Dalsio žali zbog Renatovog dresa?!

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.09.24. | 21:50

"Bila je odlična utakmica, poseban je osećaj igrati protiv kluba u kome sam i ja jedno vreme stasavao"

Dalsio Gomes (28) dao je posle utakmice sa Benfikom i poraza Crvene zvezde zanimljivu izjavu, međutim izvesno je da njegove reči baš i neće dopasti navijačima najtrofejnijeg srpskog kluba. Ili makar onaj deo što su portugalski mediji preneli.

Momak koji je nekda nosio dres Benfike B malo se bavio samom utakmicom, istakavši kako mu je žao što nije uspeo da razmeni dres sa Renatom Sančesom?!

Izabrane vesti

"Bila je odlična utakmica, poseban je osećaj igrati protiv kluba u kome sam i ja jedno vreme stasavao. Šteta što Renato nije bio ovde, imao sam ideju da razmenim dres sa njim. Koristim ovu priliku da ga pozdravim", izjavio je Dalsio, poručivši na kraju kako veruje da Benfika može do titule u Portugaliji.

Jasno da Dalsio Gomes nije uradio ništa ružno, ali u trenucima poraza baš i nije poželjno davati izjave ovog tipa ukoliko ste igrač jednog od najvećih klubova u ovom delu Evrope, o čijem dostojanstvu i reputaciji u svakoj prilici i na svakom mestu morate da vodite računa.

Prosto, žaljenje zbog nečijeg dresa pre nego poraza... Najblaže rečeno, nespretno izrečeno. Još jednom uz ogradu da je moguće da su portugalske kolege izvukle iz konteksta ono što je njima bilo zanimljivo.

Podsetimo, Dalsio je ušao u igru u 27. minutu, kada se Ognjen Mimović povredio.


tagovi

DalsioLiga šampiona

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara