Pogodak Lakazeta (© Reuters)
Pogodak Lakazeta (© Reuters)

Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Napokon, Arsenal u seriji

Vreme čitanja: 4min | ned. 03.01.21. | 08:35

Pogledajte ko vam je doneo novac 2. januara, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

REAL MADRID - SELTA (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 2:0

Motivacija i rapoloženje nakon sjajne serije rezultata nisu bili dovoljni Selti da ozbiljnije namuči Real Madrid. Kraljevski klub je sigurnom igrom i pravovremenim golovima potpuno poništio svaku nadu gostiju iz Viga da mogu do iznenađenja na Alfredu di Stefanu, pa sastav Zinedina Zidana večeras noći na prvom mestu Primere - 2:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

TOTENHEM - LIDS (tip 1, kvota 1,92) - rezultat 3:0

Dok se ostrvska javnost obrušava na sve koji su prekršili najviši nivo kovid protokola, Totenhem je rutinski pregazio Lids i tako naplatio neke ispuštene bodove iz ranijeg perioda - 3:0 (2:0). Da budemo jasni, Totenhem je iskoristio svoje šanse, odnosno to što Lids pod komandom Marsela Bijelse i dalje igra suviše ofanzivni fudbal, nesrazmeran realnom kvalitetu gostiju s Eland Rouda. Totenhem je slavio sa 3:0 (2:0) i posle tri kola u kojim su osvojena samo dva boda Pevci ponovo izgledaju kao legitiman kandidat za šampionsku titulu.

Opširnije OVDE.

VILJAREAL - LEVANTE (tip 1, kvota 1,77) - rezultat 2:1

U jednom momentu izgledalo je da će Viljareal lako prekinutu mini seriju loših rezultata. Poveo je domaćin protiv Levantea i u potpunosti kontrolisao utakmicu. Zatim postigao drugi gol, međutim gosti iz predgrađa Valensije vratili su se u meč petnaestak minuta pre kraja, a onda stvorili najmanje tri dobre prilike da dođu do izjednačenja. Nisu uspeli i Žuta podmornica se ova tri boda izjednačila na trećem mestu sa Real Sosijedadom - 2:1.

Opširnije OVDE.

VEST BROMVIČ - ARSENAL (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 0:4

Trećom uzastopnom pobedom, a drugom bez primljenog gola, Arsenal je večeras najavio neke lepše dane svojim navijačima. Kao gost je razneo VBA sa 4:0 i polako prilazi zoni Evrope. Iako je trenutno 11. na tabeli, od šestog mesta ga deli isto koliko i od desetog – tri boda. U sledeća dva kola dočekuje Palas i Njukasl gde bi mogao da nastavi seriju i da se do derbija sa Mančester Junajtedom krajem meseca potpuno vrati u igri za Ligu šampiona.

Opširnije OVDE.

ŠTUTGART - LAJPCIG (tip 2, kvota 1,92) - rezultat 0:1

Popeo se RB Lajpcig opet na vrh bundesligaške tabele. Desi li se u nedelju senzacija u Minhenu, da Bajern ne savlada Majnc, ostaće lider i posle 14. runde, mada i ovako je zaslužio dubok naklon, pošto nastavlja da izaziva Bavarce i preti da prekine dugogodišnju vladavinu nemačkim fudbalom. Tim iz Saksonije tukao je Štutgart u gostima (1:0), prebacio pritisak na pleća šampiona i posle početnog zastajkivanja stabilizovao formu van Red bul arene.

Opširnije OVDE.

STOUK - BORNMUT (tip 2, kvota 2,30) - rezultat 0:1

Bornmut je spreman za povratak u Premijer ligu! Potvrdio je to i protiv Stouka, ekipe koja je na osam prvenstvenih utakmica u decembru izgubila samo jednom. Delovalo je da će Potersi i na startu 2021. ostati nesavladani, ali im je Stanislas pokvario planove u 79. minutu i prekinuo niz svog tima od dva meča bez pobede.

EVERTON CD - DEP. IKIKE (tip 1, kvota 1,77) - rezultat 1:0

Veliki trijumf je ostvarila ekipa Evertona u 27. kolu čileanskog prvenstva. Nakon tek druge pobede u poslednjih pet mečeva, domaćin se našao u zoni koja vodi u Kopa Sudamerikanu, dok je Ikike ostao tik iznad zone ispadanja. Gol vredan tri boda, svoj 12. u prvenstvu, postigao je Kuevas u 28. minutu.

SPORTING - BRAGA (tip 1, kvota 2,35) - rezultat 2:0

Sporting iz Lisabona odavno nije izgledao ovako ozbiljno i moćno. Lisabonski Lavovi su i u novoj godini nastavili sa fenomenalnim partijama iz prvog dela sezone. Večeras je na Alvaladeu savladana i opasna Braga sa 2:0 tako da se serija nastavlja. Sporting je i dalje lider. Ima pet bodova više od Benfike i sedam više od Porta koji imaju po utakmicu manje. Ali Sporting i dalje nema poraz u sezoni!

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

GALATASARAJ - ANTALIJA (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 0:0

Kad se zna da je zbog malera prlikom dočeka 2021. godine u bolnici, zbog oštećenja oka, završio Elabdelauji, da su van stroja Rajan Babel, Mbaje Dijan, Muslera, Etebo i Feguli, a da se na meču povredio Radamel Falkao jasno je zašto Galatasaraj nije mogao ni makac protiv Antalije. Plus je početkom drugog dele Emre Kilinč zaradio crveni karton. Nesreća nikad ne dolazi sama.

Opširnije OVDE.

APOEL NIK. - ENOZIS (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 0:2

Apoel nastavlja da niže neuspehe. Bio je ovo treći uzastopni neuspeh tima iz Nikozije, nakon kojeg je Apoel završio na 11. poziciji, sa 18 bodova zaostatka za vodećim AEL-om. Enozis je poveo sa bele tačke u 38. minutu, a na isti način je tri minuta kasnije Apoel mogao da izjednači, ali je De Vičenti promašio jedanaesterac. Kazna je usledila tek sredinom drugog dela, kada je Teodoru duplirao vođstvo gostiju za prvu pobedu Enozisa posle devet utakmica u prvenstvu.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara