Komentari na vest

Drugu godinu zaredom Francuska ima prvog pika na Draftu!

B

BUDUĆNOST FRANCUZA

pre 2 dana

Francuzi prošle godine imali prvog pika (PF: Wembanyama), ove, u top 10, prvog (SF: Risacher), drugog (C: Sarr) i šestog (SF: Salaün). Od njihovih mlađih igrača u NBA recimo i da je (SF) Coulibaly u Washingtonu I da oni imaju još neke veoma talentovane igrače (18-22 god.), koji (još uvek) nisu u NBA. E, zamislite kako bi mogla izgledati njihova reprezentacija ako se pojavi još neki plej, koji je barem 80% dobar kao što je bio Tony Parker...
G

Gost13

pre 2 dana

Iskreno već godinama se priča o tim mladim Francuzima kako će oni pokoriti NBA ali istina jw da je samo Vembanjama tu opravdao očekivanja, ovo drugo, počev od Nilikine, pa onda Hejsa, Dialoa i sličnih, bukvalno ništa značajno.

Bojan Urosevic

pre 2 dana

Smešan draft nikad gori a ovi igrači što su pik 1 i 2 očekujem za koju godinu u Eurocup.
@

@bojan

pre 2 dana

najjače što je prvi i došao iz Evrokupa 😂

Bojan Urosevic

pre 2 dana

Kakav smešan draft ove godine možda najgori u istoriji a i prvog i drugog pika za neku sezonu očekujem da vidim u Eurocup.
E

E

pre 3 dana

Najbilji defanzivci Evropljani, najbolji igraci ili MVP igraci iz Evrope, MVP plejofa i finalne serije, Ol star igraci vanamericki vecinom, sad i prvi pikovi na draftu.Evropski igraci, sampioni NBA vecinom najzasluzniji igraci iz Evrope u zadnjih puno godina da ne budem bas tacan.Novicki jos davno bukvalno Vejda i Lebrona isprasio i uzeo sva priznanja i titulu...Najbolji strelci vanamericki igraci...Eto dokle im je dosao cirkus NBA i njihova kosarka...Otimaju se oni i Francuzi oko Embida koji veze nema ni sa jednim ni sa drugim, bukvalno su ga javno preoteli...Opada kvalitet lige i to puno, reprezentacija im ne igra kao ranije iako salju NBA igrace, nemaju vise 3 drim tima kao pre...I u Parizu ne garantujem da ce uzeti zlato...Zaboravio sam reci da im i treneri dolaze iz Evrope...Ali tako i treba, dojadili su svima ti Amerikanci...
e

e ako ti

pre 2 dana

ne garantujes da ce da uzmu zlato onda je to to :) Kako ljudi sebi vole da okacer titulu vrsnog poznavaoca necega a da baljezgaju najobicnije budalastine to je prosto za nepoverovati. Idi gledaj FIBA Ligu sampiona.
b

bravo

pre 3 dana

Top kao 12. u Oklahomi..Srecno decko !
t

ttty

pre 3 dana

Šteta sto SAS nije dosao do Sara,on i Vembi strasan tandem u buducnosti francuske kossrke. Castle strasan defanzivac ali taj sutnje previse bitan nazalost danas.Sheppard mislim da moze biti igrac slican kao White iz Bostona.

ZetaReticuli

pre 3 dana

Slušamo Vujaka i Srkija, a? :)