Radost igrača Intera (©Reuters)
Radost igrača Intera (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Inter nema nameru da uspori, a na putu im je nemoćna Specija

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.12.20. | 11:28

Pročitajte nekoliko predloga za 20. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 17:30
Man.Utd. - Leeds
ID: 5278703

Đavoli su posle neuspeha u Ligi šampiona popravili utisak remijem u gradskom derbiju sa Sitijem, a potom se trijumfom protiv Šefilda (3:2) vratili na pobednički kolosek na kojem će pokušati da ostanu i posle gostovanja povratnika u elitu. Lids, sa druge strane, na gostovanjima ne zna za sredinu, ili osvaja tri boda ili odlazi praznih šaka te posle šest susreta na strani ima po tri pobede i poraza.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
HOLANDIJA 1 | 16:45
AZ Alkmaar - Willem II
ID: 5278891

Alkmar je u prethodnih pet susreta upisao četiri pobede uz jeedan poraz i priliku da dopiše nove bodove imaće protiv Viljema koji je u velikoj krizi. Gosti su u prethodnih sedam kola zabeležili samo jedan trijumf, a serijom loših rezultata dospeli su u zonu ispadanja. Poseban razlog za optimizam domaćina je činjenica da je rival na strani osvojio samo dva boda u šest utakmica uz tek tri postignuta gola.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 17:00
Lorient - Rennes
ID: 5279539

Trijumfima nad Merseljem i Nicom, Ren se vratio na pobednički kolosek i u odličnoj formi ide na gostovanje protivniku koji je u prošlih šest kola doživeo pet poraza. Uspon forme gostiju počeo je sa eliminacijom iz Evrope koja je očigledno oduzimala previše energije Renu i uticala na igre na domaćoj pozornici, pa sad kad je fokus tima isključivo na prvenstvu treba očekivati i nastavak dobrih rezultata.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 15:00
Benevento - Genoa
ID: 5278548

Duel dva tima kojima se predviđa borba za opstanak nosi sa sobom dragocene bodove, te ne treba očekivati lak posao. Ipak, prikazano u dosadašnjem delu sezone blagu prednost daje domaćinu koji je na svom terenu u prethodna dva susreta uspeo da iznenadi Lacio i Juventus i odnese po bod. Đenoa pak, posle pet gostovanja ne zna za pobedu i ima učinak od tri remija i dva poraza.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 18:30
Gil Vicente - Benfica
ID: 5278706

Sad kada je pauza u Evropi, Benfika može da se fokusira na domaće prvenstvo, u kojem više ne sme sebi da dozvoli kikseve, jer Sporting deluje ozbiljnije nego ikad u poslednjih pet-šest sezona i preti da odmakne. Lisabonski Orlovi su vezali dve pobede, a u ovom kolu idu u goste skromnom Žil Visenteu, Ovaj klub je redovna mušterija Benfiki, ima četiri vezane pobede protiv njega, a za poraz ne zna još od 2005. godine.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 15:00
Inter - Spezia
ID: 5278546

Milanski klub je u fenomenalnoj formi i u prethodnih šest kola upisao je pet pobeda i remi te sa najvišim ambicijama, dodatno osokoljen trijumfom nad Napolijem (1:0), dočekuje novajliju u Seriji A. Sa druge strane, gpsti su u prethodna četiri kola osvojili samo dva boda.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Za izbegavanje
BELGIJA 1 | 18:15
Standard - Moeskroen
ID: 5278814

Iako je klub iz Liježa apsolutni favorit, trenutna forma ne nagoveštava da će tako lako doći do bodova. Standard je u prethodnih šest susreta ostvario po tri pobede i poraza, te Muskron dolazi na neugodno gostovanje bez bele zastave.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 15:00
Sassuolo - Milan
ID: 5278550

Milanski klub je odlično počeo sezonu, ali dva uzastopna remija, sa Parmom (2:2) i Đenoom (2:2), nagoveštavaju blagu krizu. Susret sa Sasuolom, jednim od prijatnijih iznenađenja sezone, nije idealan za popravljanje utiska, ali tim Stefana Piolija nema mnogo izbora ukoliko želi da ostane u trci za Skudeto.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.1)

tagovi

sportsko klađenjepredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara