REZZIME DANA (subota): Neočekivani iksevi na sve strane i Barsina propast

Vreme čitanja: 3min | sub. 28.09.24. | 23:14

Pročitajte ko vam je 28. septembra doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ARSENAL - LESTER (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 4:2

Tobdžije su vodile 2:0 na poluvremenu, držale Lester u totalnoj anesteziji tokom prvih 45 minuta, ali su u drugom poluvremenu lako mogle da budu kažnjene za nezatvaranje utakmice. Na kraju se, u četvrtom minutu sudijske nadoknade u heroja domaće ekipe profilisao Leandro Trosar.

Opširnije OVDE.

VULVERHEMPTON - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,32) - rezultat 1:2

Dan u kojem je Liverpul iskoristio kiks Mančester Sitija da preuzme vrh Premijer lige. Molino poslovično nije mesto gde se Liverpul naigra fudbala, ali jeste stadion koji uz manje ili veće poteškoće Liverpul uspe da osvoji. Tako je bilo i večeras. Nije bilo glatko i ubedljivo, ali je ekipa Arnea Slota upisala i četvrtu uzastopnu pobedu u svim takmičenjima.

Opširnije OVDE.

MONAKO - MONPELJE (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 2:1

Čudesan preokret Monaka u Kneževini. Gubio je domaći tim od 16. minuta, izjednačio u 32, a golova nije bilo sve do duboke sudijske nadoknade. A onda, u osmom minutu sudijskog dodatka Lamin Kamara je na asistenciju Brila Emboloa doneo trijumf Kneževima.

Opširnije OVDE.

DINAMO ZAGREB - LOKOMOTIVA ZAGREB (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 5:1

Bio je Dinamo u kanalu posle bolnih i teških poraza od Hajduka, Bajerna i Slavena, ali se vratio Nenad Bjelica da ga izvuče i ekspresno je uspeo. Na povratničkom debiju novog-starog trenera, Dinamo je razbio gradskog rivala Lokomotivu 5:1 i za manje od sat vremena rešio utakmicu uz majstorsko izdanje Bruna Petkovića.

Opširnije OVDE.

BENFIKA - ŽIL VISENTE (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 5:1

Bilo pre skoro šest godina, ponovilo se i ove. I zato sad već polako možemo da konstatujemo – šok terapija sa Brunom Lažom urodila je plodom. Od dolaska 48-godišnjeg stručnjaka Benfika zna samo za pobede, a novu je upisala je u 7. kolu Primeire na svom Lužu protiv Žil Visentea – 5:1 (2:1).

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

OSASUNA - BARSELONA (tip 2, kvota 1,53) - rezultat 4:2

Izgledala je nekako osvežavajuće, moćno, nedodirljivo. Ali besmrtni ne postoje, a Barselonu su na tu surovu činjenicu podsetili Brajan Saragosa i Ande Budimir. Osasuna je nastavila da teroriše rivale na svom Sadaru, mada je ova večerašnja ipak vrednija od drugih. Jer nijeOsasuna samo nanela Barsi prvi poraz u sezoni. Osasuna se s njom igrala i na kraju je išutirala nazad u Kataloniju – 4:2 u osmom kolu Primere.

Opširnije OVDE.

NJUKASL - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 1:1

Uzorak je prilično mali, jedan od najboljih vezista sveta Rodri se tek povredio i Gvardiolu tek čekaju teški dani bez najvažnijeg vojnika u maneveru. Ali ono što smo videli na Sent Džejms parku ne sluti na dobro za trofejnog menadžera i najviše ambicije Sitija. Uz bitnu ogradu: nije Njukasl tim protiv kojeg je bivši šampion Evrope mogao da računa na sigurne bodove, niti je to dramatičan kiks.

Opširnije OVDE.

GALATASARAJ - KASIMPAŠA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 3:3

Viktor Osimen je večeras, u 7. kolu turskog šampiona iskoristio Kasimpašu da dođe do prvih pogodaka za Galatasaraj, na njegovu žalost vrednih samo boda. Iako je šampion Turske već posle 34. minuta imao ogromnih 3:0, nije zadržao maksimalan učinak i upisao sedmu vezanu pobedu. Da Kosta je sprečio pobedu Galate u petom minutu nadoknade.

Opširnije OVDE.

BAJERN - BAJER LEVERKUZEN (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:1

Više nervoze nego dobrog, bundesligaškog fudbala. Više šahovskih poteza nego rizika. Mnogo više faulova nego lepih akcija. Derbi jeseni u Nemačkoj opravdao je očekivanja u takmičarskom smislu, ali ne i u estetskom. Bavarci su mleli, ali nisu uspeli da samelju šampiona države.

Opširnije OVDE.

NEC - FAJENORD (tip 2, kvota 1,58) - rezultat 1:1

Iako nema nijedan proaz u Erediviziji, ekipa Brajana Priskea beleži uglvanom neuspehe od početka sezone. Ima samo dve pobede u šest mečeva. I čak četiri remija od kojih svaki ima ukus poraza. Protiv autsajdera poput Viljema, Sparte, Groningena i večeras NEC-a u Najmehenu – 1:1. I taj bod su jedva iščupali jer su bili na ivici poraza. Priske je pod pritiskom…

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanjaklađenjeInternet klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara