Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Pomešana su osećanja

Vreme čitanja: 4min | sre. 07.08.24. | 07:58

Pročitajte ko vam je doneo novac 6. avgusta, a ko vas je prodao


NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

ZAOKRUŽENO

SALCBURG - TVENTE (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 2:1

Nije Salcburg ništa prepustio slučaju, mada se na kraju solidno zakuvalo. Vodili su od finiša prvog poluvremena, a onda su pred sam ulazak u nadoknadu vremena duplirali vođstvo, da bi Tvente u prvom minutu dodatnog vremena ipak smanjio minus i uveo duel u dramu. Ipak, nije je bilo.

MIDTJILAND - FERENCVAROŠ (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 2:0

Veliki trijumf i krupan korak na plej-ofu za Ligu šampiona napravio je Midtjiland savladavši na svom terenu Ferencvaroš - 2:0 (1:0). Od jeseni 2020. godine danski tim nije bio učesnik grupne faze Lige šampiona, ali mu se posle večerašnjeg trijumfa značajno približio, jer objektivno gledano, ukoliko prođe mađarskog šampiona, biće favorit u narednom kolu protiv pobednika dvomeča Slovan - APOEL.

Opširnije OVDE.

PANEVEŽIS - MAKABI TEL AVIV (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 1:2

Ako ne bude velikog iznenađenja za devet dana u Mađarskoj, Žarko Lazetić će mnogo ranije nego što je mogao da se nada ponovo voditi tim na takmičarskoj utakmici u Bačkoj Topoli. To će se gotovo izvesno dogoditi već u revanšu plej-ofa Lige Evope 29. avgusta protiv TSC-a, pošto je večeras u Litvaniji sa svojim Makabijem slavio protiv domaćeg Panevežisa u prvoj utakmici trećeg kola ovog takmičenja - 2:1 (2:0).

Opširnije OVDE.

BREIDABLIK - FILKIR (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 3:0

Fudbaleri Breidablika opravdali su očekivanja i rešili sve u ranoj fazi susreta. Već posle pola sata bilo je 1:0 posle gola sa bele tačke, da bi na otvaranju drugog poluvremena bilo 2:0. Kasnije je gol dobro došao svima koji su čekali kombinaciju sa 3+.

PETROKUB - NJU SEJNTS (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 1:0

Jedan gol razdvojio je dve ekipe, a i taj jedan pogodak došao je autogolom u 20. minutu! Moldavcima je taj rezultat izgleda odgovarao pošto su do kraja čuvali prednost i nisu previše jurili ka protivničkoj mreži. Vama dovoljno.

LIL - FENERBAHČE (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 2:1

Sve i da ne prođe u plej-of Lige šampiona, Fenerbahče će sigurno na jesen igrati evropski fudbal. Međutim, zna se zbog čega je doveden Žoze Murinjo – da istanbulski klub vrati u elitno društvo, tamo gde ga nije bilo još od 2008. godine. Međutim, posle prvih 90 minuta dvomeča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Lilom portugalski stručnjak daleko je od ostvarenja cilja pošto je doživeo šokantan poraz na severu Francuske – 2:1 (1:0).

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

SPARTA PRAG - FCSB (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:1

Istim rezultatom okončan je i meč između Sparte i FCSB-a (1:1), s tim što su u Pragu prvi do prednosti došli gosti, zahvaljujući pogotku Žojskima Dave iz 61. minuta. Domaćin je konačan rezultat postavio u 78. minutu zahvaljujući Viktoru Olatundžiju, mada velike zasluge idu i na račun Veljka Birmančevića, koji je perfektno izveo prekid sa leve strane.

Opširnije OVDE.

NOA - AEK ATINA (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 3:1

Spektakularan potez viđen je u duelu trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije. Nekadašnji golman kragujevačkog Radničkog i Radnika iz Surdulice Ognjen Čančarević dao je gol u 70. minutu za vođstvo jermenske Noe protiv atinskog AEK-a 2:1. Ispucao je loptu 35-godišnji Užičanin sa namerom da prenese težište igre na protivničku polovinu, ali je lopta visoko odskočila i prevarila albanskog golmana Tomasa Strakošu. Noa je u nadoknadi vremena dala još jedan gol za konačnih 3:1, za kompletan šok Atinjana i dva gola zaostatatka za Mijata Gaćinovića i saigrače pred revanš naredne sedmice.

Opširnije OVDE.

KARABAG AGDAM - LUDOGOREC (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 1:2

Karabag je dobro počeo, mada je prvi primio gol. Brzo je stiglo i izjednačenje, kada se vratila nada da će doći pobeda domaćina, ali je u 87. minutu usledio šok...

DINAMO KIJEV - RENDŽERS (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 1:1

Delovalo je da će Dinamo Kijev nastaviti na siguran način da krči put ka Ligi šampiona. Nakon ubedljive eliminacije Partizana, sastav Aleksandra Šovkovskog bio je blizu da savlada i Glazgov Rendžers u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za elitno takmičenje pošto je vodio od 38. minuta utakmice u Lublinu, ali su popularni Policajci izbegli poraz u četvrtom minutu nakonade i sada su korak bliži cilju - 1:1 (1:0).

Opširnije OVDE.



tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara