Novak Đoković (REUTERS/Spasiyana Sergieva)
Novak Đoković (REUTERS/Spasiyana Sergieva)

Bersi, spremi se – stiže kralj! Đoković brani titulu u Parizu

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.10.24. | 12:53

Novak Đoković stiže u Bersi i braniće titulu

Masters u Parizu poslednji je turnir iz serije 1.000 i na njemu će biti i najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, saopštili su organizatori turnira.

Posle Šangaja, pretposlednjeg Mastersa u sezoni, igraće se u Bersiju, gde se čuda dešavaju i imali smo sve i svašta u prošloj deceniji, kada je turnir osvojio Džek Sok, a finale igrao Filip Krajinović.

Izabrane vesti

Iako vam deluje da se u Parizu uvek dešava nešto neočekivano, kao kada je Holger Rune kao klinac pobedio Novaka Đokovića u finalu, Srbin je i dalje kralj Bersija jer drži rekord po broju osvojenih turnira, s obzirom da je pehar dizao sedam puta.

Kralj pariske dvorane stiže i ove godine u Bersi jer su ga organizatori stavili na spisak učesnika i postavljen je za četvrtog nosioca.

Novak je ovde dominantan i to mu je nauspešniji Masters turnir u karijeri, pošto ima najviše titula. Osvojio je šest u Rimu i Majamiju, pet u Indijan Velsu, četiri u Šangaju i na Rodžers Kupu, tri u Madridu i dva u Sinsinatiju, a u Parizu je trofej dizao sedam puta. Đoković ima 40 Masters titula, najviše u istoriji i jedini je koji je osvojio sve Masterse, sve Masterse dva puta, a nedostaje mu jedan Sinsinati da ih sve osvoji tri puta što je neverovatno.

Đoković brani titulu u Parizu od prošle godine i 1.000 bodova, kada je pobedio Grigora Dimitrova u finalu.

Odziv za Pariz je sjajan jer niko od igrača nije otkazao i biće pravi spektakl pred Torino.



tagovi

Novak ĐokovićATP Pariz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara