Stanković ostaje bez čoveka od poverenja ako pozovu Hamarbi ili Malme

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.01.21. | 10:24

Interni dogovor u Crvenoj zvezdi

Crvena zvezda će sa nepromenjenim stručnim štabom početi pripreme za prolećnu polusezonu. Bilo je priča o tome da bi Dejan Stanković mogao da ostane bez jednog od najvažnijih saradnika Miloša Milojevića. Mladi stručnjak, koji se afirmisao u Švedskoj, imo je poziv tamošnjeg drugoligaša Ergritea i još jednog kluba, ali je odlučio da ostane u Ljutice Bogdana i u bližoj budućnosti asistira Dejanu Stankoviću.

Izabrane vesti

Čovek sa slušalicama u ušima, kako ga od milošte zove navijači Crvene zvezde, je vrlo cenjen u Švedskoj. Sa tamošnjim Mjalbijem je pravio istorijske rezultate, iz treće uveo taj klub u prvu ligu. Tamo mu je i porodica... Međutim, posle nekoliko dana vaganja nekadašnji omladinac crveno-belih je odlučio da arhivira pristigle ponude. Posebno što u Crvenoj zvezdi ima još nedovršenog posla. Milojević se nametnuo kao jedan od najvažnijih članova stručnog štaba Crvene zvezde, posebno kada je reč o analitici i skautiranju potencijalnih pojačanja i snage rivala.

Iako je već godinu dana na Marakani Miloš Milojević je afrimisano trener u Švedskoj, neko ko je poželjan u brojnim klubovima. Otuda je prema saznanjima MOZZART Sporta Milojević napravio interni dogovor sa Dejanom Stankovićem i sportskim direktorom Mitrom Mrkelom. Naime, Milojević će dobiti mogućnost da gradi samostalnu trenersku karijeru ukoliko dobije zvanični poziv Malmea ili Hamarbija. A takvih priča je bilo u Švedskoj.

Malme je završeno prvenstvo Švedske završio na prvom mesto. Ubedljivo je osvojio šampionsku titulu pod vođstvom nekadašnjeg napadača Milana Jan Dal Tomasona. Teško da će sredinu februara, kada počinje novo prvenstvo, dočekati sa drugim kormilarom.

Sa druge strane Hamarbi je razočarao. Sa samo jednom pobedom u poslednjih četiri kola jedan od najvećih švedskih klubova je završio na osmom mestu. Klupski ciljevi nisu ispunjeni, ali je na klupi i dalje dugogodišnji trener Stefan Bilborn. Za sada nema najava o njegovoj smeni.

 


tagovi

Dejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara