Srbija i 45 minuta savršenog fudbala (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.11.20. | 21:41

Konačno ono što je nedostajalo svim ljubiteljima fudbala u našoj zemlji

Šta reći? Kako opisati igru Srbije osim - savršeno! Tako je izgledalo prvih 45 minuta utakmice sa Rusijom, koji su definitivno odlučile pitanje okršaja sa Zbornajom, a vrlo lako može da se desi da to ne bude dovoljno za opstanak u Ligi nacija.

Sve je krenulo perfekcijom Nemanje Radonjića, koji je otvorio protivničku odbranu i udario temelj debakla selekcije Stanislava Čerčesova. Iznenadio je potom Ljubiša Tumbaković kada je na teren u 31. minutu umesto povređenog Nemanje Radonjića ubacio Dušana Vlahovića i zaigrao sa tri klasična napadača, ali je to zapravo bio više nego plodonosan potez selektora Orlova. Mladi napadač je postigao prvenac u dresu sa državnim grbom nakon samo 60 minuta u dresu Orlova na četvrtom zvaničnom nastupu.

Izabrane vesti

Šta tek reći za novi ubitačni tandem Orlova Mladenović - Jović? Sve je krenulo u poslednjim trenucima utakmice sa Škotskom, a nastavljeno večeras. Levi bek Legije je bio najodgovorniji što se napadač Real Madrida u poslednjih šest dana probudio iz golgeterskog sna. Jović je tabor Real Madrida pred ovu reprezentativnu pauzu napustio kao gotovo precrtan igrač u ekipi Zinedina Zidana, a u Madrid se vraća sa najmanje tri gola u isto toliko utakmica za Srbiju. A što je još važnije za Kraljevski klub i prepun samopouzdanja koje mu je najviše nedostajalo.

Srbija je igrala tečno, otvoreno, napadači. Bez garda, željna da ekspresno nokautira protivnika i uspela je u tome. Orlovi su bili desetkovani zbog brojnih izostanaka, tokom meča su ostali i bez Radonjića i Maksimovića, ali ih to nije sprečilo da održe pravi čas fudbala protivniku u prvom poluvremenu.




Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara