Komentari na vest

Timi Elšnik: Nadam se da neću ostati na beku

m

mikilic

pre oko 2 sata

PItali ga na poluvremenu. Pa igraju sa dva beka bez zamene i nemaju dogovorenu (a kamo li uvezbanu) varijantu ako se jedan bek povredi.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre oko 3 sata

Evo burazeru, odmah da ti kazem da hoces. Cisto psihicki da se spremis na to da ces levog beka kako stvari stoje peglati do polusezone... Zahvali se Terzicu i Mrkela na izvrsno balansiranoj ekipi sa 13 krila i 2 desna beka Mimovic i Seul i 1/2 levog beka posto Rodic nije jedno celo ...
B

Bobamikic35

pre oko 2 sata

Samo dodaj da je i za tu poziciju prespor
J

Jole al pravi

pre oko 3 sata

Ostaces na zalost.. Jer eto, desnog beka nismo doveli 10 godina.. Stvorili dva klinca, jednog prodali, drugi se povredio i eto.. Nikom nike palo na pamet da nam mozda treba jos jedan
F

Fahrija

pre oko 3 sata

Elsnik je klasa od igraca.. Zvezda generalno odlična veceras! Nesretno primljeni golovi pogotovo prvi, drugi gol greska Glazera koji nije u ritmu. Sve u svemu Zvezda ce biti sve bolja i bolja plasi me samo raspored koji je katastrofalan.
M

Mutommbo

pre oko 4 sata

Elšnik počeo dobro u veznom redu, bez straha i respekta. Otvarao se, tražio loptu i iznosio je. Onda prinudno otišao na beka i odigrao više nego korektno. A onaj stručnjak Darijan ga uporedio sa brzinom Milijaša. Stvarno sramota za Mozzart da se objavljuju takvi tekstovi. Mnogo bi Zvezda bolje izgledala da je Timi ostao u veznom redu. Sramota za upravu da igramo LŠ bez rezervnog beka. Rodića ne možemo više računati u fudbalera.
J

JovaSimic43

pre oko 3 sata

Iskreno,spor je i nije konkretan.
R

Realno posmatrano

pre oko 4 sata

Sasvim pristojno je odigrao, s obzirom da tu poziciju verovatno prvi put igra.
N

Nenad1246

pre oko 4 sata

Tako je i Nejc Pečnik odigrao sezonu na beku umesto u veznom redu i bio naš najbolji bek te sezone.
A

Alberto Bueno

pre 35 minuta

Pečnik je krilo bio elšnik nije bolje tu staviti nekog od krila olajinku npr igra pozadi dobro a napred je skroz stao

Fear The Beard

pre oko 4 sata

Sad nam ostaje samo nada...Posto pajseri nisu doveli beka,niti jednog,a trebalo je dva.Rodic je ikebana.Sad imamo samo Seola,a ocekivati da on igra svaku do januara je preterano.Valjda sa Mimovicem nije lose,u smislu tezine povrede.I u vezi imamo Elsnika,Krunica i Dalsia,oni ce da nose sezonu,i tu smo ugasili ako se neko povredi,ostali iz rostera su ok za nasu ligu,ali ne i Evropu.Ali,zato imamo 9 krila,i dalje su tu Rodic,Kanga,Katai.Totalno neizbalansiran tim.
2

24.232

pre oko 4 sata

SLIKA I PRILIKA POLITIKE FKCZ. COVEK KOJI IGRA 10KU U SLOVENIJI ZAVRSI NA BEKU. JER ONI DOVODE KRILA I VEZNJAKE, A U CELOM TIMI DVAAA BEKA. GDE TO IMA JOS?!?!
d

d. g.

pre oko 4 sata

Što je najgore po njega dobro je mučenik odigrao.
H

Hijenaczbg

pre oko 4 sata

Sta odigrao? Vuce se ko panj,prespor. Ni jedan prekid nije pogodio.
P

Plavonebo

pre oko 3 sata

Hahaha druzemoj,lepo rece sve hahaha
R

Rtnadecz

pre oko 4 sata

Nadamo se svi, nadamo se da i na zadnjeg veznog neces,da ne izvodis ni prekide. Blago receno lose izdanje. Nista bolji ni Krunic,kriv za gol a u napadu neprimetan
D

Druze moj

pre oko 4 sata

Sta pricas ti?? Ako je neko veceras bio dobar to je Elsnik zapravo bio je najbolji nas igrac na terenu... Dobri su pored njega bili i Ivanic, Duarte, Djiga, Spajic, Krunic, ova dvojica sto izmislise gol... Ako vec trazis negde krivca onda pogledaj ka Olajinki i Milsonu a ne da pljujes igraca koji je veceras bio najbolji..
k

kendisport

pre oko 4 sata

Nadamo se i mi, i to ne zato sto si los nego zato sto si potrebniji u sredini. I na beku vrlo korektna partija, svi napadi isli preko leve strane. Ali kako to jedan klub na nivou lige sampiona dozvoli sebi da nema rezervnog desnog beka?!?! Marine?!?!
G

Goranvaljevo

pre oko 4 sata

Daj bre,los na obe pozicije. Prespor za ovaj nivo takmicenja
P

Pardon..

pre oko 4 sata

Izvinjavam se na gresci ne Olajinka i Milson nego Olajinka i Seol... A Milson je imao dobru zavrsnicu kod gola moja greska u brzini