Komentari na vest

Fonseka iskren: Liverpul je moćan, a mi meki u odbrani, slabašni u duelima i biramo loše odluke

m

ma da bre to

pre 1 dan

lagano im uzimamo bod...inter ce nas iscepa, ali ovi tesko. tragedija su.
Z

Zabrinuti patriota

pre 1 dan

Pogledajte samo sta se desilo pre 27 meseci, em nas je kupio covek koji je sam priznao da nije znao da je Milan svetski gigant (?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!), em nas je kupio tek kada je vec prosao taj prelazni rok cime nam je, i to na taj isti nacin, upropasten vec treci letnji prelazni rok u poslednjih 9 godina ('16, '18, '22) pa je propustena KOLOSALNA prilika da nadogradimo taj sampionski tim, em je prosle godine najurio Maldinija, em je prodao Tonalija (na stranu to sto se to tek posle ispostavio kao dosta dobar potez s obzirom na cuvene probleme koje je imao ST) i onda je uglavnom od toga finansirao kupovine umesto da sam ulozi 200+ miliona evra i tako (proba da) se iskupi za leto pre toga kada je odradjen OCAJAN prelazni rok i kada je bacena u vodu prilika. I sada je ovog leta napravio nove kataklizmicne greske, em je najpre doveden Lopetegi kojeg bukvalno niko nije zeleo od navijaca, em je posle (kao svojevrsna ispravka koja to uopste nije) angazovan ovaj (najblaze receno) diletant, em je Zlatanu ocito dozvoljeno da se ponasa ovako raspojasano sve dok se on sam ne ubije, em smo se prakticno vratili na 2019-tu (i to je cak jos i dobro ako je "samo" toliki setback u pitanju, mozda je i gore od toga) kada je rec o novom stadionu- nicega tu dobrog nema, objektivno, ni sada nisu dovoljno dobro pojacanja dovedena (mi ni u ludilu nismo sposobni za "skudeto", nismo toliko jaki), povrede i dalje desetkuju nas igracki kadar, sve moguce nedace se nastavljaju i prakticno samo (i to uzrocno-posledicno ako zadrete malo u materiju i dubinu) nadovezuju jedna na drugu...
Z

Zabrinuti patriota

pre 1 dan

I jos nesto, Ibrahimovic je karijeru morao da zavrsi 2022.
G

Gorostas

pre 1 dan

KALABA JE NAJBOLJI IGRAČI MILANA. IDEMO GROBARIJOOOOO
j

jad i tuga

pre 1 dan

Kao sto se i moglo ocekivati. Pavlovic par utakmica na terenu, pa na klupu i do narednog leta bice poslat na pozajmicu. Daleko je on od vrhunskih timova prvih pet evropskih liga. Ali, nazalost, on i Milenkovic jesu nas najbolji tandem halfova. Eto to je danas srpski fudbal.
V

Veljko9

pre oko 23 sata

Druze pogledaj bekove Milana, Pavlovic je ovde najmanji problem.
S

Sempre Ac Milan

pre 1 dan

Više puta sam rekao da samo italijan može da trenira Milan
U

UPDP

pre 1 dan

Nije tako, Fonseka trenutno igra 4-2-3-1, a Boban mu predlaze da predje na 4-3-3. Ostatak necu ponavljati, sramota je to sto bih morao dva puta da (na)pisem isti komentar, a nista uvredljivo nisam napisao prvi put.
U

UPDP

pre 1 dan

Zasto mi nisi objavio prva dva komentara, sta nije u redu sa tobom?
M

Marko Srbija

pre 1 dan

Biramo lose odluke?
G

Gost gostic

pre 1 dan

Sta ne valja? Golman - staklen, prodati. Kalabrija, Tomori, Pavlovic (svaki put cekali da on dobije loptu da bi vrsili presing nad njim, treci gol on dodao pogresno loptu, drugi on nije skocio)- ne znas ko je gori od koga Rejnders, Lotus Cik, Fofana - zalutali u ekipu, jos gori od ovih iz odbrane Leao - dosta je, produzi dalje... A najveci problem Fonseka. Pioli je izvlacio i vise nego sto ekipa objektivno moze. Ako su ga menjali trebao je doci neko da napravi iskorak, a ovaj....nemam reci. Rasturio ekipi totalno...
r

rajaram

pre 1 dan

dovode ovog spanca za napadaca i marketinski od njega prave zvijezdu, on u godinama kada se vec ostvario, zaradio, osvojio, onda potez ocajnika Abrahama iz Rome, pazi i Roma ga se odrekla dolazi minut do dvanaest i samo lu moze ocekivati da je to ta 9! a jovic se sklanja poslije prvog kola , oznacava krivcem i ne registruje za LS, potez opravdanja, uka u MIlanu nije spojio 2, pazi 2 utakmice od 90 minuta, al eto kriv je..okafor se ne korist, rajders kida u repki ali ovdje na pogresnom mjestu, Loftus čik je zadnji vezni itd itd..Leao je ocigledno demotivisan bolje da su ga prodali, e i Milan nema kesa za pojacanja, jurili Zirkzea, dokazao se u bolonji, uzeli Abrahama...jbg
P

PzKM

pre 1 dan

RLC nije zadnji vezni ni u ludilu, sve ostalo ti jeste tacno.
G

Gagi197

pre 1 dan

Najveći problem?Ona Kabadra iz Švedske,uništiće klub.
P

PzKM

pre 1 dan

Treba sutnuti Ibrahimovica (pedalirati kako on to kaze) i Furlanija i Fonseku i dovesti nekog mnogo boljeg CEO, a Sarija za trenera, i to ODMAH.
U

UPDP

pre 1 dan

???- ??? (sacuvaj Boze kakav izbor imamo na toj poziciji), Gabia, ???, Ernandez- Ruben/Musah, Fofana, Rajnders- Pulisic, Abraham/Morata, Leao.
G

Gost0007

pre 1 dan

Izabrali su losu odluku kada su tebe stavili na klupu. Vezara nerazume da nema igraca za 4231, nema ofanzivnog veznog koji kreira, nema igraca sredine koji stane na loptu i od koga krece napad, jbt pa vidi se iz aviona. RLC bleda senka, izgubljen, krila ne pomazu odbrani, rasulo. Jos ja sve to Theo i Leao miniraju trenera, ovde jedino Alegri da uskoci kao spasilac, da donese cvrstinu a golovi ce doci. Neka izadje Ibra sada pred novinare i objasni sta mu je znacilo da Milan ima para ali da on nece nikog da dovede, sta uradise Ameri za 2 godine, jezivo.
I

Istini za volju

pre 1 dan

I pre ovoga su vlasnici bili amerikanci, i to kao neka vrsta tranzicionog (da ne kazem stecajnog) upravnika/vlasnika i uopste me ne bi cudilo da oni tu i dalje vode glavnu rec.
T

TD

pre 1 dan

Greska, nije ga Boban pitao zasto tako igra u formaciji 4-3-3 vec mu je preporucio da igra, tacnije, da predje na 4-3-3 jer smatra (i u pravu je 100%) da Rajnders nije ni "trekvartista"/"fantazista" ni "sestica" (jedan od 2-ice "double pivot-a" u 4-2-3-1) vec da je ocigledno "osmica" dok za RLC smatra da nije ni 4 ni 6 ni 10 vec takodje 8.