Zvezda napravila plan priprema: Kipar visi zbog Italijana, protiv Šahtjora u Beleku

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.12.20. | 13:25

Doći će do promene ako žreb za Ligu Evrope spoji srpskog i ukrajinskog šampiona

Ostalo je da Crvena zvezda odradi još dve utakmice u prvenstvu, zatim i gostuje Radu u okviru osmine finala Kupa Srbije, i stavi tačku na vrlo dobru jesen. Na Marakani su već skockali okvirni plan priprema za prolećnu sezonu, koja počinje 6. februara utakmicom u Novom Pazaru. Vrlo brzo Zvezda će ponovo na evropsku scenu, u okviru eliminacione faze Lige Evrope.

Plan aktivnosti je poznat. Crveno-beli će se okupiti oko Božića, i zasad je poznato da će 19. januara krenuti put turske Antalije. Tačnije, Zvezda će se pripremati u tradicionalnoj bazi, Beleku. Za razliku od prethodne dve godine kada je izabran luksuzni hotel Regum, ovog januara domaćin ekspediciji iz Beograda biće hotel Kalista.

Izabrane vesti

Crvena zvezda će u Turskoj odigrati niz prijateljskih utakmica. Planirano je da jedan od rivala bude ukrajinski Šahtjor. Taj meč je već zakazan, međutim, moguće je da će doći do promene ili otkazivanja u slučaju da žreb za Ligu Evropi spoji sprskog i ukrajinskog šampiona.

I dalje je nepoznato gde će Crvena zvezda obaviti prvi deo priprema. Planiran je Kipar, ali zbog oštrih bezbednosnih mera zbog epidemiloške situacije na Rajskom ostrvu, taj deo prirema i dalje visi. Naime, zbog propisa na Kipru, članovi stručnog štaba Crvene zvezde sa italijanskim pasošem, kao i Dijego Falčineli, morali bi 14 dana da provedu u izolaciji. Za sada je to nepremostiva prepreka, ali u januaru je zakazano novo zasedanje relevantnog tela iz Evropske unije.


tagovi

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara