Ivan Milivojević zamenio Aleksandra Brkovića (©RSS)
Ivan Milivojević zamenio Aleksandra Brkovića (©RSS)

Nova ostavka u RSS-u: Brković nije više generalni sekretar

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.10.24. | 20:02

Posle samo nešto više od šest meseci nekadašnji trener Partizana napustio funkciju prvog operativca na Tošinom bunaru. Menja ga Ivan Milivojević

Pljušte ostavke u Rukometnom savezu Srbije. Posle Milene Delić, Dragana Bukvića, Marka Vujina, ostavku je podneo i Aleksandar Brković na mestu generalnog sekretara Saveza. Nekadašnji trofejni trener Partizana bio je na toj funkciji nešto više od šest meseci.

On je posle Evropskog prvenstva u Minhenu nasledio Svetozara Stankovića. Na današnjoj sednici Upravnog odbora RSS-a odlučeno je da će ga zameniti Ivan Milivojević, doskorašnji direktor Super B lige.

Izabrane vesti

Brković ostaje da radi u RSS-a u sportskom sektoru u kome rukovodi Željko Radojević.

"Danas je u Hotelu M održana sednica Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije, a jedna od ključnih tačaka, pored usvajanja izveštaja, bile su i kadrovske promene. Aleksandar Brković je doneo odluku da se povuče sa pozicije generalnog sekretara, ali ne i da napusti RSS. On će, kao i pre preuzimanja funkcije, nastaviti da radi u sportskom sektoru kojim rukovodi Željko Radojević. S obzirom na važnost pozicije, predsednik Rukometnog saveza Srbije Nenad Jankov odmah je izneo i predlog za novog generalnog sekretara koji je jednoglasno usvojen. Ivan Milivojević, dosadašnji direktor Super B lige, imenovan je za novog generalnog sekretara krovne institucije srpskog rukometa“, saopštili su šturo sa Tošinog bunara.



tagovi

rssrukometni savez srbijeAleksandar Brković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara