Mesi i Suarez (©Reuters)
Mesi i Suarez (©Reuters)

Poruka razočarang Mesija: Ovde me više ništa ne može iznenaditi

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.09.20. | 15:58

Pismo za rastanak od Suareza

Veliko prijateljstvo veže Lionela Mesija i Luisa Suareza, tako da nije iznenađenje što se Argentinac oseća besnim i izdanim što je Urugvajac gotovo oteran iz kluba.

Suarez je već zadužio opremu Atletika iz Madrida, pa će biti rival na terenu Mesiju i Barseloni, što je prvoj zvezdi katalonskog giganta nikako ne dopada. Iako je dugo važio za gotovo autističnog mladića, koji ne diže javno glas ni za šta, Lionel je u poslednje vreme počeo i te kako da gazi upravu kluba na društvenim mrežama.

Izabrane vesti

Poruka koju je na instagramu poslao Luisu Suarezu za rastanak, ujedno i novi prst u oko i otvorena prozivka čelnicima Barselone.

Bilo mi je sve jasno, ali tek kada sam ušao u svlačionicu postao sam svestan svega. Koliko će mi biti teško da ne delim misli svakog dana sa tobom, na terenu i van njega. Nedostajaćeš nam mnogo. Toliko mnogo godina, druženja, ručkova, večera, svih stvari koje neću zaboraviti. Svakog dana smo bili zajedno. Biće čudno videti te u drugom dresu i još teže igrati protiv tebe“, pisao je Mesi.

A, onda dodao i deo koji se tiče uprave Barselone.

Zaslužio si da odeš prema zaslugama: bio si jedan od najvažnijih igrača u klupskoj istoriji, ostvario brojne uspehe i sa timom i individualno. Nisi zaslužio da budeš šutnut na ovaj način. Ali, da budem iskren, više me ništa ne može iznenaditi. Želim ti sve najbolje u ovom novom izazovu. Jako te volim, vidimo se uskoro prijatelju“, napisao je Lionel Mesi.


tagovi

Lionel MesiLuis SuarezPrimera

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara