©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (četvrtak): Rušili su tikete, ali uzalud

Vreme čitanja: 3min | čet. 23.05.24. | 23:08

Pročitajte ko vam je doneo novac 23. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO
KALJARI – FJORENTINA (tip 2, kvota 1,85) – rezultat 2:3

Tim iz Firence je do pobede na gostovanju stigao golom iz penala u 103. minutu, pokvarivši tako oproštaj Klaudija Ranijerija od Sardenja Arene, mesta na kojem je za njega sve i počelo pre više od tri i po decenije.

Opširnije OVDE

TSC – NAPREDAK (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 6:0

Mlada i neiskusna ekipa Napretka došla je sa vrlo mladom odbranom. Golman i jedan od centralnih bekova su rođeni 2007. godine, drugi centralni bek je malo stariji, svega dve godine. Tek treba mlade nade Čarapana da se naviknu na ovakve utakmice, pa su posle utakmice sa Vojvodinom i sada doživeli još jedan težak poraz.

Opširnije OVDE

AL HILAL – AL TAI (tip 1, kvota 1,10) – rezultat 3:1

Šampion Sauijske Arabije, Al Hilal se prošetao pred svojim navijalčima do nove pobede, ali ono što nas, osim prolaska kladilačkog tipa interesuje je stanje sa našim reprezentativcima u tom klubu. Pa je tako SMS igrao ceo meč, dok je Mitar zamenjen u 82. minutu, što je odličan znak da će spreman dočekati reprezentativne izazove ovog leta.

VOTERFORD – DROGEDA (tip 1, kvota 2,10) – rezultat 4:2

Festival golova na ovom susretu 17. kola prvenstva Republike Irske. Kako sada stvari stoje, Drogedi možda čak sledi i borba za opstanak, mada ima još dosta da se igra.

AL ITIHAD – DAMAK (tip 1, kvota 1,63) – rezultat 4:1

Tim koji sa klupe predvodi Marselo Galjardo bukvalno je pregazio štićenike Kozmina Kontre. Šta više, gosti su zatresli mrežu tek u u sudijskom produžetku (90+3).

BEŠIKTAŠ – TRABZON (tip 1, kvota 2,55) – rezultat 3:2 U finalnoj utakmici na kakve nas je turski fudbal navikao Bešiktaš je posle preokreta, golom u četvrtom minutu nadoknade savladao Trabzon i u klupske vitrine doneo 11. trofej kupa.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

BOHUM – FORTUNA D. (tip 1, kvota 2,20) – rezultat 0:3

Ove godine bi trebalo da se dogodi pravo čudo, pa da Fortuna iz Dizeldorfa ne zaigra u Bundesligi, pošto je u prvom meču plej-ofa slavila ubedljivu pobedu u Bohumu.

Opširnije OVDE

CSKA S. – ČERNO MORE (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 0:1

Bitka za drugu poziciju u Bugarskoj, koja sa sobom donosi kvalifikacije za Ligu Evrope odlučena je ovim pogotkom i CSKA više nema šanse da se domogne te pozicije već će sa treće u kvalifikacije za Ligu konferencije.

AL RIJAD – AL NASR R. (tip 2, kvota 1,25) – rezultat 2:2

Napeto je bilo danas u prestonici Saudijske Arabije, a konačan rezultat je rešen tek u sedmom minutu sudijskog nastavka kada je precizan za goste bio Al Nemer.

AUDA RIGA – JELGAVA (tip 1, kvota 1,33) – rezultat 0:1

Fudbalska sezona u Letoniji nije stigla ni do polovine, ali borbe za opstanak već kreću. Tri boda koja je gost ovde otkinuo mogla bi mnogo da mu znače u nastavku takmičenja.


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara