Komentari na vest

Milojević: Nemamo bekove, Radonjić je povređen i potpuno nespreman

m

marketinški trik

pre oko 1 sat

Gde vam je superstar korena Hvang eno ga plače ne može ništa da doprinese ni u Fejnordu. muva zunzara.

Proficap

pre oko 1 sat

E sada da je tu Micko, bilo bi drugacije. Ovako cemo gledati Krunica i Kangu na sredini, a Elsnika na beku. I Radonjic nespreman??? Pa sta si cekao celo leto? Valjda znas da trcis i da se spremas?
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 sat

Javljaju se ove mukice da komentarišu Zvezdu. Javljaju se navijači malog nogometnog jsd kluba koji su trenutno na 7 mestu na tabeli u ligi. Fejnord, Norsjeland, Dinamo K spakovali malom nogometnom jsd klubu 25 komada. Aj videćemo u ponedeljak...
A

Adrian Mutu

pre oko 1 sat

Ljudi nikada nam neće biti bolje u ligi šampiona dok nemamo trenera odlučnog da pobedi naš trener izlazi svaku veliku utakmicu da brani 0-0 i onda ako primi brzo gol kao večeras pogubi konce i tako nam se dogodi bajern totenhem i ostali koji su nas dobili drugo on uopšte nema smisla za pravoremene izmene on to uvodi nasumice a to je ključna stvar kad se gubi mnogi veliki treneri su bili veliki samo jer su znali da izvrše idealnu izmenu na vreme izmedju ostalog... Mnogo smo lepše igrali velike utakmice pod dekijem a ni bahar se nije plašio poveli smo protiv sitija na njihovom terenu da ne bi onog nesrećnog poraza u bernu mi bi prošli u le miloje je dva puta imao tu priliku i obe je propustio na najgluplje načine prosto nije trener za velika dela ... Kud ćeš bolju potvrdu od derbija večito čuva bodovnu razliku i zato ih nikad nije pobedio na njihovom terenu
D

Dušan012

pre oko 1 sat

Koja je razlika između Milojeve Zvezde iz prve LŠ 2018. Godine i ove iz 2024? Nikakva, osim u budžetu koji je veći za 55 miliona evra godišnje kako kaže Don, jer smo tada imali 4 stranaca a sada 20 i jer je tada stadion bio prepun a večeras pola juga prazno. To je rezultat ove uprave u ovoj sedam godina, a ta Zvezda bi danas bila najmanje ravnopravna ovoj večeras.
s

strašan si

pre oko 1 sat

Pa što ste dovodili nespremne igrače. Radonjić nespreman, Drkušić nespreman, Silas nespreman, Glazer nespreman.Tebi je i Ivanić nespreman a igra 90 minuta. Nego stručnjak ako ne znaš da treniram i igraš napadački fudbal onda jao si ga nama. Ima svi sledeći da nam pakuju po 5 komada. Mislili ste sezonu da vam izguraju bekovi bez povrede, a hoćete od njih da vam budu i bekovi i krila da špartaju 100 metara gore dole 90 minuta jer krila nemaš. Imaš na broj ali to krila nije videlo.
D

Dušan012

pre oko 1 sat

Milojević nije trener koji igra napadački. To bar svako zna. Nama bi bilo idealno da nas on vodi kroz kvalifikacije a Dejan Stanković u grupi LŠ. Ili kao u NFL da Milojević bude defanzivni a neki drugi ofanzivni koordinator. Milojeviću se nema šta zameriti. To je njegov nivo, sad rezultat na utakmici zavisi od faktora sreće. Uz mnogo sreće može se izbeći debakl ili poraz, a bez nje je poraz neizbežan protiv ovih, realno daleko boljih ekipa poput Benfike. Naš nivo je LE svih poslednjih 7 godina, tu bi bili konkurentni, ali u LŠ se uzimaju pare (malo klub, više u privatne džepove) ali ne i bodovi. Ne može i jare i pare.
H

Herb

pre oko 2 sata

Zaboravio se zahvaliti drzavi po ko zna koji put
и

и да каже

pre oko 1 sat

да је стадион "неосвојива тврђава".
D

De Zerbi

pre oko 2 sata

Koliko god neki kudili Mijailovica na beku, sad u ovoj situaciji gdje smo bukvalno bez zamjena na bekovima (sto je kriminal prvenstveno; te u fazonu upisa brata Jaoooo iznad, zar stvarno nije mogao ama bas niko da se dovede sa nekim iskustvom na toj poziciji i fizikalijama, ako nista da bude kakva takva rezerva ovoj dvojici) bi bio Cafu licno. Stvarno mi nije jasno zasto ga prodase. Razumijem vec ulazi u godine, solidna para se nudila za njega, primarna mu je pozicija u sredini i da stoga ne gomilamo igrace, ali to bi pilo vode da smo imali u planu nekoga dovesti za beka, poziciju koju je Micko evo bas u ovakvim situacijama kao prinudno rjesenje sasvim solidno iznosio.
B

Bek stvo

pre oko 1 sat

Mihailovića su uparopastili kao igrača Stanković, Bahar i Milojević na kraju gurajući ga na neprirodnu poziciju. Sad ovaj hoće da uništi i Seul na levom neku, Elešnika isto, Da su pametni da odbiju pa nek se piše neka sad igra Milojević beka.
S

Sky888

pre oko 2 sata

Zamislite sad da ste fudbaler,reprezentativac,da primate milionsku platu,da igrate Seriu A i Primeru,da vam se dan svodi na trening,odmor,masazu,istezanje,dobru klopu i da nemate klub do septembra a da ste pritom potpuno nespremni?!!???!!? Kakav je to mentalni sklop i koliko bezobrazan moras da budes da to sebi dozvolis a da ti pritom Zvezda da platu preko milion eura godisnje!!!! Jel prolaze oni neke testove,jel imamo mi neke strucnjake,kondicione trenere,doktore,psihologe???? Kakav je bre ovo amaterizam?????
G

Goooost112223334444

pre oko 2 sata

Dobije od drzave sve sta hoce i opet kuka…. Nije ovo ling long liga pa da se mogu utakmice namestati kako hoces…..
N

Nik Sloter

pre oko 2 sata

Nemamo bekove!? Ma hajde.Vec 7 prelazni rok nemamo bekove,a dovodimo 9 krila.Jel ste u stanju da dovedete igrace po potrebi,a ne na kilo??
K

Keket

pre oko 2 sata

A radonja ladno daje izjavu kad je dosao da je u najboljoj formi ikada 😄
J

Jole al pravi

pre oko 2 sata

A jadan nisi znao da sezonu pocinjes za jednim desnim bekom.. Tek si sad provalio? Radonja nespreman!? Nemoguce, ko se tome nadao...
e

e

pre oko 2 sata

Nemam bas nista protiv tebe,ali vodis Zvezdu,ne Krcedin.Ako ne veryjes da mozes u polifinale,dodji kad budes verovao.Trener Lestera je verovao da moze osvojiti titulu u Engleskoj i zato je i osvojio,a ako mislis da je to lako,videces da ce pre Zvezda igrati polufinsle Ls,nego sto ce Lester ponovo osvojiti titulu.
z

zanimljivo

pre oko 2 sata

ko bi rekao da ce da milojevica da kritikuju oni sto su govorili da je duarte bolji od Serifa da je serif drvo...
D

DDF

pre oko 2 sata

Pod prvo nema trenera i posle toga tim,igraci i sve ostalo
K

Keket

pre oko 2 sata

Olajinku na beka, ionako zna samo da oduzima lopte
h

hsdahjhasjfk

pre oko 2 sata

kako nemamo bekove,a nedeljkovic? A da. . .
1

149

pre oko 2 sata

Tadić i Tole sabotiraju Miloja!
S

Stankovic

pre oko 3 sata

Miloje mora bolje od ovoga veceras 1. Rade Krunic mora da drzi kljuceve igre pozadi, od njega mora da krecu akcije , sa njim treba da radi deo strucnog staba, da mu se to utuvi da je doveden da pravi razliku kao ono jednom u prvom poluvremenu ....2. nemamo bekove , na pocetku sezone udarismo u panj, imamo krila , nemamo centarsuteve 3. Radonjic i Silas da sedovedu u optimalno stanje , da sa nima radi deo staba, da se simuliraju akcije kao Haland protiv Ipsvica, sa svoje polovine na duboku loptu pretrci stopera i gol , takvih situcija ce stalno biti svi ce da stoje visoko protiv nas, ali mora to da se vezba, ponavlja , inace sto si dovodio takve i toliiko skupe igrace kad nisi u stanju da izvedes jednu dobru kontru kao Bukari protiv Sitija ili protiv Pjunika . . . U ponedeljak protiv Partizana , ekipa mora da se podigne i motvise to mora da rade sve strukture kluba i Terzic I Mrkela i Marin ,a Milosevic i Miloje da odrade prekide i suterske treninge da ne izadje pred novinare kao da je PISAO NA KOPRIVE posle utakmice.
D

Dušan011

pre oko 3 sata

Sve si u pravu, osim da dok se sve to odradi mi ćemo u LŠ imati skor 0-0-6, pa ćemo od januara da igramo naše prvenstvo i te dve utakmice LŠ rekreativno. I prošle godine su pred početak dovedeni Ndiaj, Hvang i Điga. Odmah su gurnuti da igraju i izgubila se hemija. Dok su se uklopili, mi smo već ispali.
D

DDF

pre oko 2 sata

Krunic nema odigranih celih 90 minuta u zvanicnim utakmicama 2 godine(Milan i Fenerbahce)doveden ako moze da"ozivi"i da se pri prodaji ko ga je doveo"omasti"

Toto-ko-tunjo

pre oko 3 sata

Znači, najjači tim, nakon onog iz Barija, nema bekove? I koji moj ste uzimali takvog Radonjića? Da ga lečite? Ili je i to iznenađenje, kao i nedostatak bekova, vidljivo tek posle Benfike? Samo vi Erakovića kad ste utopili, Ruji za dušu. 62 miliona klubu treba godišnje. Zaradili 92. Nije bilo bekova koji bi stali u tu razliku? Ili su oba beka već na dnu nekog džepa?
A

Astoria

pre oko 3 sata

Ja zaista ne mogu da verujem kako bilo koji profesionalni fudbaler moze da dozvoli sebi da bude "totalno nespreman". Sto ne trenira samostalno, ili uzme individualnog trenera...? To mnogo govori i o samom igraci po mom misljenju. Pa mene bi pojeo blam da mi neko to kaze, a profesionalno se bavim fudbalom i jedem taj hleb. I nije ovde rec samo o Radonjicu, ima takvih primera koliko hocete.
Z

Zn

pre oko 2 sata

Ima naravno, kao da rade 8 sati dnevno u firmi, mada i onda bi nasli 2-3 sata za trening ako cemo realno. Bio je Kulibali, bio Dioni, bilo koliko hocete, kazu nisu spremni, pa zasto ih potpises jbt? Amaterizam klasicni
I

Istinaa

pre oko 3 sata

Nemamo bekove jer se poslednjih godina reda radi dovode na te pozicije dovode igraci nivoa zonske lige, kako ne bi ugrozili poziciju Milana Rodica, dozivotnog levog beka Zvezde, koji nema snagu za jednu rekreaciju veterana od 50 godina...svake sezone direktan krivac za golove na svom bitnim utakmicama, cim pocnemo gubiti trazi zamenu, navodno povredjen, da bi za tri dana ponovo igrao...on je igrac i poslovni kompanjon porodice Terzic...
C

Comi81

pre oko 3 sata

Bitno da imamo 16 krila a ni jednog beka...Svaka čast za skaute...Koji moj dovodimo totalno nespremne igrače??? Ako nam ne trebaju za Evropu,koji će nam đavo posle???
e

e

pre oko 3 sata

Pa sta ce nam bekovi,imamo osam krila koja u modernom fudbalu igraju nazad.Samo ima mali problem,ne znaju nista da odigraju napred.
G

Gc

pre oko 3 sata

Radonjic bek;-)))))) pa da kupili ste 12 krila....sta ce nam bek..igracemo 3 pozadi ono Piksi taktika:-))

Aleksandar Trajkovic

pre oko 3 sata

Zasto ako napadamo ne probas sa kangom? Covek zna ipak u napadu svasta... Jel cemo produziti ugovore sa Rodicem, Kataiem , Kangom? Ako sede na klupi? ...
d

d. g.

pre oko 3 sata

U zadnjih 8 godina doveli smo dva beka: Seola i Azarova. Zinula im zadnjica i prodaš Azarova. Za šta je Radonjić doveden ako je nespreman i povređen? Bolje da je mučeni Puma ostao. Zašto su sklonjeni Katai i Kanga?
C

Challanger

pre oko 3 sata

Slaba Liga , nedostatak struke, uslova.....ljudi su nezainteresovani za domaci fudbal I stadioni su prazni. Tesko mi je da zamislim da ce ikad biti nekog napretka. Imamo ligu beskucnika I vecitih sampiona.
р

реалан

pre oko 1 sat

Није лига толико слаба колико је све у лиги подређено Звезди.... судије, филијале... најјачи Звездини играчи Павле Томић, Милан Илић, Јован Шегрт, Лазар Лукић.....
G

Gost Djape

pre oko 3 sata

Mozemo mi sada da pisemo sta hocemo, ali Zvezda uopste nije bila losa, samo je kao i obicno dala previse respekta protivniku na pocetku utakmice. Kasnije kada je osetila da moze da se nadigrava portugalci su bili saterani u njihov sesnaesterac. Takodje mora se priznati da su imali i veliku srecu kod prvog gola, jer onako da se na nogu odbije lopta igracu desava se retko. O sudjenju niko ne prica, onaj Nedovic na rts prica kako je englez odlicno sudijo bez greske prvo poluvreme, a on portugalcima dade slobodnjak sa perfektnog mesta, gde nije ni bilo kontakta sa portugalcem, a niko da pogleda var, kao i u situaciji kada nije sviran penal za zvezdu u drugom poluvremenu. Siguran sam da je bilo obrnuto da bi cekirao situaciju i da bi ga svirao. Takodje na kraju prvog poluvremena dva prekita ukupno oko 10 minuta, on produzi prvo poluvreme 3 minuta. Ali sve to na stranu, na kraju bi se zelo zahvaliti nasim momcima na dobro odigranoj utakmici, ekipa jos nije uigrana, nekima je ovo prva utakmica u karijeri u ovako jakom takmicenju, samo hrabro momci, kad se uhvati ritam, i respekt prema drugima ce se smanjiti. Idemo dalje pokazali ste karakter, vecina ovih sto komentarisu nemaju pojma o fudbalu, a neki koji imaju zaboravili su kada smo celu utakmicu u LS igrali u svom sesnaestercu. Sto se tice ovih grobara sto se izivljavaju na nasim vestima, samo poruka, placite, i gledajte sampionsku Zvezdu. Cestitke ekipi jos jednom na pozrtvovanoj borbi, samo napred , gore glavu rezultati ce doci. Zvezda forever!!!!!!!!!!
D

Dušan012

pre oko 3 sata

Dečko, stisnuli su nas prvih pola sata, iskoristili naše greške i dali dva gola i posle zatvorili utakmicu. Kao što mi radimo kada provedemo u Surdulici 2:0. Dali nam loptu, šansu nismo imali osim toga gola i to je to. Da su trebali da nam daju pet golova, budi siguran da bi dali barem četiri. Dosta samozavaravanja.
G

Gost Djape

pre oko 2 sata

@Dusan012, ili si jedan od ovih navedenih grobara, ili ne vidim nikakvu dodirnu tacku sa reaalnoscu iz tvog komeentara. Prvo nisu bili bolji ni u prvom poluvremenu, dali smo im previse respekta, i uz vekliku srecu i pomoc korumpiranog engleza Olivera, poznatom kao uefa covek od zadatka, poveli sa 2:0, kasnije su imali jos onu stativu, i to je bilo sve. U pravu si krali su vreme celo drugo poluvreme, prvo nisu ni morali jer je to za njih ucinio dotini sudija sa sramnom nadoknadom. Sad oni mogu da pricaju sta hoce ali nista posebno nisu pokazali, i da nismo poceli utakmicu plasljivo, i stojim iza toga da je sudjenje bilo postenije, Zvezda je mogla do neresenog rezultata, a uz malo srece i do pobede. U ovakvim utakmicama sitnine greske sutije (namerne) mogu da uticu mnogo na konacan rezultat meca. Ne kazem da smo igrali savrseno, ali za prvu utakmicu u LS dovoljno dobro.
D

Dušan012

pre oko 2 sata

Gost Djape@ Sine nemaš ti pojma o fudbalu. Cenim da imaš negde između 12-18 godina. Ja gledam Zvezdu uživo od 1986. Godine, danas vrlo retko, da li je to zbog godina ili što mi se oglasila ova uprava i vođe navijača. Ali gledam realno, jer ovde nije cilj da u komentarima hvališ svoj klub tamo gde nema osnova. Koja je razlika između ove večerašnjeMilojeve Zvezde i one iz 2018. Godine u LŠ? Jedina je u tome što je tada budžet bio 10 a sada je kako Don kaže 65 milion evra! I ona Zvezda je mogla da izgubi od Napolija 1:2 kao večeras, ili od Liverpula 2:5 po šansama, kao što je i ova večeras da je imala toliko sreće kao u te dve utakmice mogla da dobije 2:1 ili odigra 0:0. Dakle, nema razlike osim tih 55 miliona evra godišnje, ali šta je to. Mi smo na istom nivou kao pre sedam godina, samo sada igraju neki polutani a tada su igrali gardisti, a kroz klub je prošlo u međuvremenu jedno 200-300 miliona evra, a koliko je završilo u privatnim džepovima sam računaj. Zato večeras jug poluprazan, vreme idealno jer niko više nije lud. O vođama i braniteljima Kosova sa severa da ne pričam.
v

vare

pre oko 2 sata

gost djape a gde će te uzeti bod ako sad niste.inter barsa monako milan študgart koji vam.je prodao svog najgoreg igrača vama treba da je najbolji.zvezda na kraju tak.ičenja će možda imati jedan bod
S

Srbadoo

pre oko 1 sat

Jedi taj sendvic i glasaj za Acu Komandanta !
D

Dušan012

pre oko 1 sat

I još jedna sličnost 2018/2024. Tada su branitelji izdaje Kosova, protiv PSG pola meča pevali Puši Nejmare, a večeras Kurva Benfika ako sam dobro preko TV razumeo. Mislim, koji je to nivo navijanja i gde je tu razlika sa stokom sa tribine južne i pesmama o Nebojši i Vesni Čović i koji retard treba da budeš da tu pesmu guraš celo poluvreme?

Aleksandar Trajkovic

pre oko 3 sata

Jbg miloje terzic se svuda hvali da nam netreba bek da imamo malog Avdica (ako sam lepo napisao). Anana ste poslali na pozajmicu koji je bio plan... Ado na pozajmici nama fali dmc. Silas neuigran ... Pa ljudi nepravi se plan tako ... I ko je sad kriv za bekove ?
ш

шуми

pre oko 3 sata

а недељковић и азаров ,алоооооо бре

Zvezda ispred svih!

pre oko 3 sata

Cenim ono sto je Milojevic do sada uradio ali Zvezda je prevazisla taj nivo i potreban je neko moderniji. Jednostavno bolji. Miloje je Gvardiola za sirotinju. Moramo napraviti iskorak u evropi.
a

ali realno

pre oko 3 sata

Koga briga sta ti mislis.
M

Ma

pre oko 3 sata

Koji brate iskorak u Evropi, pa nama je problem nasa slaba liga, jaci smo i skuplji od svih 10 puta, nemamo konkurenciju niti pravu utakmicu, i kad nam dodje neka osrednja ekipa mi se potpuno pogubimo, treba nam 70 minuta da se povezemo gde smo i sa kim igramo.
M

Milantom

pre oko 3 sata

Pa jel Radonjic proveren pre potpisa i koliko cemo sad da ga cekamo? Jel ce biti spreman bar do Nove godine?
1

1980

pre oko 3 sata

Neko se utalio. Garantujem!
v

vare

pre oko 2 sata

do nove godine ce biti 6 poraza pa ce onda biti spreman za tekstilac.verovatno je zato doveden
B

Bravo Marine

pre oko 3 sata

"Radonjić je povredjen i potpuno nespreman" ? ! ? Dokle? Jel došao u Selters banju ili da igra? Jeste ga zato doveli i dali mu 80.000€ MESEČNU platu ? ! ?
Z

Zn

pre oko 3 sata

A ZASTO NEMAMO BEKOVE???? PA ZATO STO IH NISMO NI DOVODILI NI TRAZILI, OOZBILJNO SE RACUNA NA RODICA??? SRAMOTA, zasto ste potpisali Radonjica i dali mu milion? Da bi bio nespreman? Pa sta radi drugo u zivotu????
ш

шуми

pre oko 3 sata

од тих милион бар пола иде творзићу
T

Trenercina

pre oko 3 sata

A nemamo bekove,stvarno?E vidis nismo znali do veceras da nemamo bekove.Sad nam je lakse kad saznasmo.Pa sto nepita gazdu da ti dovede krstenog beka a ne osam polutana na krilima!
D

Dragoo

pre oko 3 sata

Pa ne pita se on previse. Zna se ko dovodi. On trenira i izvalci maksimum iz tog sto ima. Kapa dole
a

ajde ne balavi

pre oko 1 sat

Dragoo znamo mi koga je on i koliko igrača doveo. I jedini koji je odigrao nešto ali treće godine je Ben. Svi ostali su bili promašaji.
I

Ili02

pre oko 3 sata

Kaze čovek "nemamo bekove" a 50 igrača na platnom spisku...ne znam da li u evropi jos neki klub dozvoljava sebi da mu u istom prelaznom roku igrač dođe i ode...i to više njih
V

Visente Del Boske

pre oko 3 sata

Sto jos vise svaki navijac vidi da nam bekovi fale i ovi celo leto ne reaguju,doveli Anana pa i njega poslali u ofk 😂
K

Kaimatakai

pre oko 3 sata

Da li samo nasim klubovima treba 3-4 meseca da se uigraju? Ljudi treniraju svaki dan, nekada i dva puta dnevno, imaju top uslove, ishrana, teretana, treninzi namesteni da svaku akciju zapamte i nauce, odradjene pripreme u fulu, i opet dodje trener i kaze "mi smo neugirani". Pa dobro ok, kazi onda to lepo na konferenciji na pocetku, i da znamo da se ne nadamo svi. Pricaju kako je ovo najbolji tim do sada, ocekujes od njih da naprave neki dar mar a oni neuigrani.
C

Cccc

pre oko 3 sata

Prijatelju ako nesto nećeš naćićeš 1000 razloga za to tako i naš Miloje, čovek je trener za našu raspalu ligu i nigde više njemu, kad je ovakav partizan njemu protivnik pred kojim mu se tresu gaće šta da onda pričamo. Znaci čovek ne zna bolje i onda će naći hiljadu razloga zašto je loše, a ne kaže da je on trener kome su se dovodili igraci i da je on učestvovao u tome pa zašto nije dovodio bekove.
H

Hoax

pre oko 3 sata

Kakvi crni bekovi covece? Problem je druge vrste. Ne mozes ti iz lige u kojoj igras sa nekim Spartacima, IMTovima i koje kakvim selima da igras LS. Ne ide jedno s drug im sine. Moze jedino da se uzme neka kinta i da se digne cena igracima i to je to.
N

Neko nekoga

pre oko 3 sata

Gura. Eto zato.
C

Challange

pre oko 3 sata

Ekipa je neuigrana, spora...Opet kao I prosle godine igraci koji su tek dosli se ubacuju da igraju od starta, pogotov kod Silasa se osetila pogubljenost kao da nije dosao u Beograd ...Benfika nije neka ekipa ali nas je rutinski dobila. U drugom poluvremenu smo imali posed ali nismo bili konkretni, dosta se kruzilo naokolo. Veliki nam je problem slaba Liga I bez jacanja iste I drugih nasih klubova dzaba sve....mozda se desi neka godina gde ce se dogodi da Zvezda nesto vise napravis ali za kontinuitet ti treba mnogo jaca Liga.....da se ne svodi sve na srecu
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 3 sata

Milojeviću uozbilji se i počni da sastavljaš tim po svom ubeđenju sa igračima koji su najspremniji u datom momentu. To si nekad znao da radiš pa su odlučujući golove davali Vukanović protiv Jang Bojsa i Pavkov protiv Liverpul a. Lepo si juče rekao da su tek pridošli igrači nespremni i ipak si ih stavio u tim a znao si da su nespremni. Ja smem da se kladim da si na teren izveo isti onaj tim koji je igrao revanš sa Bodeom samo umesto Hvanga koji je otišao da je igrao Kanga a ne Krunić i da je igrao Milson od početka umesto Silasa mi nebi izgubili ovu utakmicu niti bi se Mimović povredio. Silasa i Krunića da planirao za zadnjih pola sata. I u pravu je bio jedan čovek ovde koji je napisao nakon ulaska u LŠ da ne treba nikoga dovoditi i da će to negativno uticati na ekipu koja je tek nekako nameštena sa 80% podeljenom ulogama i dobrom hemijom. Otišao je Hvang i umesto njega je trebalo dovesti onog Meitea baš iz ove Benfike i nikog više. Na pozajmicu je trebalo poslati Prutceva a ne Kneževića i Pumu je trebalo ostaviti kao rezervu Olajinka i Milsonu. Taj Puma bi možda danas iz nekog centaršut a pogodio nekog u glavu, za razliku od svih drugih krila gde nijedan ne zna da uputi upotrebljiv centaršut. Ovako dok mi doćekamo Silasa a pogotovo Krunića i Radonjića prođe voz a našu ligu bi ladno osvojili i bez njih.
1

1980

pre oko 3 sata

Pisao sam da je greška vraćati Radonjića. Nalupaše mi minuse.
a

amater

pre oko 3 sata

za sta je tacno Radonjic kriv veceras?
K

Kalabasas

pre oko 3 sata

Di.Marija je pohodio marakanu....pa vi vidite....koji potez kod gola...čekaš igraca iz drugog plana...miloje ništa nije kriv to je to.... Stadion poluprazan,još niko nije ukapirao da je klub izgubio identitet, LS Veliki protivnik...poluprazno svi nešto kao pevaju...pa za zvezda barsa 95 e ...zuba,figo,baija,enrike ...morao si da prevrnes zemlju za kartu....stadion se raspada koliko je ljudi ušlo....stepenica nema....Ali s druge strane deki perica žile jovičić naši ljudi....hemija sa terenom nerealna...sve se trese...ljudi taj tim klub su doživljavali lično...znaš da si slabiji ali ljudi te nose ideš dalje....to ne postoji...neki momci su tu i igraju za platu...to je to...
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 3 sata

Stadion smo punili mi iz unutrašnjosti i da se niko ne uvredi sirotinja. Da baš tako mi što radimo i radili smo za bednu platu mi smo voleli našu Zvezdu i punili stadion i na jugu smo navijali a ne samo na severu. I na terenu su igrali momci koji su isto poticali iz siromašnih porodica kao i mi. Sad fudbal igraju bogati i gledaju ga bogati iz fazon da lupe neki selfi i budu viđeni. Danas su ti vođe navijača Zvezde milioneri a mi radnička klasa iz unutrašnjosti da bi došli da gledamo i vratimo se kući treba nam minimalno sto evra a radimo neki od nas i po 12 sati dnevno za 500-600 evra. Nikad više neće biti kao što je nekad bilo.
N

Ne Barsa 95...

pre oko 3 sata

vec 96. Figo nije ni igrao, Ronaldo (pravi) se zagrevao i nije igrao....
@

@Kalabasas

pre oko 3 sata

Danas niko od njih ne bi došao do prvog tima jer bi pre njih morao da igra sin od Leke, nećak od Lazetića, Lantov sin i tako dalje...
K

Kalabasas

pre oko 3 sata

Ne 95@Majstore... zuba izašao zamotan do vrata,sav u zavojima, njegus čuvao figa...trčao ko lud...zuba kad je na aut liniji bacio pedju stankovica pola ljudi se uhvatilo za glavu...covek izašao sa terena...
N

Ne 95...

pre oko 3 sata

nego 96 godine.
С

Страшан тим

pre oko 1 sat

@Kalabas i Zauvek zvezdas, Обојица сте у праву ! И баш ме дирнусте.... Притом, та Звезда 96/97 са Перицом и Декијем "појела" би ову "најбољу Звезду од Барија", да не би ни Родић на левом беку остао, иако се стиче утисак да је Рода заправо споменик, а не играч...
M

Mali Šizoje

pre oko 3 sata

Zvezda mora da se navikne i na faulove u napadu kada im dosude,možda će biti i penal to je njima nepoznato,to se njima ne sudi,videli ste kako Miloje šizi zbog faula u napadu,misli da igra protiv Čuke i da utakmicu sudi neki njihov specijalac,šta ćeš zaneo se čovek.
N

Nemar

pre oko 3 sata

Svako je pametan posle bitke ali zaista je trener glavni krivac zbog Krunića koji je krivac za oba gola kao i Silasa koji ništa nije pokazao.Pokušati,ok ali ako ne ide zameni ih bre čoveče.Stvarno šteta ali aman više da se tako plašljivo ulazi u utakmicu.
B

Brine

pre oko 3 sata

Odigrajte bar jednu utakmicu kako treba bez straha odigraj muški hrabro pa i ako izgubiš veruj neće biti nezdavoljnih
p

phen

pre oko 3 sata

Pa Terza kaze da imamo najjaci tim od Barija a sad nemamo bekove. Ne bih se cudio da Terza preko igraca izminira Miloja kao i Bahara a dje ces bolji momenat za to nego derbi
1

1980

pre oko 3 sata

To govori svake godine u ovo doba.
ш

шуми

pre oko 3 sata

бахара су издали родић и терзић да би довели милоја и да се додворе такозваним делијама ,који ево растераше публику са стадиона.Људи мисле да Звезда постоји због њих
A

Arangement

pre oko 4 sata

Sad je do bekova? Cak i da je tako, zasto je Zvezda prodala Nedeljkovica?
Y

Yostra

pre oko 4 sata

Sunce ti j...m, pa mi imamo jednog zdravog beka u celom klubu
G

Gost112209

pre oko 4 sata

Nama preostaje da igramo sa tri stopera,Drrkusic-Spajic-Djiga ljevo Olajinka desno Seol za na dalje
n

neshha

pre oko 4 sata

Za nadalje,Olajinka prvo malo na hladjenje,pa tek onda da vidimo.
T

Trenercina

pre oko 3 sata

Koji bre Olajnika?Sta je igro covek veceras.Strasno prvo poluvreme,greska za greskom.Nije se satavio sa loptom.Krilo vidi bogati!Pa koga to resi jedan na jedan za 80 min.Nepalite se vise oko ovog igraca.Sapletenko!
1

1212121

pre oko 4 sata

Рече Милојевић: "нећемо ми играти финале". Имате право једном да погађате ко је дао идентичну изјаву пре 10 дана? Што би рекао један велики ум, политичар, државник, дипломата, филозоф, кошаркашки тренер, бивши "вођа" навијача, опасан момак са београдског асфалта, стручњак за корону, фудбал, екологију, привреду, пољопривреду, панде и стање водостаја у Бангладешу...можда смо изгубили али нисмо поражени!
K

Komedija

pre oko 4 sata

Radonjic potpisao ugovor, tek sad nam kazes sa je povredjen, od čega kad se povredio i gde, ko ga dovede povredjenog.
G

GostSteva

pre oko 3 sata

A, ovamo ga vijali ceo prelazni rok. On se necka, razmislja, ceka inostranu ponudu… Odlucio se tek kada je obezbedjena LS. A sada povredjen I nespreman !!??
p

poručnik

pre oko 4 sata

nemaš bekove ali zato imaš 10 krilnih igrača,tuko jedna!
m

miki35

pre oko 4 sata

Druze i taj radonjic bi 15 minuta pokidao a ne ko salas 90minuta trcanja u prazno. Imas Kangu tebi igra nespremni krunic, sve u svemu gotov za ovu godinu sto se tice ls.
R

Rekohjasada

pre oko 3 sata

Kako nespreman Krunic kada je bii sa reprezentacijom Bosne.Nije nespreman nego ga boli uvce,plata je tu hmmmm
G

Genijemiloje

pre oko 3 sata

Pa ti pusti igrace koji su prosli pripreme i koji su spremni,vrlo prosto
G

Gost X

pre oko 4 sata

Nemamo bekove? Pa ko je kriv za to? Ko vrsi selekciju igraca? Silas nije prosao pripreme i dugo nije igrao, pa zasto ga onda drzis celu utakmicu na terenu? 10 godina trazimo bekove, pa pustite makar nasu decu iz omladinske skole nek igraju. Nedeljkovica ste pustili i igrao je odlicno, sad ste pustili Mimovica i on igra odlicno. Pustite i na drugoj strani nekog iz omladinske skole ili makar kao rezerva na klupi da bude, jer je svaki mladi bek sigurno bolji od Rodica.
И

И

pre oko 4 sata

Истакао је проблем. Пораз је прихватљив, али није прихватљиво да смо последњи пут имали бекове и класичну шестицу кад је још Родић био у најбољим годинама и Саного такође. За то време довело се 20 офанзивних везних играча, што осмица, што крила. Логика се не поштује.
R

Rosso

pre oko 4 sata

Potpuno tacno. Vode Zvezdu kao ja na menadzeru, kupuju samo ofanzivne vezne, mislim da njih imamo najvise. Nedeljkovic je dokaz da,ipak, mi imamo u omladinskoj skoli kvalitetne dece na pozicijama levog i desnog beka samo sa njima treba da se radi. Neka angazuju ceo tim ljudi da radi sa njima i naprave sistem. Upropascuju talente koji mogu da budu vrhunski igraci jer za kombinu dovedu Dalsija koji je igrac za Sevojno.
J

Jka

pre oko 4 sata

Izvinite treneru a jel imamo igru,jel imamo neku formaciju neki sistem igre..O kom fudbalu pričaš ljudi igrali prvo drugo čuvali rezultat i kad su ga čuvali tri šanse ti naprave i mi slušamo ovog trenera kome Kružić dečko koji teren skoro video nije počinje??????!!Pa to covek polutrener ne bi dozvolio osim ako mu se napise na papiric a ti drmnes milka godišnje i sprdas se..?
c

cv

pre oko 4 sata

pa zasto uopste dovodite ovako nespremne igrace samo da bi igrali. Silas Radonjic i taj Krunic nisu iopste dorasli ligi šampiona
J

Jokaraub

pre oko 3 sata

I Elsnik nije spreman?
t

trolo

pre oko 4 sata

Do juče najbolji tim od Barija, a sad nemamo bekove, svi povređeni, svi kilavi, baš lepo, baš lepo nema šta.
j

jel

pre oko 4 sata

Znaci povredjen i nespreman Radonjic ti je na klupi pre Kataija,pa sta ti je uradio,psovao te,fizicki te napao,sta?
O

Onda svaka cast

pre oko 4 sata

Sto ste doveli potpuno nespremnog i povredjenog igraca da se vucara po beogradskim splavovima.
D

Drvo

pre oko 4 sata

Šta ima veze što nemamo bekove, sad će Marin da skautira još deset krila, ne brini Miloje, samo ovlaš u intervjuu pomeni kako si prezadovoljan sportskim direktorima, da nam se Mrkelica i Marin ne uvrede. A bekovi? Ko još igra u ligi šampiona sa bekovima, vlada nestašica, eno svi stavljaju spore veznjake. Sad će Pep da iskopira Terzinu taktiku,ide Kovačić na levog beka lagano. Postavljamo trendove. J...m ti sunce, potroši lik 60 i nešto miliona (po njegovim rečima) i mi posle 20 minuta najvećeg takmičenja na svetu nemamo bekove, ali imamo deset krila. Terza kre...u !!!!!
k

kendisport

pre oko 4 sata

A zbog cega nemamo bekove, reci slobodno to Miloje i zbog cega je Radonjic nespreman. Cuveni CV skauting Marka Marina, dovodi neka šatro "imena" poput Radonjica i Krunica da udovolji navijačima, a to što već godinu i kusur ne igraju ozbiljan fudbal nikom ništa. Ne može sa tolikim budžetom da nađe krštenog desnog i levog beka. Pa eno Vojvodina je dovela levog beka Portugalca, a desnog Rumuna, kad vec ovde nema. I ta dvojica bi recimo nama zavrsila posao u ovoj situaciji kad se neko povredi, a ima i mnogo boljih od njih samo treba da se trazi pedantno. Ocigledno je Marin samo jedna šarena laža koja je tu da zamaže oči navijačima koji su bili nezadovoljni Mrkelom.
p

posesen

pre oko 3 sata

Doktor dovodi ova dvojica maska za naivne.
P

Pjer Karden

pre oko 4 sata

Ako sam ja dobro razumeo doveli su rekreativca koji 2 godine ne igra fudbal,pri tome je van forme i povređen za ligu šampiona i u najboljem slučaju će biti koliko toliko spreman tamo negde do marta meseca,da smo mi normalan klub otkaz bi momentalno popio ili trener ili sportski direktor,ili je ovo terzićeva kombinacija,crveno beli Lola Smiljanić.Čovek mrtav ladan kaže nemamo bekove a zašto ih nemate moliću lepo,šta vi to u stvari radite.
g

gost77

pre oko 3 sata

Pa imamo 8 krila koji ce igraju bekove,xaxaxaxax udjemo 45 igraca na platnom spisku samo 3 beka i jednog sto doveli iz novog pazara posalju ga na pozajmicu mora ofka da se popuni zvezda nije bitna , kao i ovog dalasia sto su doveli a ni za pedalj nije bolji od ADA kojeg su poklonili u OFK
s

son

pre oko 4 sata

da li je realno da su doveli potpuno nespremnog igraca, ma ko god on bio, i to za ozbiljne pare i da ovaj ulazi u formu do nove godine, taman za zadnje kolo lige sampiona ga mozemo ocekivati izgleda. prvo cude takve odluke uprave, a onda naravno i igraca koji je najavljivao na potpisu da je spreman i da je cijelo ljeto cekao zvezdu a za to vrijeme je ladio ...a po klubovima, odlicno... u isto vrijeme mi nemamo nijednog zamjenskog beka pa makar on bio i iz nase lige. Nerealno, a sva je vjerovatnoca da mimovica ceka duza pauza...samo se nadam da nekome nece unistiti sezonu kao recimo elsniku jer ce ga morari staviti na beka...
C

Cikotići

pre oko 4 sata

Generalno me mrzi da pišem komentare. Što se tiče našeg trenera: Milslim da treba da on vodi kvalifikacije a drugi trener u Ligi šampiona jer je on limitiran.(kao da se uplaši) Ja razumem i povrede ali ubaciti dalasia je pogudbno. Pokušavam da skapiram šta je hteo sa njime? Mi jedini imamo sporor crnca u evropi. Naravno bekove nemamo rezervne ,jer sve raspordamo,druga stvar on je opet zatekao iste bekove Rodić i Degenek ?! Koji nisu u formi,povrdejeni ili ne licencirani!?
n

neshha

pre oko 4 sata

Prijatelju,ja obozavam Miloja,ali sam ti dao plus zbog toga sto si rekao da jedini u Evropi imamo sporog crnca i tu si apsolutno u pravu.Bravo!
B

Boogy

pre oko 4 sata

Pa šta će ti na klupi povređeni igrači (Dekušić i Radonjić)?
Ј

Јјј

pre oko 4 sata

Обојица повређени и неспремни а на клупи нек ми неко објасни ту контрадикторност
2

24.232

pre oko 4 sata

JEL HOCE DA KAZE DA ON NE DOVODI IGRACE NEGO UPRAVE BEZ NJEGOVOG ZNANJA ILI STA ?! POSTO KOJI NORMALAN TRENER UDJE U SEZONU SA DVAAA BEKA, SEZONU U KOJOJ IGRA LIGU SAMPIONA EEEJ ?!?! NE POSTOJI NI JEDNA EKIPA U LS SA MANJE OD 4 BEKA. ZVEZDA IMA 2! O CEMU MI DA PRICAMO DALJE?

Fear The Beard

pre oko 4 sata

Mi do pauze imamo 4 meca,u nasoj ligi Zeleznicar i IMT,i to cemo dobiti na razliku u klasi,ali imamo i Derbi i Inter.Rodic do pauze nece biti spreman,ako ne bude ni Mimovic,mi cemo igrati sa Elsnikom i Seolom na bekovima,sve 4 utakmice,u nadi da se niko nece povrediti.I onda dodju Terza i Mrkela i prosipaju mudrosti,a imamo Anana u Ofki,recimo.I Ada,koji bi mogao da znaci,u ovako zgusnutom rasporedu.A zasto imamo samo 2.5 beka,a 9 krila,niko od novnara ne sme ni da pita Sad ce jos Terza da se javi i da prica kako je uvek verovao u Milsona,i ovaj gol da pripise sebi,tj svom znanju.
V

Vasilis

pre oko 4 sata

Jos sad kad u derbi udjemo bez beka, pa nam umuvaju nekako gol na kontru i onda se zatvore i opet bude 1:1…
R

Rs RS

pre oko 3 sata

A sad kad dobijemo derbi 0-3 najmanje pa opet ovi isti sto komentarisu kazu ma lako je kad je namjesteno, sto nisu dobili Benfiku....Presmijesno je sto se javljaju ovi da kritikuju veceras utamicu Zvezde i Milojevica a ne znaju 5 igraca da nabroje iz kluba za koji stvarno navijaju.
v

vvz

pre oko 4 sata

Milojev poraz.
l

lol12

pre oko 4 sata

Apsolutno ne.Do Miloja sto je on je uradio, Benfika se branila kod nas.A nije on kriv za individualne greske koje su prethodile golovima (izgubljene lopte i glup faul)
a

ajd

pre oko 3 sata

Jeste se branila,ali kad je vodila.
h

halo

pre oko 4 sata

Bitno da je on dobio milion i po evra platu, a to što će biti spreman za igru tamo negde u martu baš kad prođe Evropa, to nikom ništa, a dobro, loša sreća, može se desiti svakome, nama pogotovo izgleda.
@

@halo

pre oko 4 sata

Jednom da se složim i sa tobom. Sve rečeno
R

Ralelez

pre oko 4 sata

A ko je kriv sto nemamo bekove? Jel onaj koji je rekao da je ovo najjaci tim od Barija? Bez bekova, a sa brdom igraca u vezi? Vracaj onog levata sto nas je izbacio penalom protiv Oly pre par godina, garant je spremniji od svih ovih, videh ga letos u Sartiju prodaje krofnice!
9

95

pre oko 4 sata

Bravo Zvezdo! Ja sam prezadovoljan. Hrabro i pametno u drugom poluvremenu,to je recept za dalje! Odigrajte svaku utakmicu ovako i niko vam neće ništa zameriti!
I

Iz sljivika

pre oko 4 sata

Misliš na zadnjih deset minuta kada su se ovi svesno povukli?
U

U Tem Denveru

pre oko 4 sata

A zasto nemamo bekove? 12 krila, a 3 beka u ekipi… Zasto se dovodi nespreman igrac ? Kakvo je to pojacanje? Dok se on spremi…
G

Gost X

pre oko 4 sata

To sve treba novinari da pitaju, ali kod nas se novinarstvo svelo na drzanje mikrofona i pustanje sagovornika da odrzi monolog.
j

jovanczv

pre oko 4 sata

ne znam ni zasto ste dovodili Radonjica, da valjda ista uzeo bi ga neko a ne ovako cekao da vidi da li cemo uci u LS pa onda dosao..
I

Iz sljivika

pre oko 4 sata

Mi deset godina nemamo bekove i mi to uporno ponavljamo svaki prelazni rok a vi umesto bekova nagomilavate krila. Zvezda je totalno loše izbalansiran tim sa Očajnim trenerom.
K

Kazi

pre oko 4 sata

Miloje koliko ti treba za beka 5,6,7 miliona da se dovede.
1

12312312312

pre oko 4 sata

Pa koj ste ga koj moj dovodili kad je povredjen i ne spreman
I

Iz sljivika

pre oko 4 sata

Kada sam pisao da Radonjić nije igrač koji nam treba, da nije igrao dosta dugo, da mu treba bar pola godine da uđe u formu nalupali su mi minuse. Dečko ovu jesen može samo da splavari i ništa više, a plata kaplje li kaplje.

Pule

pre oko 4 sata

Znamo da nemamo bekove ima 5 godina ako ne i vise ,dobro ste primetili
B

Borisav Bora Jovanovic

pre oko 4 sata

Tolike pare date gomilaju se igrači na istim pozicijama, a bekova nigde..
J

Jaoooo

pre oko 4 sata

Evo ne znam.. Druze mi nemamo bekove 10 godina, da li je je*eno moguce da ne mozete da nadjete 4 krstena igraca 2 levonoga 2 desnonoga koja mogu da stoje u liniji, trce napred nazad i upute krsten centarsut na planeti od 8 milijardi ljudi, 10 godina ALOO?! Najdebilnija pozicija u fubdalu, kad nisi ni za k** stave te na beka da trcis ko budala uz liniju uklizavas i ponekad centriras, i nema takva 4 u Srbiji, okruzenju, Evropi, Africi, Amerikama, Aziji.. Majko moja mila da o vama pricam prijateljima iz inostranstva ljudi bi mislili da ih zajebavam.
B

Boris iz Beograda

pre oko 4 sata

@Jaooo vidi se da si dva puta u životu odigrao mali fudbal i pogledao deset utakmica. Zato i nisi primetio da je bekovska pozicija zapravo najzahtevnija, jer igraš i napred i nazad punim intenzitetom. Iz tog razloga sve se manje ljudi odlučuje da igra beka. Nedostatak bekova je globalna stvar, ne samo kod nas. Retko koja ekipa ima oba beka na dobrom nivou. Ali činjenica jeste da pacije ti iz uprave već 10 godina ne gledaju bekovske pozicije, što je jako veliki hendikep za samu ekipu
@

@Boris

pre oko 4 sata

Ae dete idi spavaj, lik je lepo rekao, mora da si igrao beka u Obilicu ko klinac jer nisi mogao loptu da okrenes oko sebe i das pas prvom do sebe, pa nisi bio ni za zadnjeg veznog, a lozis drugare da si pokidao prednje ukrstene a da te trazio u omladinsku skolu Ajax licno. Nije deficit bekova, deficit je bekova koje koristi Pep i njemu slicni manijaci kojima vodonsa mora da ima tehniku i drzi loptu 80% minuta. To sto kazes da je zahtevna, zahtevna je fizicki, svaki covek na svetu sem ako nije bolestan moze da se dotera fizicki, ali nasi su splavari i klosari. Imas dobrih bekova u svetu koliko hoces, samo nisu "Gvardiolini tehnicari". Defanzivci prvo i osnovo treba da igraju defanzivu samo sto se vi deca odrasli u vreme celavog egomanijaka koji zahteva da stoperi i golman imaju tehniku kao Xavi i Iniesta. Roberston iz Livuerpula ti je ziv primer, fizicki istreniran do perfekcije, trci kao mazga gore dole, uklizava, kad prodje centrira i to je, a po faci mu vidis da tablicu mnozenja ne zna. Nadjite takvu neku mazgu, nek trci krugove oko marakane i eto ti bek.
А

Аир Сербиа

pre oko 3 sata

Браво друже
R

Rs RS

pre oko 3 sata

Onda se ti spremu fizicki i odigraj beka, trci gore dole, ne koristi mozak, uzmi 10 miliona godisnje i sta te briga. Cudo kako to niko na svijetu nije primjetio od 8 milijardi ljudi kao sto ovaj gore kaze. Istina je u stvari da na ovom svijetu postoji 5 ijevih i 10 desnih bekova koji su vrhunski da mogu odgovoriti zahtjevima klubovima kao sto su siti i real. Mozda ni toliko, ali eto ima u Srbiji njih po graficaru i sevojnu samo mi necemo da ih stavimo da igraju, sakrivamonih od mrskog ostatka svijeta.
H

Hskshsiybjjj

pre oko 4 sata

Mlad sam, i ne secam se Zvezde na pocetku 90-ih. Gospodine Milojevicu, da Vas nije bilo, pitanje kad bih i da li bih gledao Zvezdu u LS. Tako da puna podrska za Milojevica, apsolutno me ne interesuje da li cemo i koliko gubiti, covek mi od 2017. do dana danasnjeg ulepsao zivot itekako!
W

Weee

pre oko 4 sata

To za bekove svi znamo ali ja stvarno ne znam zasto je doveden Radonjic kraj septembra a decko je potpuno nespreman pa on ce tek u decembru moci da igra po nekih 15-20 minuta.
p

pastoo

pre oko 4 sata

pa sto nemamo bekove? ko je krivac za to? 10 krila a nijedan bek. sta vi ljudi radite sem sto se talite za lovu?
p

pitanje

pre oko 4 sata

Serifa su oterali internet navijaci iz prve postave a videlo se danas da bez njega napad ne postoji ,Zasto Milojevic slusa internet navijace koji nemaju pojma o fudbalu?
M

Makijan

pre oko 4 sata

Nedopustivo da nemamo vise od 3 beka medju njima Rodica koji je sve cesce povredjen. Zasto nisu povukli Anana iz Ofk a. Zar da nam h LS igraju vezni igraci bekove. Nedopustivo.
O

Oko sokolov

pre oko 4 sata

Vidite dovedite još neko krilo ili veznjaka ,šta će nam bekovi...
G

Glen Clan

pre oko 4 sata

Gobeljic? Najdoski? Gde su, sta rade?
Z

Zugug

pre oko 4 sata

Đe Arhanđel?
t

toliko

pre oko 4 sata

Serifa su oterali internet navijaci iz prve postave a videlo se danas da bez njega napad ne postoji ,Zasto Milojevic slusa internet navijace koji nemaju pojma o fudbalu?
l

lol12

pre oko 4 sata

Ne blamiraj se lik je dva puta na prazan sa gol sa 2 metra promasio loptu u zadnjih mesec dana.Kako mrzim kod nas sto jedan gol od Milsona napravi Mbapea (a nista vise osim toga korisno nije uradio) i jedna asistencija od Serifa napravi Halanda. Nakaradan narod koji pamti samo zadnjih 10 minuta