Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Sasvim solidno za svačiji ukus

Vreme čitanja: 3min | pet. 26.07.24. | 07:55

Pogledajte ko vam je 25. jula doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

PANATINAIKOS - BOTEV PLOVDIV (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:1 (2:0)

Odradili su Grci sav posao već u prvom poluvremenu kada su imali sigurnih 2:0. Bugari su pripretili u samom finišu kada su smanjili zaostatak, ali više od toga nisu mogli.

AJAKS - VOJVODINA (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 1:0 (0:0)

Ostaće ona Sampdorija upisana kao najveći međunarodni rezultat kluba Evrope u ovom veku,ali ono što je Vojvodina prikazala u Amsterdamu nagoveštava da taj status neće dugo potrajati. Jer iako je u 86. minutu sudara sa Ajaksom prosula sve dobro što je uradila na „Johan Krojf Areni“ – a uradila je više nego za poslednjih pet godina zbirno – nagovestila je Voša da zaista ide uzlaznom putanjom, ka nivou kluba koji sebi sme da dozvoli da se nada grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja.

Tamo još nije, a u Ligi Evrope ove sezone verovatno neće ni biti, pošto je u 86. minutu dozvolila Branku van den Bomenu da glavom prosledi loptu u suprotan ugao i holandskom gigantu donese pobedu od 1:0.

Opširnije OVDE

CIRIH - ŠELBURN (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 3:0 (2:0)

Baš ovakva utakmica nam je bila potrebna. Bez drame gde je sve bilo jasno već u prvom poluvremenu. Cirih je postigao dva gola u prvih pola sata, a posle toga je sve bila rutina i odrađivanje posla.

BRAGA - MAKABI PT (tip 1, kvota 1,10) - 2:0 (0:0)

Bilo je tvrdo u prvom poluvremenu, ali se Braga u nastavku u prvom trenutku razigrala. Sa dva gola u tri minuta je rešila pitanje pobednika.

MOLDE - SILKEBORG (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 3:1 (2:1)

Derbi severa Evrope. Norvežani, protiv Danaca. Ipak, Molde je opravdao ulogu favorita. Bilo je žestoko u prvom poluvremenu kada je Molde poveo već u drugom minutu. Gosti su izjednačili u 35, ali je u samom finišu Molde ponovo poveo, a sve rešio početkom drugog poluvremena.

OSIJEK - LEVADIA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 5:1 (4:1)

Puče 'petarda' na Opus areni! Istorijska! Osijek je po prvi put dao nekome pet komada u Evropi i tako praktično osigurao plasman u narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope, gde ga vrlo izvesno čeka azerbejdžanska Zira.

Levadija iz Talina nije bila ravnopravan rival Osiječanima, mada je vodila od 8. minuta. Već u narednom napadu domaćin je izjednačio, a onda počeo da melje Estonce. Sve do konačnih - 5:1.

Opširnije OVDE

OMANIJA - TORPEDO (tip 1, kvota 1,68) - rezultat 3:1 (1:0)

Očekivano jeste, ali lako nije bilo. Kiprani jesu na kraju upisali ubedljivu pobedu, ali su strepeli sve do 78. minuta. Do tada je stajalo 1:1, ali do kraja je domaći tim postigao još dva gola za konačnih 3:1.

PRECRTANO

MAKABI HAIFA - SABAH (tip 1, kvota 1,37) - rezultat 0:3 (0:3)

Stekao je Barak Bahar kultni status među navijačima Makabija iz Haife, osvajao šampionske titule u Izrealu i uveo tim u Ligu šampiona posle 13 godina. Posle neuspešnog mandata na klupi Crvene zvezde vratio se Bahar u domovinu, u klub gde je izrastao u jednog od perspektivnijih evropskih stratega. Totalni krah doživeo je 45-godišnjak sa svojim Makabijem iz Haife, pošto je kao formalni domaćin u mađarskoj Kišvardi izgubio od azerbejdžanskog Sabaha 0:3 (0:0).

Opširnije OVDE

KLUŽ - NEMAN (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 0:0

Očekivali smo rutinsku pobedu domaćina, ali umesto toga dobili smo dosadnu utakmicu. Premalo konkretnih šansi i na kraju bez golova.

ZRINJSKI - BRAVO (tip 1, kvota1,48) - 0:1 (0:1)

Očekivalo se puno od ekipe Zrinjskog na ovom meču, ali umesto toga kiks. Jeste minimalan poraz od 1:0, ali mi par sa naših tiketa možemo samo da precrtamo. Sve je bilo gotovo u prvom poluvremenu kada je Bravo postigao gol u 16. minutu. Ispostaviće se da je to konačan rezultat.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara