIRAS M20 (tip 2, kvota 1,38) - rezultat 2:1

Drhtali su mladi fudbaleri Internasionala posle ranog vođstva Palmeirasa, ali su se na kraju ofanzivni pristup i trud isplatili. Domaćin je uspeo u 57. minutu da stigne do izjednačenja, da bi u 73. minutu potpuno okrenuo rezultat i stigao do važna tri boda, a ujedno i vama doneo radost.

PRECRTANO

UKRAJINA - BELGIJA (tip 2, kvota 1,72) - rezultat 0:0

Najigraniji tip dana nije prošao! Belgija je ozbiljno kiksnula! Četa Sergeja Rebrova postala je prva selekcija otkako se Evropski šampionat igra u ovom formatu (od 2016. godine), koja je ispala sa četiri osvojena boda. Dalje iz Grupe E idu Belgija, Rumunija i Slovačka, s tim da momci Domenika Tedeska baš i nemaju razloga za zadovoljstvo posle večerašnje 'nule' sa Ukrajincima (0:0), pošto ih drugo mesto vodi na Francusku u osmini finala. To u prevodu znači da imamo i prvi veliki derbi nokaut faze.

Opširnije OVDE.

GRUZIJA - PORTUGALIJA (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 2:0

Mnogi su je otpisali nakon poraza na startu turnira od Turske, delovalo je da je propustila poslednji voz kada je ispustila pobedu protiv Češke, ali selekcija Vilija Sanjola i iskoristila je ‘nezainteresovanost’ pobednika grupe, unovčila poklone njenog štopera Antonija Silve i preko jednog od favorita za osvajanje turnira otišla među 16 najboljih selekcija Starog kontinenta – 2:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

HIROŠIMA - NIGATA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:1

Nisu uspeli fudbaleri Hirošime da iskoriste sve kvalitete i urade ono što je većina očekivala Ne samo da nisu pobedili, nego su morali da jure rano vođstvo protivnika. Istina, uspeli su već posle nepunih 30 minuta da izjadneč, ali dalje od toga nisu išli iako su uputili čak 23 šuta ka golu, od čega osam u okvir! Kakva šteta...

KAVASAKI - BELMARE (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 1:1

Sve su imali igrači Kavasakija u svojim rukama. Punih sat vremena ništa i onda gol Marsinja koji je nagoveštavao pobedu Kavasakija, a onda se dogodio hladan tuš Tanake u 78. minutu. Pokušavao je domaćin da se ponovo izdigne, ali nije vredelo. I sve to iako su imali šest šuteva u okvir!

FLAMENGO M20 - FORTALEZA M20 (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 0:3

Ne da mladi fudbaleri Flamenga nisu dobili, nego su oduvani od vršnjaka iz Fortaleze! Ubedljiv poraz, a vi se nadali kecu koji je bio realan... Već do kraja prvog dela gosti su imali gol prednosti, a onda su postigli još dva, dok je u međuvremenu Flamengo ostao sa igračem manje. Kakav maler.


tagovi

rezzime danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara