Ognjen Mimović (©MN Press)
Ognjen Mimović (©MN Press)

Mimović napustio Marakanu sa štakama, Milojević nije optimista

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.09.24. | 22:20

Mladi desni bek doživeo povredu stopala, koja ne deluje nimalo bezazleno, već da bi mladi fudbaler mogao na dužu pauzu. To komplikuje situaciju sa bonusima u ekipi Vladana Milojevića

Vladan Milojević nije optimista kada je u pitanju povreda stopala Ognjena Mimovića. Mladi fudbaler je napustio teren u 26. minutu utakmice, nakon čega ga je zamenio Dalsio, a na kraju meča iz svlačionice je izašao sa štakama.

Već tada je bilo jasno da povreda nije nimalo bezazlena, što je potvrdio i Vladan Milojević, već deluje da bi mladi fudbaler mogao na dužu pauzu.

Izabrane vesti

"Mimović igra dobro, nametnuo se, ali dešavaju se takve stvari. I ovakve povrede. Da ne slutim, ali nisam veliki optimista kada je u pitanju njegova povreda", rekao je Milojević.

Izostanak Mimovića napraviće problem crveno-belima i kada su u pitanju bonusi u Mozzart Bet Superligi. U ovom trenutku, od standardnih prvotimaca to je trenutno samo Naser Điga, pa će drugi morati da se potraži u drugim linijama tima.

Mimovićevim izlaskom sa terena protiv Benfike došlo je do pomeranja pozicija. Seol je prešao na desni bok, a levog beka prinudno igrao Elšnik. Dodatne komplikacije za crveno-bele predstavlja i činjenica da će najmanje još dve nedelje biti odsutan i Milan Rodić.



tagovi

FK Crvena zvezdaVladan MilojevićOgnjen MimovićLiga šampionaMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara