Kristijano Ronaldo (©Reuters)
Kristijano Ronaldo (©Reuters)

Najava dana (sreda, 26. jun): Grupa F gori, zanimljivo uz Čehe sa Turcima, i stampedo „navigatora“ na Gruziju

Vreme čitanja: 3min | sre. 26.06.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

SLOVAČKA – RUMUNIJA, 18.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Evropsko prvenstvo)

Gori u Grupi F, tamo gde sve četiri selekcije imaju po tri boda, Rumuni imaju najbolju gol razliku (3:2), a Slovaci su treći (2:2). S obzirom da su upravo Slovaci dobili Belgiju s minimalcem, atakovaće na Rumune, koji su od pomenute selekcije primili dva gola. Ove dve reprezentacije se jako dugo nisu sretale, a s obzirom na okolnosti, interesanto zvuče četiri međusobna X ishoda sa prethodnih pet međusobnih susreta.

UKRAJINA – BELGIJA, 18.00

(Fudbal, Evropsko prvenstvo)

Belgijance su prevarili Slovaci, a Ukrajina nije mogla da nađe ključ za Rumune. Ako selekcija Belgije sa jednim De Brujneom i Lukakuom, ne može da demontira ukrajinsku odbranu, onda će to biti prava senzacija. Da vidimo šta Ukrajinci mogu na ovom meču, mada verujemo da neće ići otvoreno, odnosno da će radije odabrati defanzivniju igru.

ČEŠKA – TURSKA, 21.00

(Fudbal, Evropsko prvenstvo)

Turci baš nisu imali ključ igre za Portugaliju (0:3), a Česi sem meča sa „navigatorima“, nisu mogli da savladaju ni Gruziju, s kojom su eto, tek remizirali. S obzirom na ovo, Turci deluju kao jači tim, a mi se sećamo i njihovu pobedu nad Česima uz 2022. godine, na prijateljskom meču koji je okončan sa 2:1.

GRUZIJA – PORTUGALIJA, 21.00

(Fudbal, Evropsko prvenstvo)

Držimo da je gruzijski maksimum osvojen bod na meču sa Česima. Protiv Portugalije koja je dobijala Čehe i Turke, njihove moći su i više nego limitirane. Očekujemo da se Ronaldo i Silva razmašu, a sa Kosta nema puno posla kao čuvar mreže Portugalije.

ESVATINI – BOCVANA, 15.00

(Fudbal, KSFS Južne Afrike)

Ne sijaju ni jedni ni drugi. Esvatini je vezano gubio od Mauricijusa i Angole u kvalifikacijama za Svetksko prvenstvo. Bocvana je nešto bolja, ali ne zavaravajmo se, daleko je ova selekcija od perfekcije, a česta je i sa X ishodima. Na njenoj strani su međusobni okršaji. Dobila je dva meča para iz prošle kalendarske godine.

JUŽNA AFRIKA – MOZANBIK, 18.00

(Fudbal, KSFS Južne Afrike)

Južna Afrika je početkom godine na penale poražena od Nigerije u polufinalu Kupa Afričkih nacija. Mozambij je dobar, ume da reži, ali nije jači. Očekujte jak otpor ove selekcije, ali znajte da je Južna Afrika bila dosta bolja od njih kada su po sredi međusobni susreti.

AFTURELDUNG – FJOLNIR, 21.15

(Fudbal, Island 2)

Gosti su drugi na tabeli, a prvi poraz doživeli su u prošlom kolu protiv IR Rejkjavika. Domaćin ima tri kisa, četiri remija i tri pobede, te će biti osrednji rival za Fjolnir. U avgustu prošle godine na meču para bilo je 4:2 za Fjolnir. Pazite, mečevi ovih timova do sada su bili ekstremno efikasni, pa želimo da naglasimo da pomenuti rezultat nije bio čudan, niti neočekivan.

GROTA – IR REJKJAVIK, 21.15

(Fudbal, Island 2)

Razlika je samo bod u korist Grote, a sličnosti je mnogo. Naime, oba tima imaju po dve pobede, podjednako im je nesolidna odbrana, pa imaju negativne gol razlike. Očekujte neizvesnu utakmicu, mada je IR Rejkjavik dobio poslednja tri meča para.

KAŠIMA – GAMBA OSAKA, 12.00

(Fudbal, Japan 1)

Gledamo u oči derbiju 20. kola. Oba tima imaju po 37 bodova, mada je Kašima u poslednja dva kola odlazila put X ishoda. Osaka ima pet vezanih pobeda, a na poslednjem meču para u aprilu slavila je sa 1:2, Biće ovo jako tvrd meč, pošto su svi uslovi za to ispunjeni.

RIGA – AUDA, 17.00

(Fudbal, Letonija 1)

Riga je druga na tabeli, igra fenomenalno, pa joj ni Auda koja ume da iznenadi ne bi smela da mrsi konce. Uostalom Riga je serijski dobila skoro pa sva međusobna viđanja. Ne verujemo da će imati nameru da sada kvari taj prosek.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara