(© MN Press)
(© MN Press)

Iz tabora Novosađana poručuju: Nije sramota izgubiti od Crvene zvezde

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.09.24. | 23:27

"Ovo je trenutni maksimum", ističe trener Vojvodine Mozzart Marko Narančić

/Od izveštača Mozzart Sporta iz Smedereva/

Tako blizu, a tako daleko. Čuvenom i toliko puta izgovorenom rečenicom mogla bi Vojvodina Mozzart da opiše koliko je nedostajalo da osvoji trofej Superkupa Srbije u Smederevu. Crvena zvezda je posle maratona slomila otpor Novosađana, koji su samo potvrdili da se olako ne predaju i pred favoritima.

Izabrane vesti

Šta bi se dogodilo da su imali malo manje padova u igri, ostaće misterija. Ako pitate trenera Lala Marka Narančića, tačno zna u kojem su elementu zakazali njegovi puleni,

"Presudio je servis Crvene zvezde, praktično tokom celog meča. Nismo uspeli da poremetimo rivala ni na prijemu, iako su igrali sa Aleksandrom Blagojevićem kao iznuđenim rešenjem u postavi. Na kraju su ga dobro i pokrili. Kada se sve i sabere, više nego zaslužena pobeda crveno-belih", istakao je Narančić za Mozzart Sport.

Kadrovski problemi obeležili su pripreme. Međutim, kormilar bivšeg višestrukog šampiona države nije u prvi plan želeo da apostrofira sa kakvim se mukama suočio.

"Nećemo da stvaramo bilo kakvu vrstu alibija ili izgovora zbog poraza, ali i dalje smo neuigrani. Kako se i na početku sezone obično pružaju slabije partije, verujemo da ćemo u nastavku da budemo bolji. Ne odnosi se to samo na Vojvodinu Mozzart, nego i na Crvenu zvezdu".

Previše razloga da bude nezadovoljan nema, pošto je Vojvodina Mozzart posustala tek u taj-brejku.

"Nije sramota izgubiti od Crvene zvezde u pet setova. Deluje nam da je ovo trenutni maksimum. Možda ostaje jedino žal zbog propuštene prilike da osvojimo trofej".

Očekuje da će beogradski i novosadski crveno-beli i u nastavku sezone voditi zanimljive borbe.

"Nadamo se da će biti još ovakvih mečeva. Pokušaćemo da se izborimo da dođemo u sličnu situaciju. Pretpostavka je da ćemo imati i brojnih oslacija, perioda uspona i padova. Nešto što je sasvim normalno za mladu ekipu", zaključio je Narančić.

Piše: Uroš Selenić


tagovi

OK VojvodinaOK Crvena ZvezdaSuperkup SrbijeMarko Narančić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara