Jan Kuhta i Anhelo Presijado (Sparta Prag)
Jan Kuhta i Anhelo Presijado (Sparta Prag)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Sparta naplaćuje stare dugove

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.08.24. | 11:31

Pročitajte nekoliko predloga za 6. avgust…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...




Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 18:00
Qarabag - Ludogorets
ID: 8256658

Posle prijateljskih iz 2018. i 2019, koji su završeni pobedom Ludogoreca i remijem na redu je zvaničan duel ovih klubova. Karabah je u kvalifikacijama za Ligu šampiona u seriji od deset domaćinstava bez poraza i zato nas kec uopšte ne bi iznenadio, ali razmotrite i KMB 1X&0-3.





Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:00
Malmo - PAOK
ID: 8256653

Poraz od KI Klaksvika bio je jasna opomena za Malme, ali je ujedno ogolio sve njegove slabosti koje će grčki prvak znati da iskoristi ako mu se ukaže prilika, a sigurno hoće. Zbog toga nemojte da petljate oko ishoda, bez obzira na to što kvote mame, nego odigrajte na GG.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.58)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:00
Sparta Praha - FCSB
ID: 8256663

FCSB se uzda u tradiciju, koja kaže da naslednik čuvene Steaue nikad nije poražen od aktuelnog češkog šampiona. Međutim, Sparta je objektivno kvalitetnija od Rumuna i verujemo da će da opravda našu tvrdnju. Ukoliko želite da još pojačate kvotu, keca uparite sa 2-5 golova.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LE | 19:00
Petrocub - TNS
ID: 8256680

TNS je “šerif u svom selu”, međutim, nema dovoljno kvaliteta za nešto više od pukog statiranja na međunarodnoj sceni. Petrokub je konkurentniji i morao bi da odnese prednost na revanš, a osim keca koji se sam nameće u razmatranje obavezno uzmite i SP 1 i kombinaciju 1&0-3.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.67)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:15
Midtjylland - Ferencvaros
ID: 8256633

Prošlo je sedam godina od jedinih odmeravanja Midtjilanda i Ferencvaroša. Tada su Danci u oba navrata očitali lekciju Fradiju, ali najpopularniji mađarski klub u međuvremenu je postao bitan činilac u Evropi i mogao bi bar do pogotka na ovom meču. Naša preporuka je KMB 1&GG.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&gg (3.9)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:00
Dynamo Kyiv - Rangers
ID: 8256672

Dinamo se u prethodnom kolu poigrao sa Partizanom i prepun vere u sebe očekuje slavni škotski klub, koji je mnogo snažniji od Parnog valjka, ali tek ulazi u takmičarski ritam. Kec na neutralnom terenu u Lublinu ima blagu prevagu, no, ako sumnjate u Ukrajince, nemojte i u GG.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:30
Lille - Fenerbahce
ID: 8256671

Lil nikad nije izgubio utakmicu od nekog turskog predstavnika. S druge strane, Fenerbahče ima loš bilans sa francuskim ekipama (6-6-12), a njegovi dueli sa njima obično su vrlo efikasni. Zaključak se sam nameće - kec nema alternativu, međutim, moglo bi da ga isprati GG3+.




Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Za izbegavanje
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:45
Salzburg - Twente
ID: 8256681

Austrijski šampion u dvomeč sa Tventeom ulazi bez stamenog štopera Strahinje Pavlovića, koji je prešao u Milan, ali i sa mnogo više iskustva u odnosu na Holanđane, iako ima veoma mladu ekipu. Ipak, čini nam se da ni gosti nisu bez šansi, pa je najbolje da ih preskočite.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara