TREĆA SMENA: Popravni za River, Žinjak nosi Tigres, zicer za Šapekoense, igra se u Kolumbiji, Urugvaju, Ekvadoru, Paragvaju...

Vreme čitanja: 3min | sub. 07.11.20. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noć

Izabrane vesti

(Fudbal, Brazil 1)

Sao Paulo se posle nešto slabijeg starta uključio u borbu za titulu u brazilskoj Seriji A. Proteklog vikenda je srušen šampion Flamengo na Marakani (4:1). Dani Alves i drugovi ne bi trebalo da imaju problema da na Morumbiju pobede poslednjeplasirani Gojas u 20. kolu šampionata. Poslednjni meč ova dva tima, krajem septembra prošle godine dobio je Gojas, i tu u Sao Paulu sa 1:0.

MONTEVIDEO SITI – VANDERERS, 00.15

(Fudbal, Urugvaj)

Montevideo Siti je startovao u novom šampionatu urugvajske Primere sa dva poraza, dok Vanderers ima samo bod u Grupi A. Poslednja tri meča ova dva tima su završena tipom 2-3 gola. Vonderers je uspešniji, ima dva poraza, dok je ekipa iz prestonice ove južnoameričke zemlje jednom slavila.

LIBERTAD – RIVER PLEJT, 00.30

(Fudbal, Paragvaj)

Libertad i River Plata su loše počeli sezonu u paragvajskoj Klausuri. Oba tima imaju po pobedu i dva poraza. Tradicija je apsolutno na strani ekipe iz Asunsiona. Libertad je pobedio River na pet vezanih mečeva. Na osam poslednjih utakmica ova dva rivala dolazio je tip 2-3 pogotka.

ATLETIKO GO – KORINTIJANS, 01.00

(Fudbal, Brazil 1)

Loša sezona za Korintijans. U šampionatu je tek na 11. mestu, a protekle nedelje je ispao iz osmine finala Kupa Brazila od drugoligaša Atletika Mineira iz Belo Orizontea. Tim iz Sao Paula gostuju u Gojaniju protiv Atletika. Crno-beli su pobedili prošle nedelje lidera Internasional sa 1:0. Domaćin je osvojio samo bod u prethodna tri kola.

ŠAPEKOENSE – OESTE, 01.00

(Fudbal, Brazil 2)

Lider brazilske Serije B protiv "fenjeraša". Trebalo bi da bude izvesni trijumf domaćina. Šapekoense sigurnim koracima ide ka povratku u društvo najboljih. Ima samo jedan poraz. Gosti na stadion Arena Konda u Šapeku dolazi posle četiri uzastopna poraza. Sa samo sedam bodova, Oesteu nema spasa.

GVAJAKILI SITI – AUKAS, 01.00

(Fudbal, Ekvador)

Derbi ekvadorske Pro lige igra se u Gvajakiliju gde domaći Siti dočekuje Aukas. Oba tima su jedina koja još nisu osetila gorčinu poraza u novom šampionatu ove južnoameričke države. Poslednja dva meča dobio je Aukas – na svom terenu sa 3:1 i 4:2. Gvajakili je u prethodna dva kola odigrao nerešeno – 1:1.

RIVER PLEJT – ROSARIO, 01.15

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Loše je tim sa Monumentala počeo Liga kup Argentine porazom na svom terenu od Banfilda (1:3). Rosario je slavio na premijeri protiv Godoj Kruza (2:1). River Plejt ima imperativ pobede na svom terenu ako želi da izbori jedno od prva dva mesta koja vodi u narednu rundu takmičenja iz kojeg najbolji tim ide direktno u Kopa Libertadores.

TIGRES – ATLAS, 02.00

(Fudbal, Meksiko)

Tigres je prošle nedelje poražen u Meksiko Sitiju od Kluba Amerike sa 3:1, a jedini gol delo je iskusnog francuskog napadač Andrea Pjera Žinjaka. Domaćin se bori za što bolju startnu poziciju pred plej-of, dok je Atlas na tek 15. mestu i u seriji je od četiri poraza.

AMERIKA DE KALI – MILJONARIOS, 02.30

(Fudbal, Kolumbija)

Ekipa iz Kalija nema poraz već devet utakmica u svim takmičenjima. Trenutno je trećeplasirana u kolumbijskoj Aperturi. Miljonarios iz Bogote ima čak devet remija u 17 utakmica, a čak osam susreta ne zna za poraz. Poslednjih pet mečeva ova dva tima dolazio je tip 2-3 gola. Amerika je dobila Miljonarios sa po 2:1 u prethodna dva duela.



tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara