©MN Press
©MN Press

Veljković: Nismo zadovoljni, ali smo dali sve od sebe

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.06.24. | 00:27

Štoper Srbije se osvrnuo na učinak Orlova u Nemačkoj

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Nemačke)

Nije Srbija uspela da ispuni očekivanja na aktuelnom Evropskom prvenstvu, ali ukoliko postoji pozitivan segment onda je to defanziva. Miloš Veljković, Strahinja Pavlović i Nikola Milenković su uspeli dazadrže konce odbrane, međutim štoper Verdera nije želeo da pri rezimeu učinka deli zasluge, niti krivicu.

Izabrane vesti

"Prvo poluvreme smo odigrali malo pasivno sa loptom. Nismo kreirali dovoljno šansi za gol, ali smo se branili kako trebam, kao tim. U drugom poluvremenu smo kreirali nekoliko šansi, Luka je i postigao gol... Sve u svemu naravno da nismo zadovoljni, ali smo dali sve od sebe", kazao je Veljković i dodao:

"Potrebno je da gledamo timski učinak. Branimo se i napadamo kao tim. I defanzivci mogu da daju gol posle prekida".

Istakao je pouzdani štoper da su prvi utisci već sumirani.

"Priča sa selektorom je nešto što ostaje za nas, ali smo razočarani. Dali smo sve od sebe, ali smo mogli bolje sa loptoom. Da buidemo mirniji kod zadnjeg pasa..."

Nesvakidašnja je bila odluka Dragana Stojkovića da u utakmici odluke povuče niz krupnih promena i tako nastavi sa promenama postave i formacije.

"Selektor je sve probao. Ubacio je nove igrače. Iznenadio me je malo izborom, ali to je njegova odluka", rekao je Veljković.


tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeEURO 2024Miloš Veljković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara