Foto: MN Press
Foto: MN Press

Ivanić: Presrećni zbog 10 golova, a pritom nismo primili nijedan

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.01.21. | 18:15

“Upravo to je pokazatelj da odlično radimo, da smo na dobrom putu”

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Akademije Pandev rezultatom 5:0, a utiske posle najubedljivije pobede na zimskim pripremama izneo je strelac trećeg gola Mirko Ivanić.

Vidi se da je zadovoljan zbog igre crveno-belih na ovoj utakmici.

Izabrane vesti

Mislim da smo odigrali odličnu utakmicu, veoma sam zadovoljan. Verujem da je i šef stručnog štaba Dejan Stanković zadovoljan prikazanom igrom. Najvažnije je da smo pobedili i da se niko od igrača nije povredio. Okrećemo se pripremama za narednu kontrolnu utakmicu, koja nas očekuje u nedelju protiv Šahtjora, biće to ujedno i najteža provera na ovim zimskim pripremama”, istakao je Ivanić.

Vezni fudbaler našeg kluba nije krio zadovoljstvo zbog činjenice da je uspeo i na utakmici protiv Akademije Pandev da se upiše u listu strelaca.

Mnogo nam znači činjenica da smo do sad postigli deset golova, a pritom nismo primili nijedan. Upravo to je pokazatelj da odlično radimo, da smo na dobrom putu, ali i da moramo da nastavimo tako. Trudiću se da kada počne prvenstvo nastavim tamo gde sam stao prošle polusezone i verujem da ćemo biti još bolji kada se nastavi sezona”, zaključio je Ivanić.


tagovi

Mirko Ivanić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara