Dejan Stanković i Miloš Krasić (©MN Press)
Dejan Stanković i Miloš Krasić (©MN Press)

Miloš Krasić: Stanković po popularnosti u Srbiji uporediv sa Đokovićem i Vidićem

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.07.24. | 15:46

Legendarni as CSKA u izjavi za ruske medije pun hvale za novog trenera Spartaka

Proslavljeni vezista CSKA Moskve i reprezentacije Srbije Miloš Krasić ovih dana boravi u glavnom gradu Rusije na fudbaslkom turniru Bratski kup. Nekadašnji as koji je od 2004. do 2010. branio boje CSKA, a kasnije Juventusa i Fenerbahčea, završio je karijeru 2018. godine, a najbolje partije pružao je u dresu moskovskih Armejaca, za koje je i zaigrao nedavno u pobedi nad OFK Beogradom od 4:0.

Posle meča Srbin je bio interesantan ruskim medijima, za koje je izjavio da je ime Dejana Stankovića, novog stratega Spartaka, brend. Krasić tvrdi da popularnost aktuelnog kormilara moskovskih crveno-belih nije inferiorna u Srbiji u odnosu na legendarnog tenisera Novaka Đokovića i bivšeg defanzivca Mančester Junajteda Nemanje Vidića.

Izabrane vesti

"Stanković je bio moj kapiten u reprezentaciji Srbije četiri godine. Do sada nije mnogo radio kao trener, ali je Dejan oduvek želeo da se time bavi po završetku fudbalske karijere. Srbiji su potrebni ljudi koji posle uspešne karijere dođu da pokažu znanje sa malo drugačije strane", rekao je Krasić za Match TV. "Poštujem Spartak, to je klub sa velikom tradicijom, vrhunski ruski klub. Drago mi je zbog Stankovića što je stigao. Želim da ga pozdravim i da mu poželim uspeh. Ipak, Marko Nikolić je više poznat kao trener u Srbiji. Ali Stanković je pokazao odlične rezultate sa Crvenom zvezdom i Ferencvarošem. Ako govorimo o popularnosti uopšte, onda je Stanković u rangu sa Nemanjom Vidićem i Novakom Đokovićem. Njegovo ime je brend".

Dejan Stanković je dužnosti u Spartaku zvanično preuzeo protekle sedmice. U sezoni 2023/2024 zajedno sa Ferencvarošem je pre kraja postao šampion Mađarske. Prethodno je Srbin vodio italijansku Sampdoriju i Crvenu zvezdu. Kao fudbaler, Stanković je najveći trag ostavio u Interu iz Milana.


tagovi

Miloš KrasićCSKA MoskvaSpartak MoskvaDejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara