Humanitarni tiket u podne: Miloš Simović tipuje za Opštu bolnicu „Studenica“ iz Kraljeva

Vreme čitanja: 3min | sub. 10.10.20. | 10:29

Predsednik Sportskog saveza Kraljeva gađa 3+ na susretu Crvene furije sa Sajdžijama

U gradu na Ibru ga svi poznaju kao uzornog sportskog radnika. On je Miloš Simović, predsednik Sportskog saveza Kraljeva, ujedno i Atletskog kluba „Kraljevo“. Svojevremeno bio je i atletski reprezentativac u trčanju na 400 mentara, pa mu poveravamo kormilo „Humanitarnog tiketa u podne“ koji je doživeo svoje 1.583. izdanje.

Na prvi pogled, tiket Miloša Simovića je jednostavan. Na njemu su četiri para, s kojima dolazi do ukupne kvote 10,27 koju posvećuje Opštoj bolnici „Studenica“ iz grada na Ibru. Nadamo se da može da pobedi, pa mu po MOZZART običaju nudimo 10.000 dinara kompanijske uplate za igru plemenitosti koju pokrećemo iz ovih stopa.

Izabrane vesti

Prvi par našeg današnjeg gosta vodi nas u Englesku 3. Na meču smo PORTSMUT – MILTON KEJNS DONS. U prva četiri kola Portsmut je ostvario tek jednu pobedu, uz dva remija. MK Dons ima dva X ishoda i isto toliko poraza što ga je od starta prikovalo na začelje tabele. Čini se da je domaćin nešto bolji, ali ne I dovoljno siguran da bi ga okarakterisali kao apsolutnog favorita. U svakom slučaju, sa kladilačke strane valja znati da na ovaj par od 2018. godine redovno dolazi makar GG3+.

“Igram jedinicu”, reče Miloš u nadi da će mu baš ova igra doneti prolazak kvote 1,70.

Prelazimo na utakmicu ESPANJOL – ALKRON. Espanjol je drugoligaški život započeo kako treba, pa već sada može da kaže kako nije nerealan ekspres povratak u Primeru. Ovaj tim još uvek nije primio gol, dok Alkron iz prva četiri kola vuče dva remija, pobedu nad ekipom Tenerifa i poraz od Malage. Espanjol će svakako pokušati maksimalno da iskoristi prednost domaćeg terena.

„Verujem u pobedu Espanjola“...

Sledi utakmica ŠPANIJA – ŠVAJCARSKA. Crvena furija posle neinspirativnog prijateljskog remija sa Portugalijom u Lisabonu u sredu, ima posla sa Švajcarskom. Rival nije bezopasan, uprkos pozicioniranja na suprotnoj strani tabele. Španci su nemilosrdni kod kuće, ali treba da budu oprezni. Nime, Sajdžije Vladimira Petkovića pokazale su svoju sposobnost u remiju 1:1 sa favoritom grupe, Nemačkom, prošlog meseca, a dodatna opasnost po domaćina je i činjenica da su Švajcarci zatresli mrežu najmanje jednom na 17 od poslednjih 20 takmičarskih utakmica.

“U ovoj prilici neka bude 3+”, procena je našeg plemenitog gosta koji juri dodatni plus u akciji koja je do sada na brojne adrese prosledila 16.542.389 MOZZART dinara.

Za kraj, Miloš Simović latio se meča UKRAJINA – NEMAČKA. Fudbal nije igra u kojoj Nemačka uvek vodi kolo. Zna to i Joakim Lev, selektor Pancera koji je morao da se pomiri remi ishodima na utakmicama sa Špancima i Švajcarcima. U oba navrata dolazilo je GG tipovanje, pa protiv Ukrajine nema preračunavanja. Nemci će navaliti iz sve snage na ekipu koja je dobila Švajcarsku, a primila četiri gola od Španije. Videćemo koliki otpor može da pruži Ukrajina koja je pred ovaj susret poražena sa 7:1 na prijateljskom odmeravanju sa Francuskom.

“Zatvaram tipovanje sa GG3+ igrom”, reče Simović sklapajući korice novog izdanja MOZZART Sport magazina koje i vas očekuje na svakom uplatnom mestu.

Inače, držimo da je tiket Miloša Simovića veoma realno odigran, što znači da je sasvim dozvoljeno da ga prepišete, odnosno da popunite iste tipove. Moglo bi da se isplati, što od srca želimo da se desi kako bi pomogli kraljevačkim medicinarima koji su zbilja podneli veliki teret u mesecima bitke protiv COVID-19 virusa. Njima želimo što manje posla u nastupajućem periodu, a Milošu puno uspeha sa kraljevačkim sportistima.

Da li smo nešto zaboravili? Svakako da nismo, pa odmah krećemo na izlet preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Miloš Simović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu  Međunarodnog foruma solidarnosti iz Doboja. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 10,27, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara