Komentari na vest

Hrvati u poslednjem minutu ostali bez nokaut faze: Zakanji doveo Vatrene na rub eliminacije

FC President

pre 3 dana

Dan posle ... Divan osećaj - hvala vam "braćo" 'rvati za to!
M

Ma da bre to

pre 3 dana

Jos Dinamo da prsne u evropi i mozzart sport je ostao bez materijala da hvali hrvatski fudbal....ajde neka se resismo i te bede.
Г

Групни

pre 3 dana

ти си уморан ... тебе боли глава ...зашто нико не воли твоје каранфиле !?
B

Butam

pre 3 dana

Da su im došli u pomoć braća Arnauti možda bi i pobedili!

Toto-ko-tunjo

pre 3 dana

Neko od gore vidi sve. 😇

Toto-ko-tunjo

pre 3 dana

Pevate li još uvek sa "braćom"? 🤔
Г

Групни

pre 3 dana

ако је "она" песма у питању, да ... и са Талибанима !
K

Kup Ere Ojdanica

pre 3 dana

Sta kaze Ivana Knol je ga primila u nadoknadi
v

vicajo

pre 3 dana

sada sa bracom albancima se zagrlite i kucii
L

L.

pre 4 dana

Pa mogu oni da prođu? Ako izgube Srbija, Češka i Gruzija i Slovenija sa 3:0, što i nije nešto nemoguće. Ili se varam?
P

Paa

pre 4 dana

Spremni za doma.
P

Pazi

pre 4 dana

S vala sam za ove Talijane navijao više na ovom EP nego za naše. Iskidaše mi živce.
M

Mama mia

pre 4 dana

Pronto per casa ahahaha
P

Psihoza6

pre 4 dana

Znači protiv Danaca mora pobeda kako bi uterali Madjarima i Hrvatima...a posle toga Nemci mogu danas guze kolko hoće :)
S

Sekula 09

pre 4 dana

Sto si zloban? Zluradost i radost nisu isto!
D

DDF

pre 4 dana

Smejemo se hrvatima za ispadanje u grupnoj fazi EP,koji od 2008 na ovamo imaju itekako zasta biti ponosni na njihovoj reprezentaciji sta su sve postigli na SP-EP-LN Sta smo i gde smo bili 24 godine na EP bez ucesca,SP 3 puta ispadamo lagano u grupnoj fazi,LN najveci uspeh ulazak iz C u B sada u A grupi Moram im se odati priznanje na svemu sta su postigli,sta ce i kako ce hrvati u buducnosti videcec se dok mi nemamo proslost a ni buducnosti
M

MilenceM

pre 4 dana

Druze ti nemas nista jer vise cenis tudje nego svoje. Idi preseli se u hr kad ih toliko volis
M

MNM

pre 4 dana

Pa šta?:))

Toto-ko-tunjo

pre 3 dana

Smejemo se, i smejaćemo se rado i ovih dana, kada definitivno i otpadnu. Pa zapevaju složno opet sa braćom. Ovakav stav isključivo je vezan za ono jadno skandiranje. Ili si nešto slično čuo i od naših navijača? 'be mi se više za priču "nisu svi isti". Nisu, ali što bih traćio život odvajajući one koji smatraju da treba "ubiti, ubiti, ubiti Srbnaaaaa", od onih kojima se to i ne čini tako mudrim, i to među tamo nekim Albancima i Hrvatima? Generalno, koj' će mi moj? I ova moja žena, samo neka mi pomene letovanje u Hrvatskoj "jednog dana". Biće "jednog dana", ali kao u bajci.
P

Pazi

pre 4 dana

Prelepo veče.
S

Sekula 09

pre 4 dana

Jasta, posto ne mozes da se radujes, bar nek zluradost bude nadoknada.
I

Immobile

pre 4 dana

Jako prosta situacija i analiza, ne treba ništa komentarisati sem sreće koja im je ovoga puta definitivno okrenula leđa. Oni su drugo poluvreme portiv Albanije i gotovo celu utakmicu protiv Italije odigralo jako dobro, a treba uzeti u obzir da je to reprezentacija u godinama čiji su vođeći igrači na zalasku karijere bez većeg kvaliteta na poziciji špica koji bi mogao da napravi razliku. Izgubiti 4 boda u nadoknadi u zadnjim minutima utakmice se mora okarakterisati kao manjak sreće. Isto tako se prolasci na penale protiv Danske, Rusije, Brazila moraju okarakterisati kao velika doza sreće. Da se te 2018. u Rusiji poklopi da Rusija u 1/8 finala izbaci Španiju koja Hrvatskoj nimalo ne leži,a to smo videli smo na oba Evropska prvenstva. Velika doza sreće koja im je sada okrenuka leđa i jaz koji se polako stvara u toj reprezentaciji, odnosno da smena generacije nije pripremana. Španci i Italijani nikada nisu došli potcenjeniji na Euro, upravo zbog te smene generacije koje su uradile obe reprezentacije a to je prirodan put. Nikada manji favoriti ove 2 reprezentacije nisu bili protiv Hrvatske, ako gledamo proteklih 10 godina. Španci su ih nadigrali i taktički i individualno u svakom smislu. Dalić je dosta pogrešio sa Pogrančićem tako da treba i to istaći, iako je danas perfektno vodio utakmicu. Bez veze je radovati se tuđem neuspehu, pogotovo ako tvoja reprezentacija ne napravi uspeh. Mi smo razbucani totalno, bezidejni, razuraleni bez sistema i nadam se da na neku motivaciju i individualni kvalitet igrača možemo do pobede i prolaza. Sve najbolje našoj reprezentaciji, sutra od starta Samardžić ako želimo dobro sebi.
m

ma Italijani suv prosek.

pre 3 dana

Švajcarci ima da ih izbuše ko sir ..
B

Brut

pre 4 dana

Po ovim infantilnim, za neobavještene u prevodu glupim tvrdnjama, Grobari su znači Hrvati, a delije patriote i ponos srpstva. Tipično za patriotsku pljačku koja je u toku. Držte lopove i neprijatelje zemlje, dok krademo. Možeš kako hoćeš, ali nećeš dokle hoćeš, pošto sve bude i prođe. Ali sve.

Toto-ko-tunjo

pre 3 dana

Pa i neko tamo skandiranje, i skupina iz Srbije kojoj to puno i ne smeta, valjda zbog mesta tvorbe.
c

cpt

pre 3 dana

Mozak im je degenerisan, kako misliš da to shvate i sebi priznaju. A od šefa samo leba i igara za nepismeni narod.
B

Bozo77

pre 4 dana

Za dom spremni
M

Mrgudddd

pre 4 dana

Moja sućut
А

Александар1

pre 4 dana

Светска фудбалска велесила је у топ 24 у Европи. Импресивно!
Л

Луиђи Кроасанели

pre 4 dana

Фелићитааа, е ун бикере ди винооо кон ун панинооо, фелићитаааааа
Z

Zocky

pre 4 dana

Au, premotao si igricu... Mnogo volim tu pesmu. Može i Sara perche ti amo, i ona ide večeras!
н

нс бој

pre 4 dana

Браћо Срби само позитива и без мржње,господски,призивамо позитивну енергију. Гледао сам текму,навијао за Талијане,мало су имали среће на крају и то је то,по приказаном на терену Х је најреалнији,само боли кад овако дође. Опет су Хрвати срећно добили пенал,из ничега,искористили су лош улазак Италије у друго полувреме и повели,мада је до тада Италија држала све како треба. Одмах сам другу написао да им се враћа,превише су имали среће на неким ранијим првенствима. Форца Италија
B

Bojan Tovirac

pre 4 dana

GLEDATI VEČERAS HRT 2 JE JAČE NEGO GLEDATI "KASANDRU"
p

publika

pre 4 dana

Realno, samo je taj trijumf Engleske sa 3+ gola diskutabilan. Ostalo je prilicno realno moguce i za ocekivati. Ako se provuku sa 2.boda iskreno ne bi me cudilo i do finala da stignu.
P

Psihoza6

pre 4 dana

Teško nemaju više taj kvalitet i igru ko nekada. Da su prošli kao drugi oni odvrati Švajcarci bi ih razmontirali. Jednostvano vreme te generacije je prošlo, kapa dole za uspehe prethonde bili oni uz malo sreće Il ne.
G

Grobari Prijedor

pre 4 dana

Poštenije je i navijati za Hrvate, nego da su vam direktori kluba bili hapšeni. Kako su pušteni, to svi znamo. Zlatno doba.
P

Please send

pre 4 dana

Pa i njihov predsednik kluba je hapšen i čak robijao..
V

Vračar

pre 4 dana

Pa vi i navijate za hrvate!
B

Budva555

pre 4 dana

Bravo "Srbine"
B

BokiUSA

pre 4 dana

Samo ti navijaj za Hrvate I budi posten. A to hapsenje bolje da ne spominjete to je sramota. Nabedise coveka kao da je AL Capone ili AL Tole....
G

Gost nedragi

pre 4 dana

@ Budva 555 Ma,jok,ti si relevantan da procenjujes ko je Srbin. Bolje da si te navodnike prikacio sebi,licis mi na nedorecene!
S

Srpska Krajna

pre 4 dana

Grohotom se Smejem ali Grohotom...🤣🤣🤣🤣
T

Toliko o DP

pre 4 dana

Čeh Ivan Penava ipak ima još jednu šansu za slavlje kad Česi istrče na teren u trećem kolu.
K

Krme

pre 4 dana

A Provod?
G

Gott

pre 4 dana

Retko koji sudija je supak ko ovaj Mikeli I nas je ukopao čini mi se protiv Švice . Stvarno,gde je našao 8 minuta nadoknade
S

Srbija Majka

pre 4 dana

Gdje vi niste vidjeli penal nad Mitrovicem protiv Svajcaraca na Svjetskom...tu je Mikeli nasao 8 minuta. Kada se smijes i likujes nad tudjom nesrecom...snadje te puno teza.
M

Mirsad plavi

pre 4 dana

Samo cu dodati.1 ucesce srbije nakon 24 godine.vi se smijete.2 svjetska za redom 2 i 3 .vasa najveca pobjeda je kad mi izgubimo.neka masala nek bude tako i dalje.ipak zelim vam sutra da prodjete od srca.

Toto-ko-tunjo

pre 3 dana

Rupčić? 🤧
Q

Qrvati

pre 4 dana

Za ISPADANJE sa prvenstva SPREMNI!
O

Ovo je sramota

pre 4 dana

Ispadanja Hrvatske sa Evropskog prvenstva je najveci uspeh Srpskog fudbala.
K

Krme

pre 4 dana

Ako ćemo tako, svaki vaš uspeh je srpski uspeh, hehehe.
O

Ovo je sramota

pre 4 dana

@Krme Ma da,nebeski narod.Spusti se malo sa te visine.
K

Krme

pre 4 dana

Nemam šta da se spuštam, ni odakle, moj komentar jeste upravo sprdnja na konto toga da smo najstariji narod, jer sam izabrao da sprdnjom odgovorim na idiotski komentar kako je naš najveći uspeh ispadanje Hrvata. Naravno, ti to ne bi prepoznao sve u glavu da te pogodilo, pa sam ti pojasnio. Smarate više s tim krajnostima,kako smo najbolji i najstariji, ili najgori i šta sve ne. Nismo, narod s o kao i svi ostali,skoro, sa svojim osobenostima, vrlinama i manama. Vrline ne treba isticati, o njima neka govore drugi, mane treba isticati, i na njima raditi. Uz sve subjektivne i objektivne okolnosti. I toliko ste otišli u krajnost, da više ne možete ni da prepoznate kad se neko sprda (zamisli, neko se i našali na temu "Sebi, narod najstariji ", koja inače nije samo nama svojstvena, već skoro celom Balkanu, kao što se neko šali na temu "Sebi najgori"), i ostavljate te glupe komentare tipa eto, srpski uspeh je hrvatski ispadanje, ili ta pozivanja na nekakav mir, kao da smo u ratu, i slične stvari. Valjda u želji da komentarima popravite svet oko sebe, ali jbg, to se radi delima.
O

Ovo je sramota

pre 4 dana

@Krme A koje je tvoje delo?Preterana radost zbog ispadanja Hrvatske.Hrvati jos imaju i neki uspeh.Bili su samo drugi i treci na svetu.A sta imaju Srbi?Smarate vise sa tim pricama kako Hrvati imaju srecu,kako se uvek njima sve poklopi.Budite malo realni,oni igraju srcem za svoju drzavu a ovi nasi supci sta rade?Slavimo minimalni poraz protiv Engleske.Slavimo bod u zaustavnom vremenu protiv Slovenije.A hoces da se vratimo na ranija Evropska i Svetska prvenstva i nabrajamo nase velike uspehe?
D

Don Vito Corleone'

pre 4 dana

Koji šok za navijače partizana, ovo im je šok nivoa Nedović dddddd trojkaaaaa, Francisko trojkaaaaa, i neprevazidjeni jedan jedini Nolan Smit.
P

Profil

pre 4 dana

Šta imaš iz geografije?
S

South

pre 4 dana

Nivo Moreira, Everton, Kojić, Jojić, Drobnjak, Veličković... Koliko smo vam puta dali gol u poslednjoj sekundi, to je neverovatno
P

Pa da

pre 4 dana

Misliš Glazgov, Bordo, Makabi...
K

Kalčopolista®.

pre 4 dana

Ispadose obe nase maticne reprezentacije veceras od Italije i Spanije,ja sam ocajan od tuge😭
G

Ganci

pre 4 dana

Ne postoji klub koji je primio više golova u 90+ od zvezde
S

Smislov

pre 4 dana

Da mi pojasniš tu svoju glupu teoriju. Evo navijam za Partizan skoro 50 godina, a večeras sam navijao za Italiju. Mržnja te sputava, budeš i gluplji nego što stvarno jesi, opusti se bar dok traje zlatno doba.
V

Viola

pre 4 dana

Naročito me boli ona trojka u Istanbulu. Jel ono Đorđević beše?
N

Nevoljaa

pre 4 dana

Sutra samo bolonjeze i Monika Beluči
K

Krajna Srbija

pre 4 dana

ZA ISPADANJE SPREMNI....🧹🧹🧹
d

dfhndfhhn

pre 4 dana

Imamo okruglo 22h da se radujemo dok nasi ne izadju na teren sutra
R

Rrr

pre 4 dana

Makar imamo ta 22h duze!!!!
6

666999

pre 4 dana

Селектор Спалети исти Рака из серије “Вратиће се роде”.. Недостајали су му само фратело Филипо Фалко и Диего Фалчинели да реше пре судијске надокнаде.
R

Realnosss

pre 4 dana

Veca je realnost da se Hrvatskoj poklope rezultati nego da Srbija pobedi Dansku ili izvuce nereseno
M

Maarka

pre 4 dana

Pored kvaliteta za dobar rezultat moraš imati i sreće ovaj put ona nije bila na strani Hrvatske reprezentacije ali to je sport to je fudbal nekad dobiješ nekad izgubis zivot ide dalje. Žalosno je što još uvijek u sport mijesamo politiku i živimo u prošlosti i što nam je draži tuđi neuspjeh nego sopstveni uspjeh! (Ali takav smo narod glupi i slijepi) Hrvatska ima budućnost to je sigurno dolaze novi mladi igrači što se za ostale reprezentacije iz regiona ne može reći a imali su i najtezu grupu na euru. Želim sutra dobru utakmicu reprezentaciji Srbije, da daju sve od sebe i da odigraju jednu mušku borbenu i dobru utakmicu pa ćemo vidjeti hocel biti dovoljno za prolaz grupe ali neće bit lagano to je sigurno. Laku noc Lijep pozdrav
K

Krme

pre 4 dana

Ako pod tim "žalosno je što politiku mešamo u sport" misliš na vaše zajedničko navijanje sa južnom braćom, onda ću ti dati plus. Pošto ne misliš na to, dao sam ti minus.
D

Dojčilo

pre 4 dana

A koga normalnog uopšte zanima kako će ta reprezentacija proći...Baš me briga...Meni je bitna moja repka...

Bojan Urosevic

pre 4 dana

Koju bre budućnost posle ovo evropsko kad završe Modrić,Perišić,Brozović ovi njihovi mladji ništa bolji nisu od naših Lukića,Ilića,Gudelja, SMS-A
P

Pedja1989

pre 3 dana

Iz tvojih izjava se odmah da zaključiti da si jajara kome je sve drugo bolje nego nešto svoje...a sto se tice budućnosti da li si imao prilike mozda da pogledas kadetsko evropsko prvenstvo pre mesec dana
D

Djule13

pre 4 dana

Za dom spremni...
z

za ovcaru..

pre 4 dana

@Djule13 ...Spremni!
T

Trebunjac

pre 4 dana

Ovo bolje nego da smo osvojili aaaaaaaaaaaaa
R

Realnooooo

pre 4 dana

Sad vidite kako je nama, jednostavno nema više tog kvaliteta, ali nerealno da u jednoj zemlji od 3-4 miliona stanovnika da se naprave onakvi rezultati.
a

aman za aman

pre 4 dana

U celoj prici najbolje je sto cemo biti postedjeni euforije i detinjarija kako su zaista "vrhunska momcad" i sl?!?! Imaju vrlo slican problem kao i mi a to je nedovoljan kvalitet igraca.Tipicna balkanska skola sa neverovatnom srecom proteklih godina i ,evo, obrnuto na ovom takmicenju?!
N

Nihad pfc

pre 4 dana

ISPADOSE OBE JSD REPREZENTACIJE OD SPANIJE I ITALIJE!
.

.......

pre 4 dana

Koliko mržnje, Hrvati se raduju da Srbi ispadnu, Srbi se raduju što su Hrvati (verovatno ispali)...Da nema međunarodne zajednice imam osećaj da bi to išlo i dalje, vrlo rado bi se opet poklali između sebe. Mislim, dokle tako? Pitam se deca koja su rođena pre 15 ili pre 10 ili ove godine u Srbiji ili Hrvatskoj (dakle koja veze nemaju sa ratovima) da li će ikad moći da steknu tu slobodu da ne mrze svoje vršnjake iz komšiluka neke druge države...
K

Krme

pre 4 dana

U redu je, Dalaj Lamo, smanji malo doživljaj. Ovo su komentari, komentariše se sport, niko nikog ne kolje. Rat je malko drugačiji. Ne mlati.
L

Lazakg

pre 4 dana

Sve dok budu skandirrsli ubi Srbina na utakmici koja sa Srbijom veze nema navijaću protiv njih,Hrvata, i radovaću se svakom poniženju koje dožive.
D

Dojčilo

pre 4 dana

Pa nisam ni ja ni mnogi drugi imao veze sa ratovima pa sam posle trpio posledice... Nisam ni razmišljao o tome ko je koje nacije ni vere pa šta....Doživeo istu sudbinu kao i moji preci....Neko proteran , neko ubijen a poneki i zaklan.... Treba li da zaboravim...i da ne prenesem svojoj deci ta iskustva....pa da se i njima to, jednog dana, desi...
B

Bzzz

pre 4 dana

Kad se prizna genocid u NDH, kad prestanu da zovu kvazi pevaca koji velica isti taj genocid kroz pesme, a isti ovi pevaju sa njim slave i svoj uspeh uz pesme protiv srba... kad prestanu da slave Oluju kao praznik, koja je ustvari etnicko ciscenje, da prestanu da skandiraju Ubij Srbina i Srbe na vrbe... jos bezbroj razloga ima, ali previse sam dobro raspolozen da bi sad razmisljao o teskim temama..
D

Dojčilo

pre 4 dana

Intelektualac, imam jedno pitanje: "Šta je to međunarodna zajednica i ko ju čini""? Ajde odgovori , života ti....Vidim da si jako pametan....
N

Nicija zemlja

pre 4 dana

Nismo svi isti.ja sam danas pratio hrvatsku pored mene moja dva druga srbina.sutra pratimo srbiju i navijamo.to ste se internet ratnici kurce a muda malena to je frustracija.zivi zivot bez da gledas u izdajnice od politicara .mrznja na sporrskom clanku je odraz budala.admin stranice podrzava inace bi brisao.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 4 dana

Ja sad imam utisak da ćemo mi u inat da pobedimo Dance samo da bi Hrvate poslali kući. Što je skroz ok što se mene tiče.

Kalčopolista®

pre 4 dana

Mesa li i dalje Kolinda u kockastom dresu???
B

Burek

pre 4 dana

Jednom i ti nešto pametno da napišeš
P

Pokojni Blago Zadro

pre 4 dana

ХВАЛА ТИ БОЖЕ !!!
N

Nebo89

pre 4 dana

Najjace od svega, Hrvatima vise samo Englezi (3 i vise gola pobeda) za prolaz dalje, ovo ostalo je sve realno (nazalost 😅). Ako nista, nazalost Hrvati se vise trude od nasih manekena (Vlahovic, SMS, Gacinovic).

Kalčopolista®

pre 4 dana

Pozdrav za sve one realne i obkektivne Srbe, koji su bili aktivni na proslom svetskom prvenstvu a sada tihuju, uz poruku BRAVO KOMSIJE!!!

Delija

pre 4 dana

Kako li je grobarima?

Kalčopolista®

pre 4 dana

Sto nama? PA vi ste zajedno i ponosno plakali sa njima kada je umro tito! Jos ste razvili transparent drzuze tito mi ti se kunemo pola plav pola crven sa grbobima dinama i zvezde! Kako je vama? Ko vas ne zna...
@

@Kalčopolista®

pre 4 dana

A Hezonja, Rađa, Perišič ?
T

Tepsa

pre 4 dana

Ja mislim da će Kroasani okriviti našeg predsednika za ovakvo stanje. Buhahahahahaha 😂😂😂😂😂
R

Raki123

pre 4 dana

*ebo te nas predsednik zvalavi
s

stoljnak

pre 4 dana

o bela cao bela cao bela cao cao cao :)
G

Gost 442

pre 4 dana

Prc, prc, prc, arrivederci Kroasani! Viva Italia! 🇮🇹🇮🇹🇮🇹
M

Mirsad plavi

pre 4 dana

Ko o cemu srbi o mrznji.ceo zivot vas nego mrzi.ceo zivot isoadate jadni naivan narod.smijat ce se drugi sutra kad bude 3 komada .pocetnici nakon 24 godine na euru .alahu dragi da nije smesno bilo bi za plakat
G

Gostttt

pre 4 dana

Sine vi niste ni otisli na prvenstvo...
k

kako vi

pre 4 dana

i dalje imate snage da kenjate toliko? Ali iskreno. Nazad u kucicu.
Ц

Цопе

pre 4 dana

Зато јер смо народ најпрвији и може нам се. Ајде сад правац Хансова штала, треба да се очисти сено и замени храна.
G

Grobaru

pre 4 dana

Priznaj da navijaš za partizan.
M

Molim

pre 4 dana

Prevedi Mirza…koga bre boli uvo, mi znamo da se raspadamo, ali nam lepo kad se raspadate vi koji se lozite da ste dobri hahahahha
A

Aruna Dindane

pre 4 dana

Pozdrav za našu balkansku gazu 23 %
m

mi smo gospoda

pre 4 dana

Srbi ne pevaju u sred EP ubi ubi Hrvataaaa....tako tisina dete
V

Viola

pre 4 dana

Kad igra Đeko i beiha?
B

Bzzz

pre 4 dana

A ti si Mirsade bosanceros... svaka cast, redovni ste na veliki takmicenjima, sluzite za nabijanje gol razlike :D
B

Bok

pre 4 dana

Velika većina ovih koji komentarišu su na zadanja dva SP, navijala za Hrvate, ili bar se nisu sladili njihovim porazom. Shvatili su da su bili budale, jer nema poštovanja da druge strane, naročito nakon onog navijanja sa Albancima. Ovo večeras je samo reakcija na to i na Joška Jelačića koji se sprdao sa Srbima na HTV. Aj laku noć, ako možeš zaspati.
C

Classic the gold of Niš

pre 4 dana

Esade Plavi, bi li ti navijao za njih da su pjevali i skakali na ubij Muslimana umjesto ubij Srbina? Žalosno u svakom slučaju jeste, ali dobrodošao na Balkan, gdje, bio neko u EU ili ne, razlike nema. Čast Slovencima koji su izuzetak uvijek bili.
S

Smislov

pre 4 dana

Ti si i za smijati i plakati. Kada igra Pjana?
B

Burek

pre 4 dana

Idi gledaj Zvezde Granda, tamo ste dominantni :)
D

Džukela klasična

pre 4 dana

Kad igra 23% ISIS geto???
Љ

Љубиша Црни

pre 4 dana

Па плачи,Мирсаде,плачи слободно. Ево и ја плачем што кроасани испадоше. Суза сузу стиже...
@

@Mirsad

pre 4 dana

Kad igra Fildzan Federacija 23% ba? 🤣
B

Brut

pre 4 dana

Pa Hrvati bi na kraju mogli ići dalje. Njima je samo Slovenija problem. Mi, Gruzija i Česi, gubimo.
p

perkanggg

pre 4 dana

mogu da slovenija uzgubi sa 4 gola
j

jbg sad se

pre 4 dana

uhvatite sa albancima pod rucicu i nabite kapice bijele i mekecite meeeeee
8

82202011

pre 4 dana

Ђорђевић, Кецман, Закањи...😎
D

Don Vito Corleone'

pre 4 dana

Nedović dddddd trojkaaaaa ahahaha ahahaha 😂🤣😂
D

Don Vito Corleone'

pre 4 dana

Francisko trojkaaaaa.
D

Don Vito Corleone'

pre 4 dana

Nolan Smit trojkaaaaa ahahaha.
K

Komentator volonter

pre 4 dana

Primili su sličan go i od Turaka na nekom prvenstvu. U nadoknadi dali go i dok su se radovali, Turci im zavukli. Nije čak stigao ni režiser da isprati.
Г

ГрупнивсДоњеКоре

pre 3 dana

и Нолан Смит ??? и то славите, јел' и он Ваш !? и јесули и Ноланови твоји !? имате заједничког непријатеља ... па то значи ... ви сте исти ...
j

jos nije gotovo

pre 4 dana

postoji šansa još
m

metalika moj dobar

pre 4 dana

koja bre sansa sad su za dom spremni ...ostvari im se zelja celo prvenstvo to vicu
P

Pinokio

pre 4 dana

Samo sa porucim vama srbima.mi jesmo izgubili.mi za vas jesmo velesila.ispast hocemo al nacin na koji smo ispali je junacki i uz pomoc sudija.ja vama necu pozelit ovo sto vi pisete.zelim vam svu sportsku srecu.budite sigurni da ce vama sudjenje bit jos gore.
m

molim?

pre 4 dana

Nebitni ste nam.
m

metalika moj dobar

pre 4 dana

hvala pinokio samo stavi tacku nekad molim te
S

Sudija

pre 4 dana

Pa vama je sviran penal, a ne Italiji. Ali vaš kapetan dedica promašuje po ko zna koji penal koji šutira u dresu reprezentacije. Junački ste Lesli, 0:3 protiv Španije, 2:2 sa autsajderima. Ukupno su vam na turniru suđena dva penala, a ti o tome su vas sudije krale...Vi ste laki luzeri, kakva crna velesila.
b

brate;

pre 4 dana

ne treba dancima pomoć sudija, ovi naši jedva čekaju da mogu sa svojim gospodžama na odmor.
K

Krme

pre 4 dana

Ne mlati. Kakve sudije, kakvi bakrači, pa ne može vazda da vas poliva sreća. Nikad slabija Italija, veze nemaju, vi pričate o sudijama. Koliko si očajan, govori to da porediš našu fudbalsku reprezentaciju sa vašom, to je već doticanje dna. Mi odlično znamo šta možemo da očekujemo od naših, i nemamo iluzija. Ali vas ne pominjemo na stadionu kad igramo protiv drugih. I pusti to "vi, Srbi". Kaži lepo mi, Srbi...i ti si naš, samo zalutao. I navikavaj se na ovakve stvari u fudbalu u sledećim godinama, pa mora sve da se izniveliše.
D

Daj faul

pre 4 dana

Nama je sudjenje uvek pakao, mi odavno navikli na to…
D

Dojčilo

pre 4 dana

NIste još ispali...Ne pretjeruj...A kad se obraćaš nama Srbima , moram te podsetiti da nas ima što u zemlji što preko oko 8 miliona...Jel se ti obraćaš svima ili nekim pojedincima...Pa recimo , ja sam jedan od onih koji se nije ni radovao ni tugovao radi vašeg rezultata jer me apsolutno vaš rezultat ne zanima jer nismo u istoj grupi?? Kako onda nama Srbima??
P

Petar Čačak

pre 4 dana

Nauči gramatiku i pisanje. Iako smatrate da je ovo vaš portal što u. neku ruku i jeste od novinara koji se dokazuju prenoseći tipa: bok umesto krilo, posed , čeona linija i slično trebalo bi da te učiteljica o osnovnoj naučila da se Srbija piše velikim slovom.
D

Don Vito Corleone'

pre 4 dana

Ehhhh groBARI ispadoše, moja sućut.
k

kakav

pre 4 dana

kompleks od grobara imas druze puknuces ko sijalica

Kalčopolista®

pre 4 dana

Slavko Komar, Robi Prosinecki, Rale Janjanin, Srebrenko Repcic, Ivan Toplak, Goran Juric, Drazen Podunavac i ostali like thus
G

Gost Pera Trta

pre 4 dana

Sto bi Djole Baladevic rekao prvo frustuk e ondak na put.
N

Nemanjaaaa

pre 4 dana

Nafam se da ce i ovi kod nas sto imaju boju sahovnice da imaju hrvatsku srecu. Iste boje ista vera.
p

par pitanja

pre 4 dana

Da li ce se Dalic zahvaliti domobranima? Da li ce Modric da angažuje Tompusa da peva na doceku? Da li se u svlačionici pevaju Cavoglave? Da li Lovren peva o srpskim stabovima u Kninu? Mnogo toga ima...
M

Miralem a

pre 4 dana

Pjevat ce tompson i u zemunu .tursko kopile
D

Daj faul

pre 4 dana

Ciji si ti Miraleme, zna li se tvoje poreklo!? Ko ti bre dade to smesno ime…?
B

Brdo

pre 3 dana

Mileram bilo zauzeto
A

Ajdehoven

pre 4 dana

Msmddlde......sutra ti i precednik na aparatima.NE LIKUJ BATICE.
G

Gostivojevic

pre 4 dana

Da li neko sa MOZZARTA moze da objasni to "doveo ih na rub ispadanja" Ljudi da li vi znate sta pisete pa oni su sa dva boda ispali.
k

kalkulacije

pre 4 dana

Navodno potrebno je da se poklopi niz rezultata:da Srbija izgubi od Danske,Engleska savlada Sloveniju sa 3 razlike,Turska bude bolja od Ceske,a Portugalija od Gruzije
M

Mile sa brda

pre 4 dana

Citam ove toliko nerealne komentare.da je ovo nama bilo 8 min .pa mi bi se kolektivno ubili.ovo je tolika kradja realno.od trenutka kad sudija ide gledat penal koji var nece da svira.do svakog kontakta na stranu italijana.juce lik 6 min lezi polu mrtav sudija jedvab10 min.sve ce uradit sutra i da srbija ovako prodje.budite sigurni
m

metalika moj dobar

pre 4 dana

ti i pinokio ste blizanci haha vidim po tacki
G

Gost#3

pre 4 dana

Muk i ocaj u kancelariji redakcije. Taman napisali hvalospeve za ove na koje se prze, kad ono corak. Cepaj papir, daj masinu, kucaj ponovo.
B

Bzzz

pre 4 dana

E sad nek vas Tompson doceka kao posle svakog prvenstva... Sad skandirajte Ubij srbina... Osveta je ovog puta stigla brzom postom, a postar se zove Zakanji!
N

Nemanha

pre 4 dana

Tako je!
A

A ovi sto likuju

pre 4 dana

Kako cete sjutra da pistite...Neka neka...Sreca nekad ode ,nekad dodje,fora je sto je oni zasluzuju, kao i sad sto je nisu zasluzili ..Oni su svakako 3tim svijeta...a vi buranija ,liliputanci ..
D

Daj faul

pre 4 dana

Boli nas uvo, mi znamo da se raspadamo, ne trebate vi to da nam kazete…. Ali vi sto se lozite na ove vase veterane hahahhahahahaah
K

Krme

pre 4 dana

Oni? Hteo si da napišeš "mi", sigurno. Što se stidiš podrijetla?
K

Krme

pre 4 dana

Na stranu sve ostalo, Hrvatima pre svega svaka čast na dosadašnjim rezultatima, tu nema zbora. Na stranu i što super navijaju sa svojom ružnom, pardon, južnom braćom. Morao sam i ovo da pomenem, jbg. Ali realno ih je i pratila nenormalna sreća kroz sva ova dosadašnja takmičenja (kažem, svaka čast na svemu, da ne bude zabune), tako da se ovo samo delom vratilo. Biće toga još.
G

Gosttt

pre 4 dana

Ostadose i oni bez srece. Vala, dosta su je i imali...
O

Ovi stvarno

pre 4 dana

za dom spremni hahahaha. Mama mia ahahhaaha
z

zakanjiiiii

pre 4 dana

sei bella come un gol al 90+8 !

PFK NIŠ

pre 4 dana

Hahahahah, kako lepa slika na kraju utakmice... Nista, odgledajte reprizu, mozda ste dobili...
B

Burek

pre 4 dana

U njihovim glavama su oni osvojili takmičenje :)
M

Mile led

pre 4 dana

Tvoji ispali.
m

msmdle

pre 4 dana

Zoran Kesic na aparatima.
A

Aqa

pre 4 dana

A sto brate Zoran Kesić!!!
K

Kop

pre 4 dana

A sto Zoran Kesić objasni!!!
h

hahahahahaja

pre 4 dana

A zamisli tek kako je Milojku Panticu. Pre par godina se u Zagrebu toliko uvukao onim hrvatskim novinarima da se prica da i dalje nije izasao. I ono kada se javlja Hrtu sa Bg trga i peva pesmu "neka pati kome smeta" od hr grupe Baruni. Eh moji jugosloveni i komunjare Srbiju nam kocite..
N

Ngl

pre 4 dana

Da je danas Jugoslavija sve zapadne zemlje bi plakale jer ne bi mogli nista da osvoje od fudbala do vaterpola, al lako je balkancima usaditi mrznju zato i jesu sada zemlje treceg sveta i outsourcing robija za zapadni svet
L

Lošmi PFK

pre 4 dana

Cipiripi
A

Aspinall

pre 4 dana

Ovo je karma. Ništa drugo. Ne treba se sladiti njihovim neuspehom. Sutra ćemo mi pokazati naše...Ali obzirom na ono skandiranje, to je to...Karma !
B

Baxter88

pre 4 dana

Ma mi sutra ispadamo lagano al nema veze, lepo je ovo vcrs proslaviti!
@

@Baxter88

pre 4 dana

Nemoj ovo da kažeš dvaput :)
S

Srbija Majka

pre 4 dana

Napustila je fortuna kockaste...dugo ih je i pratila. Doslo vrijeme da se svode racuni...a na mrznji prema drugome graditi svoju srecu...znaci samo jedno...DEBAKL!!! Auuuu fiter zeeeennnnn!!!
T

THFC 1882

pre 4 dana

Dobro se Hrvatska držala i ostali su neporaženi protiv Italije, ali se još u prva 2 kola vidjelo da nisu više na istom nivou. Nisu zaslužili podršku s naše strane radi nacionalističkih pjesmica i bratimljenja s Albancima, ali polako sa provokativnim komentarima, da nam se sutra ne vrati kao bumerang. Srbija!!!
G

Gott

pre 4 dana

Počelo im se vraćati
Б

Блок

pre 4 dana

Хрвати испуцали срећу.Борили се али главни играчи су им у годинама ,а добре замене немају .Модрић који је десет плус година ,по мени ,један од најбољих везних не личи ни десет посто на тог играча ,Брозовић исто ...итд итд ...и опет је деловало да их хоће ...пенал ,није лако дати гол високом голману ,ако ти процени страну ...а шутнеш онако . О Италији...Спалети је водио лепо Наполи...у 4231 ...на крилима ,крила ...сви на својим позицијама...али на ЕП не води тако екипиу и мислим да греши.Он ЕП почиње на крилу са Фратезијем(иначе везни и греје клупу у Интеру) а на клупи Закањи и Ел Шарави ,обојица са добрим сезонама .Ово Спалетију и Италији може бити прекретница,ако буде водио Италију као Наполи. Жоржињо...да л је неко ,некад видео његов пас унапред .Колико је срећа битна ...он спор као пуж,деведесет посто тачних пасова ...ал не убрзава напад своје екипе ...ал театралност је ту ,млатарање рукама .Модрић у свом најбољем периоду ...одузме лопту,изнесе ...пас унапред ,убрза екипу .Пирло док је играо .. неупоредиво бољи од толико хваљеног Жоржиња. Крос је исти ко Жоржињо..првом до себе и дијагонала од 15м за бека који стоји на пола терена . Мидрићев наследник је по мени Едегар. Ајде Хрвати и Далићу за дом сте спремни.
B

Brundo

pre 4 dana

Ostavili su samog na sutu.Njihova greska.Ali da je Italija losa losa je.Goru Italiju odavno nisam gledao.Uzmite u obzir da Italija nije bila ni u Rusiji ni u Kataru.Nije to bez ista.
p

posteno

pre 4 dana

al uzmi u obzir da su i osvojili euro, nisu ni tada izgledali mnogo bolje nego sad
G

GorostassAlbanskiDrugar

pre 4 dana

Meni zao Hrvata
i

ime gosta

pre 4 dana

tek ce da ti bude zaooo
P

Pikseta

pre 4 dana

Rekli su žele izbeći Srbiju ali nažalost srećemo se na aerodromu susjedi.
D

Delija NBGD

pre 4 dana

Jbt da su opet srecno dobili nekog ovde bi sad bilo njih 150 i kenjali bi kako su velesila, supersila, medalje, ucite od nas, levo desno itd. ajde doma.
h

hahhahahahahhahahhahahhaha

pre 4 dana

BRAVO BRE FORZA ITALIA, salji ove doma, HAHAHHAHA KOLIKO MI JE DRAGO NEMATE POJMA, JEDNOSTAVNO UZIVAM U NJIHOVIM suzama. 😂😂😂😂😂😂😂
R

Realno istina

pre 4 dana

A sa druge strane muk nakon svega. Pa javite se kockasti i napisite nesto.
E

Eseks

pre 4 dana

A da pitamo bivsu bracu da nas sacekaju do sutra pa kuci zajedno da idemo i da podelimo troskove leta.
S

Suhoj37

pre 4 dana

Tako je bree!!! Navijao sam za njih na SP u Rusiji 2018. godine. Kao braćao smo. Međutim ja sam jedan od onih koji su živeli u zabludi. Svojim ponašanjem i svojim navijanjima (Ubij Srbina, Slava Ukrajini, posvećivanjem "pobjeda njihovim braniteljima" i mešanjem spora i politike) su mi se za tih šest godina a naročito u Kataru toliko ogadili da sada sve vreme navijam protiv njih. Krajnje je vreme da i njih napusti sreća.
M

Mesina

pre 4 dana

Pa i ,,mi" mašemo sa slikama ubice žena i dece,i kod nas majmuni slave Srebrenicu,i slavi se uz Baju malu putovnicu,i slicne gadosti.Tako da smo tu isti.
D

Dejanii

pre 4 dana

Prošli puta se smijete Hrvatima, onda nas zeznuse Slovenci. Previše gurate noseve u tudje dvorište. Prije nego sto se radujete njihovoj nesreći pogledajte prvi šta rade naši.
Ц

Цопе

pre 4 dana

МУУУУРШ КУЋИ БРЕ

Delija

pre 4 dana

Mi u dvoriste ti u guzicu. 😂
G

Gorostasepi.kopr.dana

pre 4 dana

Jel su ti se nasekirali drugari u Makarskoj
I

Izgubil sam živce

pre 4 dana

Prosto mi je tiško povirovat da nam se ovo događa. Kaj smo zgrešil? Mora se delati. Prolazimo dalje ako Engleska bude tukla Slovence 4:0. Votkins će zabiti 3 komada. Ne mogu vatreni doma tako rano :(
K

Krme

pre 4 dana

Ti bolje da si stvarno Hrvat, ovo ti je nivo kursadžija, ili kako mali Perica zamišlja humor, i kako zamišlja da Hrvati govore.
M

Marko3949392992

pre 4 dana

Kako vas nije stid komentarisat tako.Sta ce te sutra reci kad ispadne Srbija
k

kako vas

pre 4 dana

nije stid da dolazite godinama na srpske portale i da provocirate? Godinama smo vam u glavi. Zlatnu boginju da uzmete opet ce vam biti bitnije sta kazu Srbi. Pa na Indeksu postoje naslovi "kako srpski mediji komentarisu Hrvatsku". Mnogo ste opsednuti nama, manite nas se.
3

3939330

pre 4 dana

Ништа, ми навикли... Сад шољу суза па у кревет... 😎
K

Knnnn

pre 4 dana

Duvace i oluja u suprotnom smeru💪💪
P

Petar Manojlović Pucko

pre 4 dana

Toliko sam dreknuo od sreće, da sam i psa probudio, odmah je počeo nesrećnik da laje na sve strane, trebalo mu je dobrih 5 minuta da ukapira da nema nikakve opasnosti pa se smirio, napio vode i zaspao.
F

Fef

pre 4 dana

A jel se i isprdeo
B

Braco Srbi

pre 4 dana

molim vas da se dozovete..Znam da ovo nije politika ali, završimo već jednom sa komšijama...Sta ima mi sa njima da sarađujemo, da navijamo za njih a pogotv da se volimo..Jasenovac je malo? Priznavanje kosova (namjerno malim), skandiranje ubij srbina sa.jos jednim mrziteljima srba. Ponašamo se kao da ne postoje, ne idite tamo na letovanja, ne sarađuje, novinari ne pišite o njima..Ne zanimaju nas...Živimo svoj život i pokušajmo napraviti da nam bude dobro u našoj zemlji. Potdrav
A

ABCDE

pre 4 dana

Jedan lik pise komentar kod rezultata 1:0 za Hrvate,"ajmo izbeglice"aludirajuci na Srbe ej?!?!! Umesto da slavi prolaz reprezentacije,on likuje sto je neko ostao bez kuce,ognjista?!? A ovi iz mozzarta,jos veca beda i pustaju takve komentare?! Znate li vi deco admini,koliko to boli jednog coveka koji je sve ostavio zbog rata?! Sacuvao zivu glavu a vi pustate takve komentare,da jos jednom zaboli obicne nevine ljude?!? Samo vi glumite evropejce,vratice vam se to. Svi vi mislite,moja deca ce preko,ali nece bas sva. Neka ce ostati ovde da se pate. Na kraju,posle ovog komentara fudbal i nije bitan. Bravo za Italijane.
0

0211

pre 4 dana

Svaka ti cast za komentar.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 4 dana

Razumem te, ali sa druge strane ja mislim da takve komentare treba puštati. Kako nikada iz vida ne bi izgubili sa kime imamo posla. Pre svega zbog onih Srba sport i politika su odvojeni, eh ko nas zavadi i ostalih jugonostalgičarskih zabluda.
L

Luka penzija

pre 4 dana

Budeš video komentare doma sad.
T

TOMSON

pre 4 dana

Osmina finalaa nece niprije.. nece niprijeeee
1

1303

pre 4 dana

Brother in arms istim zrakoplovom doma.Ima boga.
B

Burek

pre 4 dana

Sada neka Jeličićevi svedoci malo strepe :)
J

JNA pasnjak

pre 4 dana

Armijski pašnjak je uz Vas.
Г

Газда озрен

pre 4 dana

Све честитке Италији на ремију и пролазу. Комшије више среће други пут...
d

djadjedje

pre 4 dana

A SAD ADIOOOOO
V

Vlasnik krčme u planini

pre 4 dana

Komšije, pa gde ćete, sad će kafa.
S

Simicmacan

pre 4 dana

Ljudi, ja radim ovde u Istri, da ste vi bili ovde da vidite tu tugu kad su ga primili u poslednjoj sekundi. Mislio sam da ze da se samozapale od muke. Ja dobro da nisam pukao od smeha kad je lopta ušla u gol. Ali iskreno Švajcarska će da ubije Italiju
B

Bzzz

pre 4 dana

NEPROCENJIVO!!! ZAVIDIM TI! :D
D

Da ubije Italiju??

pre 4 dana

E da vidimo i to. E moj ti ,Italija jeste losa ,ali ...to je velikan koji zna kako se igraju eliminacije.
t

tišina

pre 4 dana

ajmo ća
A

Ante081

pre 4 dana

Mi smo jedna olupina od momcadi. Iscjedjeni, procitani, vjecito nesto kemijamo itd itd. Dalicu odlazi!
Z

Zaccagni

pre 4 dana

Nema večeras spavanja😆
C

Classic the gold of Niš

pre 4 dana

E, moj Ante, imenjak ti se u grobu okreće na tvoj komentar. Hajde malo na HR sajtove pa kmeči, patetičan si!
P

Pacov

pre 4 dana

Zar nisu trebali penali da budu posle 1-1? Ništa mi nije jasno 🤣🤣🤣
A

Autokomanda

pre 4 dana

Ostoja i Vučela Rumeni i ostali koji navijaju za ove tj mali deo Srbije tuguje večeras.
L

Limar nema

pre 4 dana

Vremena -juri Macvana za dug.
S

Slah

pre 4 dana

Bravo panteru,nagrada za naj gluplji komentar večeri je tvoj.
L

Ljubi Prosinečki

pre 4 dana

Iste boje ista vera
A

Advokat

pre 4 dana

Za koga li navijaju: Ivkovic, Krmpotic, Sugar, Juric, Jurisic, Bracun, Prosinecki, Janjanin, Repcic, Vladimir Vjekoslava-Ajlozija Petrovic i Zoran Vujovic?
J

Jiji

pre 4 dana

Top za lijepe snove ovo mi je draže nego naša pobjeda
4

421

pre 4 dana

Kad ti se navijanje svodi na festival mrznje prema srbima onda je prirodan sled dogadjaja da dozivis ovo. Meni je ovo ubedljivo najsladji gol na prvenstvu posle Jovicevog. Bas me briga za politicku korektnost.
0

0ok

pre 4 dana

Ovako su i na svetskom igrali samo su imali srece da prolaze penale
m

mattia zacagni

pre 4 dana

Bella ciao :*
d

dragi gost

pre 4 dana

Zakanji to treba?!
n

nadrealnooo

pre 4 dana

Dosta je bilo provlacenja iz jednog suta,pa posle odbrana i antifudbal ala Colo Simeone, pa se gura do polufinala,finala,veceras je fudbal pobedio!!!Zasluzeno Hrvati idu kuci. Apsolutno!
Г

Гос'

pre 4 dana

Андиамо 💪 Мерда креација!

Zvezda ispred svih!

pre 4 dana

Prokockali su sansu protiv Albanije, pa ces protiv žabara da se vadiš. Ne ide to tako.
m

mileeeeeeee

pre 4 dana

Dodje lik kad je Hr povela i potpise se "knin izbeglice" i napise neku bolestinu u komentaru. Uuuh sto mi drago pozdravio te Zakanji :)
D

De jaan

pre 4 dana

Zakaj bum to Zakanji? Bum ti ne znal da su kroasani bivsi sampinjoni svita???

ГОШЋА

pre 4 dana

Mozete sad slobodno da slavite pobede uz us*aske pesme🥰🥰
M

Mar232

pre 4 dana

Ajoj srece ,toliko sam skakao da sam i dete probudio i sad opet dva sata uspavljivanja ali nema veze ,ovo ne moze da se opise koliko me je usrecilo
R

Realno istina

pre 4 dana

😆
M

Milovan po glavi kad je bio mali

pre 4 dana

Ako. Tako sam i ja svog probudio kad je bio mali (isto tako je bio neki gol u poslednjim sekundama) i evo sad je porastao i postao veci zaljubljenik u fudbal od mene.
D

Džukela klasična

pre 4 dana

i protiv šipaca i sada u zadnjoj sekundi primaju golove HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA
b

bestihan

pre 4 dana

Pa ne moze se uvek na srecu
S

Sombor

pre 4 dana

Karma.druze,Karma.
A

Auslenda

pre 4 dana

Sutra zajedno u istom Avijonu Kuci.
К

Коста.1958

pre 4 dana

.. за дома кофери спремни .. 😂😂😂
K

Kleo

pre 4 dana

Hrvati, uz neosporan kvalitet, su imali toliko srece svih ovih godina da to nije bilo realno. Prosli Brazil sa jednim sutom za 120 minuta, prosli grupu gde je Lukaku promasio 5 zicera, itd. Kad jednom ispucaju svu tu srecu, a cini se da je ovaj gol Zakanjija samo pocetak, nece se oporaviti narednih 5 godina kako ih nista vise nece ici.
a

ali bukvalno

pre 4 dana

Gledam ovog Livakovica skida par suteva i rekoh u sebi pa nece valjda ovaj prosek od golmana opet Brazil da ponovi kad eto. Jednom se Brazil desio i to je to, nije svaki san Badnji dan.
B

Burek

pre 4 dana

Završiće na kraju kao Bugari ili (u najboljem slučaju) Mađari - nekada sile, sada povremeni učesnici takmičenja i redovne mušterije liliputanaca
I

IJAOOOOOOOOOOOOOOOOO

pre 4 dana

TAKO JE ZABARI BRACO!
К

Книн

pre 4 dana

“Плаво море вода бистра, привлачи ме много Истра. Тамо су на нашој страни, не мрзе нас Талијани”
k

kid

pre 4 dana

Nema sreće nema ni price o velesili
A

Alexis9

pre 4 dana

Bilo je vreme da im sreca okrene ledja,ali ni oni ni italija ne zasluzuju prolaz svakako,ocajni su
O

Obi Mikel

pre 4 dana

Zakanjiu dati državljanstvo Srbije!!! Arivederciiiiii
G

Gost 3839292

pre 4 dana

Pukli smo u fudbalu a i u rukometu.Od 4 velika sporta nema nas više nigdje.
h

heroj

pre 4 dana

Karma postoji Hrvati su dokaz za to, uskoro ostaju i bez države jer su već dogovorili 500 000 stranih radnika iz Azije
H

Hidzuama

pre 4 dana

Napokon da ispadnu ovi sretnici koji su i u ovoj utakmici vodili da ni sami ne znaju kako a ispali su onako kako su ispadali protivnici koje su dobijali. Karmaaaaaaaaa, za dom spremni
r

rea

pre 4 dana

Najveći uspeh srpskog fudbala od gola Semiha Šenturka 2008 u 1/4 finalu EP.
B

Burek

pre 4 dana

E moj autošovinisto, ti mora da si večeras baš navijao za Hrvate... Mada s obzirom na to da si partizanovac, ni ne čudi me mnogo
H

Helsingborg

pre 4 dana

Omladinci prvaci sveta ili se ne računa?!
S

Spremite

pre 4 dana

Se za doma
K

Kraljević Marko

pre 4 dana

A u Humskoj muk...
S

Smislov

pre 4 dana

Još samo da im dresovi nisu crveno beli.
M

Mesina

pre 4 dana

Ne seri jagodice,još plačete zbog Kecmanove trojke.
M

Miloš L.

pre 4 dana

Dobio si minus od mene, nema potrebe za ovim podjebavanjem grobara, zajedno smo u ovome, protiv svih mrzitelja nase Srbije!!!! 🔴⚪⚫⚪🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸💪💪💪💪💪💪💪💪
@

@Mesina

pre 4 dana

Plačemo zbog Kecmana, a vi zbog Nolana Smita :)))
@

@Smislov

pre 4 dana

koliko jadan izgvor vi nadjete hahaha pa znaci svaki crveno beli tim na svetu je Hrvatski po vasoj logici? Nikad vam pametnnije bila jaca strana
S

Smislov

pre 4 dana

Još samo da mi objasniš vezu između Humske, grobara, Partizana i večerašnje utakmice. Aj ti pametni.
Г

Групни

pre 3 dana

жалосно је што нисте деца мојих непријатеља, ко је вас (такве звездаше) познавао, ни пакао му неће тешко пасти .... надам се да си само млад, јер оно друго већ јеси ....
T

Trebunjac

pre 4 dana

Sve se vraća, sve se plaća
6

616161

pre 4 dana

Idemooooo breeee !!!!! Dosta su se oni provlacili vise, neko im je morao stati na put. Italija nikad gora ovo je uzas sta oni igraju,hrvati takticki perfektni do ovog gola ali sta su puta prosli na penale zasluzili su ovo. Sad vidim kostur, Njemacka -Spanija cetvrtfinake au brate mili to ce biti najbolja utakmica na celom Euru. FORZZA ITALIJA.
K

Kokaniđa

pre 4 dana

Samo ću reći Hahahahahahahahahahahahahahahhahahahaahhahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaahahahhahahahahahahahahah
K

Kokaniđa

pre 4 dana

Još samo da dodam hahahahahahhahahahahahahahaahhahahahahahaahahahhahahhahahahahahahahahah
A

Aruna Dindane

pre 4 dana

E sad su bas za dom spremni
K

Kikiiii

pre 4 dana

Srce puno, za avion spremni
С

СРБИН006

pre 4 dana

другосрбијанци ово неће преживети! ХВАЛА БОГУ!!!
N

NAPAPIJRI

pre 4 dana

JAKO SAM ZALOSNA STO BI SE REKLO 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
M

Meraklijaa

pre 4 dana

A sad adioooo

djole__95

pre 4 dana

Hahahahahhahahahahaha bravo Zakanji doktoreee, muk u humskoj
B

Bbccc

pre 4 dana

Bravo Italijaaaa, odlicno.
D

Dhurzi

pre 4 dana

Dećki idemo doma
F

Figaro

pre 4 dana

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAG
A

Ajde

pre 4 dana

Kući hladi vam se veceraaaa
B

Bravooooo

pre 4 dana

Kuci spremajte se. Nema više sreće za vas i navlacenja