Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Upozoravali smo na "kockaste" i "azure"

Vreme čitanja: 3min | uto. 25.06.24. | 07:53

Pročitajte ko vam je doneo novac 24. juna, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ALBANIJA – ŠPANIJA (tip 2, kvota 1,52) – rezultat 0:1

Uspeo je selektor Španije da poštedi neke od nosilaca igre i da izbegne povrede, ali i da održi maksimalan učinak, a na putu do treće pobede glavna uloga pripala je Feranu Toresu. Uspeo je fudbaler Barselone da pobnefgne čuvaru na desnom boku u 13. minutu i da asistenciju danija Olma pretoči u gol neodbranjivim udarcem tik uzdalju stativu.

Opširnije OVDE

HRVATSKA – ITALIJA (tip X2, kvota 1,42) – rezultat 1:1

Finale u Rusiji, polufinale u Kataru. Reprezentacija Hrvatske je na prethodna dva svetska prvenstva stizala do same završnice, ali je njene uspehe u oba navrata pratio narativ kako je imala sreće, kako joj se 'otvorio' žreb, kako se provuklaČinilo se da će i ovog puta u Nemačkoj biti isto, ali... 

Opširnije OVDE

HRVATSKA – ITALIJA (tip GG, kvota 1,97) – rezultat 1:1

Matija Zakanji, krilni fudbaler Lacija je prelepim golom u osmom minutu nadoknade spasao Italiju poraza i doveo selekciju Zlatka Dalića, za koju je ranije precizan bio Luka Modrić, na rub eliminacije sa Eura.

Opširnije OVDE

LANDSKRONA – ERGRITE (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 4:3

Jedan od glavnih, ako ne i glavni favorit za krunu Švedske jedva je živu glavu spasao na domaćem terenu protiv gostiju koji se bore za opstanak u tamošnjoj eliti.

ESTERS – HELSINGBORG (tip 1, kvota 1,62) – rezultat 4:0

Večeras je u skandinavskim ligama, koje se praktično jedine igraju u Evropi tokom ovog EURO perioda, bilo veoma plodno pošto je palo neobično mnogo golova. Tako je bilo i na ovom meču 13. kola Švedske 2.

NB EGIPAT – BALADIJA (tip 1, kvota 1,67) – rezultat 5:0

Zna se odavno novi šampion Egipta, Piramids, ali tamošnja Premijer liga ima još da gazi i da nam otvara lepe prilike za klađenje kao što je danas bila ova.

PRECRTANO

HRVATSKA – ITALIJA (tip 2, kvota 2,20) – rezultat 1:1

Iako sa dva boda, Hrvatska je i dalje u igri, ali samo u teoriji. Da bi Vatreni otišli dalje potrebno je da Srbija izgubi od Danske, Engleska savlada Sloveniju sa tri gola razlike, Turska bude bolja od Češke, a Portugalija od Gruzije.

Opširnije OVDE

ARG. KVILMES - DEP. MERLO (tip 1, kvota 1,67) – rezultat 0:0

U pitanju je susret čertvrtog ranga argentinskog fudbala koji se pomalo neočekivano našao na današnjoj Mozzartv Top 10 listi naijgranijih tipova dana. I što je najgore, nije prošao...

BROD – START II (tip 1, kvota 1,12) – rezultat 2:2

Još jedan današnji meč iz Skandinavije sa dosta golova. U pitanju je treći rang tamošnjeg fudbala i meć koji je privukao dosta pažnje u Mozzart kladionicama.

ELFOS – HAUKAR (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 1:2

Iako deluje kao da je boilo napoeto na ovom meču isllandske druge lige, zapravo je sve rešeno u okviru od 13. do 40. minuta kada su i padali golovi.



tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara