Komentari na vest

Otišao Toto Skilaći

n

ng

pre oko 24 sata

tako lopta nije htela ni inzagija kroz celu karijeru ko skilacija na tom SP 90'
i

iz sljivika

pre oko 24 sata

Jedan od junaka meni omiljenog mundijala, pored Rožea Mile i Klaudija (ko)Kaniđe. Mnogo mi je žao, odlaskom takvih veličina osetiš kako se i tvoj svet polako ruši, kako se izvlače jedna po jedna cigla i ono što si živeo, ono čemu si prisustvovao i svedočio postaje sve manje i dalje. Neki mlađi, neki novi, ovako će se osećati kada jednog dana krene da se osipa današnja generacija sportista, glumaca, ljudi iz njihove okoline, prijatelja, porodice... Počivaj u miru i neka ti je laka zemlja. Gore već postaje tesno, moraćeš da uskačeš sa klupe pored takvih veličina koje su nas do sada napustile. Do nekog lepšeg "života" il čega već...
L

Liga sampinjona

pre 1 dan

Seca li se neko bomber cokoladica i slicica fudbalera iz serie A?Izvucem Skilacija kada je igrao u Juventusu.Cokoladice sam kupovao samo zbog slicica koje nisi bile nimalo jeftine😀 Pocivaj u miru legendo.
i

iz sljivika

pre oko 24 sata

Majka htela da me ubije jer sam oblepio orman sa njima. Sećam se Felera iz Rome, Bađa iz Juvea... Kasnije su na red došli Zvezdini posteri, Piksi i Dejo u prirodnoj veličini, pa kalendari obnaženih obdarenih dama... Više mi nije ni ulazila u sobu :)
P

Pakal II

pre 1 dan

Nažalost bio sam mali i ne pamtim Mundijal 90-te ali sam slušao priče starijih i gledao golove čuvenog Tota Skilaćija! Legende nikad ne umiru!
L

Legendarni

pre 1 dan

mondijal 90 i cuveni Skilaci,pocivaj u miru ......
M

Miki Gec

pre 1 dan

Secam se tog Mundijala 1990. kao da je juce bilo. Toto je igrao sjajno, dao sest golova i igrao je kao u transu sto ipak nije bilo dovoljno da Italija osvoji titulu. Pocivaj u miru Toto, ti si jedan od junaka moje mladosti!
D

Danielini

pre 1 dan

Legendarni Totoooo:( Zauvek cu pamtiti leto 90 i taj mitski mundial