Federiko Valverde (©Reuters)
Federiko Valverde (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Real, Leverkuzen, AZ Alkmar i Kristal Palas

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.09.24. | 11:13

Nigde nećete da nađete veće

Subota je krcata fudbalskim dešavanjima širom Evrope. Bukmejkeri Mozzarta spremili su za danas čak četiri kvote koje će u svakom trenutku da buud najveće na svetu. U pitanju su dvojke na Real i Bajer iz Leverkuzena i kečevi na AZ Alkmar i Kristal Palasa.

SOSIJEDAD – REAL MADRID (SUBOTA, 21.00), DVOJKA 1,80

Izabrane vesti

Muči se Real na startu sezone, ima već dva remija, pa je Barselona pobegla već četiri boda. Neće biti lako Kraljevićima Karla Ančelotija u Baskiji protiv Sosijedada. Tim iz San Sebastijana je loše počeo, samo jedan trijumf, mršava četiri boda i 12. mesto u Primeri. Od baskijskog kluba se očekuje borba za Evropu, možda čak i napad na Ligu šampiona. Real ne može da računa na povređene Davida Alabu, Džuda Belingema, Eduarda Kamavingu, Danija Sebaljosa i Oreljana Čuamenija. Prošle sezone dve pobede Madriđana protiv današnjeg rivala, na svom terenu sa 2:1, a u gostima sa 1:0.

KRISTAL PALAS – LESTER (SUBOTA, 16.00), KEC 1,70

Oba tima su loše krenula novu sezonu u Premijer ligi, imaju samo po bod i čeka ih borba za opstanak. Domaćin je dao samo dva gola za 270 minuta, pa domaćin protiv Lisica danas na Selherstu juri prvu trojku. Posle dva poraza, Palas je iznenadio pre dve nedelje Čelsija na Stamford Bridžu. Udarne igla tima iz Londona su Žan Filip Mateta i Ebereči Eze. Lester se ove sezone vratio u elitu, ali će imati problema da u njoj ostane.

HOFENHAJM – BAJER LEVERKUZEN (SUBOTA, 15.30), DVOJKA 1,53

Prošle sezone je Bajer nadmoćno osvojio Salatara u Nemačkoj bez poraza, a sada je tim Ćabija Alonsa već poklekao u drugom kolu, kada je poražen na svom terenu od RB Lajpciga. I Hofenhajm ima pobedu i poraz posle dva kola Bundeslige. Farmaceuti ove sezone igraju atomski fudbal, na gol više. Daje mnogo golova, ali i prima, pa se uvek očekuje goleada kada igra šampion Nemačke. U proteklom prvenstvu Bajer je dobio oba puta današnjeg rivala, na svom terenu sa 2:1, a u gostima sa 3:2. Na šest poslednjih mečeva ovih timova bilo je tri ili više golova.

AZ ALKMAR – HERENVEN (SUBOTA, 21.00), KEC 1,40

PSV gazi u Erediviziji, a prvi pratilac mu je AZ. Tim iz Alkmara ima 10 bodova, a mreža se nije zatresla već 360 minuta. Domaćin je dao pet golova. Na kormilu gostiju sedi veliko ime holandskog i svetskog fudbala Robin van Persi, nekadašnji as Fajenorda, Arsenala i Mančester Junajteda. U proteklom prvenstvu AZ je pobedio narednog rivala na svom terenu sa 3:0, dok je u Herenvenu bilo 2:2.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara