Kenan Kolašinac (©Starsport)
Kenan Kolašinac (©Starsport)

Novi Pazar ostao bez trenera

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.11.20. | 09:07

Kolašinac podneo ostavku

Kada se nastavi Superliga za desetak dana, nakon reprezentativne pauze, Novi Pazar će krenuti u finiš jesenjeg dela prvenstva sa novim trenerom.

Nakon poraza od Zlatibora (2:1) u subotu na stadionu kraj Jošanice, Kenan Kolašinac, dosadašnji šef struke plavo-belih, podneo je ostavku. Novi Pazar je obaveštenje o odlasku šefa struke objavio na društvenim mrežama.

Izabrane vesti

„Nakon današnjeg poraza na domaćem terenu od ekipe Zlatibora, šef stručnog štaba FK Novi Pazar Kenan Kolašinac odlučio je da podnese ostavku UO kluba. Klub je prihvatio ostavku i u potrazi smo za novim šefom stručnog štaba.

Kolašincu želimo sve najbolje u daljoj karijeri i zahvaljujemo se na uloženom trudu u radu sa ekipom, kao i na ostvarenim rezultatima pod njegovim patronatom.

Uprava kluba će se potruditi da što pre nađe adekvatnu zamenu treneru da bi u reprezentativnoj pauzi koja nas očekuje novi šef stručnog štaba mogao da pripremi ekipu za ostvarenje što boljeg plasmana do kraja ove polusezone“, stoji u saopštenju Novog Pazara.

Kolašinac je ekipu ostavio na 15. mestu Superlige sa bilansom od četiri pobede, tri remija i sedam poraza. Svakako da je najvredniji rezultat pobeda nad Partizanom u drugom kolu, kada je crno-bele s klupe vodio Savo Milošević.

Novi trener Novog Pazara će debitovati u gostima protiv Voždovca. 


tagovi

FK Novi PazarSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara