Komentari na vest

Arsenalov top pljuckao vlažan barut; Retegi se osramotio i Raji poklonio plašt heroja (VIDEO)

C

CikaMile

pre oko 2 sata

Definitivno Premier liga nije kao sto mejm strim medija pokusava na silu da prikaze. Italijani ih redovno dominiraju kao npr Atalanta Liverpula, Napoli i npr taj veliki City izvlaci se protiv Intera itd. Definitivno Italijani da imaju malo jacu ekonomiju u fudbalu i spanci englezi nikad ne bi dogurali do osmine finala ai kolko ih sudije guraju o tome bolje i da ne pricamo
T

Tln

pre oko 1 sat

Ma kakav pl, siti je jedini ozbiljan klub, pa aad da se junajtex susretne sa seltom ja bi na seltu gace stavio. Zatucani ljudi, liga koja trosi nenormalne pare ne znaci da je najbolja....Solanke za 80 miliona???? Arsenal se izvuce protiv porta na penale proslu ls...kakvi crni englezi
@

@Cika Mile

pre oko 1 sat

Nemoj cica puno piti, ti isti sto tvrde da je italijaska liga jaca od engleske takodje su letos tvrdili da je Retegi zvezda, kad ono veceras cvrc. Sacekaj malo da se zavrsi ligaski deo, pa onda daj misljenje, a kad se zavrsi ligaski deo garantujem ti da ce Mancester, Liverpul, Arsenal i Aston Vila biti ispred svih italijanskih ekipa, sta vise verovatno ce i Dortmund, Bajern i Real biti ispred, mozda Inter dodje do top 8, ali ce se za to boriti sa Barcom i PSG. Atalanta, Juventus i Milan ce morati u razigravanje.
Z

Zaza Paculia

pre oko 2 sata

Samo da niko ne kaze kako je ovo bilo takticki, tamo vamo. Arsenal bez Edegarda, je napadacki nula. Zatvoris Saku, udvojis i oni mogu da daju gol samo slucajno. Martineli ne moze da izdrzi duel, Parti i Žoržinjo teska tuga, ali Žesus je posebna prica. Nemaju zameni za Edegarda, Rajsa, nemaju napadaca, i imaju jedno pravo krilo. I kad jednom popusti i ova odbrana a svakoj se desi takav mec, bice bas gadno, a u nedelju bi moglo da bude.
P

Palmer

pre oko 3 sata

Arsenal i Evropa nikada nisu isli zajedno, ne znam da li postoji veci klub koji nikada nista u Evropi nije uradio.
P

Pitanje je

pre oko 2 sata

Da li su zaista veliki klub?
T

Timberlo

pre oko 3 sata

Jako je puno kalkulacija sada sa ovim brojem utakmica. Juče gledamo Siti koji počinje protiv jednog Intera sa novajlijom Savinjiom, sa Grilišem, Luisom, gledamo inter koji odmara Lautara, verovatno po logici bolje da nam je zdrav i odmoran za ligu, za 3 dana, nego da se troši u Mančesteru gde nisu velike šanse za dobiti. Gledamo Arsenal koji je prezadovoljan bodom, a da su svi ostali zdravi, jer je derbi sa Sitijem za 3 dana. Trener menja Saku jer treba svež za Siti, dobar je ovde bod. Da ne pomisli neko da nešto pravdam Engleze, jesu precenjeni, ali je toliko primetno kalkulacija i fudbala pod ručnom, da su neke utakmice negledljive.
M

Mister M

pre oko 2 sata

Sreca pa nije bilo kalkulacija u mecevima po grupama. City prosle godine dosao u Beograd sa Hamiltonom, Gomezom i Bobom. Nemas pojma o cemu pricas.
G

Gostimirko

pre oko 2 sata

Pa dosao City u Beograd prosle godine kad je rijesio prolazak a i kvalitet protivnika je da odmoris prvotimce. To je uvijek bilo normalno tamo u 5-6 kolu grupne faze. Sada ljudi kalkulisu u 1 prvom kolu a boli ih uvo ima jos 7 utakmica a 24 prolaze
T

Timberlo

pre oko 2 sata

Nisam pomenuo prošlu godinu ni u jednom kontekstu. Nauči čitati pa onda komentariši, stepenike ne treba preskakati.

KoRn

pre oko 3 sata

Kvalitet slike ove utakmice na Areni je kao da smo gledali neki piratski strimovani kanal. Samo je falilo da izleti antivirus program da opomene da sajt ima malvere.
F

Forza Doria

pre oko 3 sata

Šteta pa ih Reteđi ne kazni kad je trebalo. Više sreće nego pameti. Nisu zaslužili ovaj bod.
G

Gostivar

pre oko 3 sata

Sta reci o klubu koji je uspeo da sa timom ciju okosnicu cine anri vijera berkamp izgubi finale kupa uefa od galatasaraja? To govori sve o evropskim kompleksima koje ta ekipa vuce gotovo od osnivanja. Pa porto ima uzetu ls i dve evropa lige samo od 2000 na ovamo. Druge da ne spominjem. Ekipa doslovce istraumirana od evrope.
M

Mikel

pre oko 2 sata

Raspala Sevilja ima 5-6 Liga Evrope u ovom veku, oni od osnivanja nista.
L

Lignjoslavov plankton

pre oko 3 sata

Gubitnički mentalitet, kao da je Everton došao da igra...
B

Bunkernal

pre oko 3 sata

Arsenal i Evropa nikada nisu išli zajedno u istoj rečenici, ali ovo je neki novi nivo.
D

DidierDrogba11

pre oko 3 sata

Arsenal ima golmana, vrhunsku odbranu i Odegarda. Sve ovo ostalo je talašika i lako zajenjivi igrači, tipa Parti stožina. Najjače prodaše Vieiru i ESR, koji bi sad mogli zamjeniti Odegarda. Eto vam trenera Artete.
V

Vldblk9a

pre oko 3 sata

Arsenal potpuno nezainteresovan, otisli da se ne oznoje i slucajno pokupe neku povredu. Ja ne pamtim utakmicu u kojoj Arsenal za 90min niti jednom ne odigra presing na zadnju liniju. Da su im ponudili bod, a da ne moraju u Italiju prihvatili bi iste sekunde.
n

nije

pre oko 3 sata

to brate nego su precenjeni do bola pa sto onda nisu protiv porta u dvomecu stvorili dve dobre sanse nego su jedva prosli na penale vrv su se i tu dosli da se zezaju hehehe i protiv sportinga godinu ranije..javna je tajna da su operisani od fudbala i da su ekipa sa najvise utakmica u istoriji euro takmicenja koja nije uzela ni jedna trofej
N

Napapijri

pre oko 3 sata

Arsenal igra totalno negledljiv fudbal u velikim utakmicama tj protiv jacih klubova….uzas za nas gledaoce a i fanove koji idu ja stadione….nadam se da ce ih siti nabiti u nedelju
p

precenjena

pre oko 3 sata

englestina i njihova odvratna liga dva tima koja nam predstavljaju kao fudbalsku revoluciju ne znaju sta ce sa loptom i ubijaju fudbal a treci njihov ,,supertim,, je vec popio trojku od ove atalante pre par meseci...jujuju ove pare da ima nasa korumpirana liga imala bi bolje rezultate od ovog samozvanog fudbalskog en bi eja
R

Rade Pendrek

pre oko 3 sata

Arsenal je napravio Brexit od Euro kupova po osnivanju. Pređoše li centar večeras?
F

FT

pre oko 3 sata

No Odegaard, no party
l

lolcina666

pre oko 3 sata

Ovo je horor na sta lici Arsenal bez Odegarda, on je jedini kakav takav prirodan majstor sa nekom vizijom, ovo niko zivi ne smije ni da posalje pas naprijed,samo nazad,na sigurno, a i kad probaju ne mogu igraca da pogode, u nedelju ce protiv Sitija biti nevidjen bunker pa ako izdrze Saliba,gabrijel i Raya,eto 0:0 da arteta slavi..
l

lzr

pre oko 3 sata

Samardzic usao u 89 min...
И

И

pre oko 3 sata

Baš gledam na transfermarktu: Saka 140 miliona, Haverc 70 miliona, zamislite Martineli koji se raspada godinu i po dana 70 miliona i Žezus koji ima dva poznata stanja - povredjen ili nevidljiv, 65 miliona. Ima tu još igrača i generalno ofanzivni deo Arsenala je procenjen više nego ceo tim Atalante sa sve stadionom. U isto vreme klub bukvalno živi na vrhunskoj odbrani i golmanu koji trenutno brani kao da se mladom maloletnom Kasiljasu pre mnogo godina prilikom prvog odnosa nešto malo omaklo posle par lepih sekundi. Pa me zanima ko pravi te procene vrednosti i po kojim kriterijumima? Da dam da mi procene auto, pa da na osnovu njega dignem kredit da kupim kuću na plaži.