Gol Bibarsa Natha (Partizan) u Surdulici
Gol Bibarsa Natha (Partizan) u Surdulici

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Radniku ni mrvice u Humskoj

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.03.23. | 11:46

Pročitajte nekoliko predloga za 17. mart…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 16:00
Partizan - Radnik Surdulica
ID: 7107580

Partizan ima problema, ali u prošlom kolu bio je veoma ubedljiv u Lučanima. Isto očekujemo i protiv ekipe koja zauzima poslednju poziciju na tabeli i koja je samo jednom uspela da trijumfuje protiv crno-belih. Kvota na keca neće vas oduševiti, ali ona na SP 1 je solidna.


Sigurna pobeda

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Atalanta - Empoli
ID: 7108273

Atalanta je tokom novembra imala krizu sličnu ovoj u kojoj je sada. Poslednji trijumf pre serije poraza tada je zabeležila upravo protiv Empolija, a sada bi mogla da je okonča pobedom nad istim rivalom. Međutim, ne očekujemo goleadu, iako je domaćin daleko kvalitetniji tim.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:00
Nott.Forest - Newcastle
ID: 7108300

Notingem Forest ne zna za pobedu još od početka februara, međutim, i Njukasl je izgubio onu silinu koja ga je krasila do pre mesec i po dana, te Šumari imaju čemu da se nadaju. Mi vam preporučujemo da preskočite ishod, iako su gosti slavili za vikend, i tipujete na KIXVPPX.


Mozzart šansa

Tip: kiXVppX (1.75)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 21:00
Olympique Lyon - Nantes
ID: 7108447

Početkom aprila ove ekipe sastaće se i u polufinalu francuskog Kupa, zbog čega bi njihovi treneri mogli da “sakriju karte” na večerašnjem okršaju. U svakom slučaju, Lion ima kvalitetniji sastav i trebalo bi da pobedi, mada igra sa dosta oscilacija. Moguće je i 3+, pa birajte.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.63)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 18:30
Heidenheim - Karlsruher
ID: 7108652

Hajdenhajm je jedini od tri glavna favorita za direktnu promociju u nemačku elitu koji nije izgubio u prošlom kolu, ali je osvojio samo bod, istina, na izuzetno nezgodnom gostovanju u Diseldorfu. Karlsrue je u sjajnoj formi, pa ako nećete keca, koji je naš izbor birajte GG3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Vredi probati
BELGIJA 1 | 20:45
Cercle Brugge - Genk
ID: 7108587

 

Vodeći Genk u prethodnih pet kola ima jednu pobedu i po dva remija i poraza, zbog čega se istopila njegova bodovna prednost i pod hitno bi morao da se trgne. Serkl je nezgodan rival, ali Štrumpfovi umeju sa njim, a naši tipovi su dvojka, koja ima primamljivu kvotu i GG3+.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.5)
Vredi probati
TURSKA 1 | 18:00
Konyaspor - Galatasaray
ID: 7108391

Srpski trener Aleksandar Stanojević i dalje čeka prvi trijumf na klupi Konje (bodovi protiv Hataja dobijeni su za “zelenim stolom”). Međutim, mora da bude strpljiv pošto Galatasaraj silovito grabi ka tituli i sve osim dvojke bilo bi iznenađenje. Mi bismo probali sa KMB 2&3+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (2.7)
Za izbegavanje
VELS 1 - PLAY OUT | 20:45
Caernarfon - Aberystwyth
ID: 7108153

Kada su Velšani u pitanju, izbegavanje je najčešće dobra opcija. Ukoliko baš morate da se opredelite za par iz ove lige, naša preporuka je dvojka na Kona’s Kvej - TNS jer gosti dominiraju. Ovde je situacija znatno komplikovanija, jer i jedni i drugi osciliraju. Bežite od njih.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara