Komentari na vest

Bogdanović: Najvažnije stvoriti hemiju tima, ne treba da se opterećujemo oko drugih stvari

Gost17

pre 4 dana

Bogdan je više zaslužio da bude kapiten nego bilo koji košarkaš Srbije u prethodnih 20 godina. I to ne kažem u negativnom kontekstu što se tiče ostalih momaka, svaka čast svima koji se odazovu. Ali Bogi je uvek taj, te tu da da maximum. Zato si naš kapiten doktore. Hvala za sve!
P

PAOKara

pre 4 dana

Mnogo zdravija atmosfera zadnjih godina u timu.Sreca pa nema igraca poput Rakocevica,Scepanovica,Jarica,Radmanovica.Majstori da naprave sranje.
S

Sve sve sve

pre 4 dana

Ali taj Jarić je jedan od zaslužnijih posle Stojakovića i Bodiroge za titulu u Indijanapolisu.
P

Pesic zasluzan

pre 4 dana

od igraca Bodiroga
R

Realan skroz

pre 4 dana

Alooo novinari,maknite se od kosarkasa i manite se pitanja o otmosferi u ekipi i slicno...imate fudbal za to. Ove momke ostavite na miry...
A

Aqa

pre 4 dana

Bogi kapiten!!!
H

HYZ

pre 4 dana

Postovana redakcijo, poslednjih nekoliko dana poslao sam dosta komentara I sve ste ih objavili. Medjutim ovim komentarom odjavljujem slanje istih. U mojoj skoli bio je jedan profesor koji je za vecinu Vasih pratilaca ovako komentarisao " pubertetlijo izaci napolje nadji neku matorku sa brkovima, pa kad se ispraznis vrati se nazad " . Puno ima pratilaca koji su zadojeni mrznjom svake vrste. To me posebno iritira. ZELIM VAM SVE NAJBOLJE U DALJEM RADU!!!!
X

XYZ

pre 4 dana

Broj minusa pokazujeVas IQ CAO.
i

ionako

pre 4 dana

Bogi je čestit momak i pravi primer patriote, a ne ko neki ljubitelji konjq