Robert Levandovski (Bajern) i Džejdon Sančo (Dortmund)
Robert Levandovski (Bajern) i Džejdon Sančo (Dortmund)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): I Dortmund pada na kolena pred Bajernom

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.11.20. | 11:41

Pročitajte nekoliko predloga za 7. novembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 13:30
Everton - Man.Utd.
ID: 5193780

 

Dugo Everton nije startovao tako dobro kao u aktuelnom šampionatu. Momci Karla Ančelotija zabeležili su pobede u prva četiri kola, ali su od Mersisajd derbija primetno pali. Junajted je ove sezone veoma teško uhvatiti, a posle njegovog poraza u Istanbulu bolje je da gađate GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.58)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 21:00
PSG - Rennes
ID: 5193268

Pre dve nedelje PSŽ "skinuo" je Ren sa vrha tabele i sumnjamo da će do kraja sezone ispustiti tu poziciju, uprkos svim problemima koje Tomas Tuhel ima sa sastavljanjem tima zbog povreda, korona virusa i suspenzija. Neće domaćima biti lako u ovom meču, ali ipak su favoriti.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 13:00
Nurnberg - Fortuna Dusseldorf
ID: 5192921

Nirnberg je ostvario samo jednu pobedu u aktuelnom prvenstvu, onu u drugom kolu, ali ni ne gubi baš lako. Fortuna ima bod više, međutim, na strani je doživela sva tri poraza. Zbog toga je kec sasvim moguć, a kvota na njega veoma je dobra. Međutim, GG je pametnija opcija.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.75)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 18:30
Dortmund - Bayern
ID: 5193888

U najveći nemački derbi rivali ulaze bodovno izjednačeni. Pritom, i jedni, i drugi bili su veoma raspucani ove sedmice u mečevima Lige šampiona, pa i večeras treba očekivati dosta pogodaka. Opcija GG4+ deluje nam veoma primamljivo, međutim, ipak ćemo vam predložiti dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)
Vredi probati
SRBIJA 1 | 18:00
Spartak S. - Partizan
ID: 5195036

Trener Partizana Aleksandar Stanojević ima ogromnih problema pred ovu utakmicu pošto zbog korona virusa neće moći da računa na popriličan broj prvotimaca. Kada se tome dodaju nesigurne partije Beograđana na gostovanjima, bolje je da se opredelite za GG nego za konačan ishod.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.93)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 13:30
Reading - Stoke
ID: 5193281

 

Njihova poslednja četiri međusobna duela završena su bez pobednika, a na samo jednom od njih nije došlo 0-2. No, Reding, koji je uprkos dva vezana poraza zadržao lidersku poziciju, igra efikasno, zbog čega smo uvereni da će doći do rušenja te mini tradicije. Biramo keca i 3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.8)
Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 21:30
Guimaraes - Sporting
ID: 5193414

 

Vodeći Lavovi su i dalje bez poraza u prvenstvu, a jedina utakmica na kojoj nisu slavili bio je derbi sa Portom na kojem je bilo 2:2. Gimarais pruža dobre partije i mogao bi da namuči rivala. Iako očekujemo dvojku, koju tradicija najavljuje, ne bi bilo loše da razmotrite i 2-3.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.97)
Za izbegavanje
TURSKA 1 | 14:00
Alanyaspor - Trabzon
ID: 5193827

Englez Edi Njuton napustio je Trabzon, koji je u potrazi za trenerom sposobnim da zaustavi sunovrat ekipe koja je u prošlom prvenstvu bila druga. Odmorna Alanja ima razloga da veruje u uspeh koji bi je vratio na vrh tabele, ali bismo mi radije preskočili konačan ishod.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.78)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara