Komentari na vest

Legende, video poziv i uspomena na 'šut za četiri poena': Vilkins i Danilović 26 godina kasnije!

@

@ssss

pre 2 dana

Kakva je to igračina bio!Pored svih vrlina koje je imao.a imao ih je mnogo ta njegova igračka drskost koju je imao,to danas ne postoji.Uz Bodirogu moj najomiljeniji košarkaš!
M

Milojko Arsenic's

pre 3 dana

Daniloviću, pita te Fida kako si, da li još uvek imaš bolove.
К

Кљаки

pre 3 dana

Страшан играч био Даниловић. Немамо више таквог играча. Висина,снага,избачај, психа.
B

Bolonja lep grad

pre 3 dana

Bio sam klinac kada sam slucajno upalio poslednjih 5 minuta te utakmice i krenuo da gledam zbog Danilovica. Na kraju kada dade trojku uz faul sam toliko bio odusevljen da se i danas secam te scene kao juce da je bila.. A do ovog clanka nisam znao da ju je dao preko Vilkinsa, tada sam znao samo za Karltona Majersa.. Sada sam sokiran da je Vilkins bio na njemu..
k

klog

pre 3 dana

Današnji klinci ovde po komentarima utrkuju se ko će više da pljuje Bodirogu, Danilovića, čak i Saleta Đorđevića, ne shvatajući šta su ti ljudi pružili našem narodu u najtežim vremenima, u ratnoj atmosferi posle raspada Jugoslavije i stanju pre bombardovanja, onakva svetska i evropska zlata... Bukvalno su nas takvi uspesi održavali u životu! A pošto je ovde konkretno tema Danilović, greh je ne pomenuti njegovo zakucavanje preko Sabonisa!
n

nav

pre 3 dana

Isao prenos na BK televiziji, komentator jedinstven i specifican, zaboravio sam kako se preziva, ali ljubitelji kosarke su ga zvali spori Boki
T

TD

pre 3 dana

Bojan Milovanovic, BK televizija.