Ramos i Varan (©AFP)
Ramos i Varan (©AFP)

Strepnja u Madridu: Ramos i Varan se povređeni vratili u klub

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.11.20. | 18:34

Obojica su zbog povreda napustili mečeve svojih reprezentacija do poluvremena

''Virus reprezentativnog fudbala'' sve jače pogađa timove širom Evrope. Najozbiljnije je ''pokosio'' Liverpul u prethodne dve nedelje, ali ni Real Madrid nije ostao imun, pošto su se Serhio Ramos i Rafael Varan posle sinoćnjih mečeva Lige nacija u glavni grad Španije vratili sa povredama.

Dvojica standardnih štopera kraljevskog kluba prvo će odraditi redovan test na korona virus, a potom u toku sutrašnjeg dana biti podvrgnuti medicinskim pregledima, kako bi se utvrdila težina njihovih povreda.

Izabrane vesti

Varan je na poluvremenu meča između Francuske i Švedske zbog udarca u rame posle jednog duela ostao u svlačionici, jer u taboru Trikolora nisu želeli da rizikuju ozbiljniju povredu.“Zamenjen sam iz predostrožnosti”, napisao je 27-godišnji defanzivac na društvenim mrežama kasnije. Situacija sa Ramosom mnogo više brine Zidana. Kapiten reprezentacije Španije izašao je u 42. minutu meča sa Nemačkom zbog bolova u zadnjoj loži desne noge, zbog čega se već sada postavlja pitanje da li će moći da igra protiv Viljareala za vikend.

Čak i da Španac propusti meč sa Žutom podmornicom, neće biti smak sveta. Najbitnije za Blankose je da se Ramos, kao i Varan, oporave do srede i utakmice sa Interom, gde bi šampion Španije dodatno pokvario šanse za prolazak u nokaut fazu. Ukoliko pak ne bude tako, Zidan će biti u ozbiljnim problemima, jer bi od ''prirodnih'' štopera na raspolaganju imao tek nedavno oporavljenog Nača Fernandeza, dok Eder Militao ni posle šesnaestest dana u samoizolaciji nije dobio negativan test na korona virus. Pritom, ne treba zaboraviti da je Federiko Valverde nedavno doživeo prelom cevanice, te da je Eden Azar već desetak dana u samoizolaciji.

Ipak, u moru loših, dobra vest je da se danas treninzima vratio i Kazemiro, koji bi mogao da ''odglumi'' štopera na Đuzepe Meaci, pa i na Keramiki, ako Zidan ostane bez drugih opcija.


tagovi

Serhio RamosRafael Varan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara