©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (petak): Iznenađenje iz Surdulice i serija nerešenih rezultata učinili su svoje

Vreme čitanja: 3min | pet. 17.03.23. | 23:25

Pročitajte ko vam je doneo novac 17. marta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ATALANTA – EMPOLI (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 2:1

Na tri utakmice zaredom Atalanta nije postigla gol, nije znala gde bije punih mesec dana. I protiv Empolija je bila bačena na konopce, ali završni udarac gostiju je izostao. Živa je četa Đan Pjera Gasperinija, nije se totalno ugasila i ima pravo da mašta o Ligi šampiona.

Opširnije OVDE

N. FOREST – NJUKASL (tip 2, kvota 1,80) – rezultat 1:2

Posle šest meseci bez prvenstvenog poraza na domaćem terenu Notingem Forest je ostao praznih šaka, a bolji od izabranika Stivena Kupera bio je Njukasl koji je nakon preokreta stigao do dragocena tri boda.

Opširnije OVDE

VALJADOLID – BILBAO (tip 2, kvota 2,05) – rezultat 1:3

Veliki broj kaldilačkih znalaca odlučilo se danas da u MOZZARTU pojuri ovu jaku kvotu i rizikuje čekajući pobedu Bilbaa. I ona je stigla i to bez problema. Gost je vodio od 30. minuta i vođstvo nije ispustio sve dok nije sigurno prigrabio sva tri bode i poneo ih kući, u Baskiju.

BOHEMIJANS – UCD (tip 1, kvota 1,27) – rezultat 2:1

Jedan od najigranijih tipova dana u MOZZARTU i odlična prilika da se pojača ukupan koeficijent.Mada nije izgledalo da će biti tako pošto je gost poveo golom Kinsela-Bišopa već u 12. minutu, da bi do preokreta došlo tek početkom, drugog dela susreta.

SASUOLO – SPECIJA (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 1:0

Sasuolo je nastavio trend pobeda, vezavši četvrtu u Seriji A, ali ujedno i trend malog broja pogodaka koji se nakon Svetskog kupa u Kataru vratio u italijanski fudbal podsetivši tako na najslavnija vremena lige, sa kraja prošlog i početka ovog veka.

PRECRTANO

PARTIZAN – RADNIK SUR. (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 1:2

Tim koji je sezonu počeo sa najvišim ambicijama i Ligom šampiona kao primarnim ciljem, ovog proleća redovna je mušterija čak i na svom terenu gde je upisao i peti uzastopni meč bez pobede. Porozne odbrane, bez konkretnog rešenja u ofanzivi, Partizan je ostavio utisak tima koji se pomirio sa sudbinom i koji bi sutra, da mu neko ponudi potpisao kraj sezone i brukanja protiv ekipa čiji je primarni i jedini cilj opstnak u eliti.

Opširnije OVDE

LION – NANT (tip 1, kvota 1,63) – rezultat 1:1

I u Francuskoj nerešeno. I to u Lionu gde se očekivala pobeda domaćeg kluba. Gosti su poveli već u drugom minutu igre, ali zahvaljujući autogolu Lukebe. Konačan rezultat je postavljen kada je u 24. minutu precizan bio povratnik iz Arsenala, Lakazet.

Opširnije OVDE

MGLADBAH – VERDER (tip 1, kvota 2,00) – rezultat 2:2

Iako je domaćin bio ambiciozniji i konkretniji inicijativa koju nije materijalizovao ostavila je prostor gostima da izbegnu poraz, a raspoloženi Marvin Dukš sa dva gola doneo je ekipi iz Bremena slađi bod.

Opširnije OVDE

SERKL BRIŽ - GENK (tip 2, kvota 2,40) – rezultat 1:1

Serija nerešenih rezultata večeras nastavila se i u Belgiji, tačnije u Brižu gde je lokalni Serkl uspeo da zadrži makar bod protiv pomalo favorizovanog gosta, inače vodećeg kluba na tabeli.

ŠEFILD V. – BOLTON (tip 1, kvota 1,83) – rezultat 1:1

Podela bodova i na legendarnom Hilsboru. Mesto jedne od najvećih tragedija u fudbalu, videlo je večeras intersantnije prvo od drugog poluvremena ovog obračuna u okviru 37. kola Čempionšipa, pošto su oba gola pala u prvih 45 minuta. U drugom delu mreže su mirovale.


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara