Humanitarni tiket u podne: Marko Radovanović tipuje za BELhospice

Vreme čitanja: 4min | sub. 07.11.20. | 12:23

Panter ima pik na Bajernovih 2&2+ u Dortmundu

Danas s nama tipuje pravi Panter, krilni centar FMP-a, Marko Radovanović. Dete grada košarke (čitajte Čačka), poniklo je u Mladosti, a stiglo i do juniora Crvene zvezde. Zaista je bilo krajnje vreme da ponese dres MOZZART akcije kroz koju svakodnevno prolaze velikani, a koja je do sada na brojne adrese prosledila tačno 16.959.694 dinara posredstvom 220 prolaznih listića plemenitosti. 

Za početak, recimo da je Marko Radovanović stigao do kvote 11,70 koju uz kompanijsku uplatu u iznosu od 10.000 dinara posvećuje prvoj specijalizovanoj dobrotvornoj organizaciji u Srbiji koja pruža palijativno zbrinjavanje pacijentima sa malignim bolestima “BELhospice”.

Izabrane vesti

Krećemo od utakmice EVERTON – MANČESTER JUNAJTED. Definitivno je Bašakšehir neprijatno iznenadio navijače Crvenih đavola, ali i sve one kojima je na tiketu stajala dvojka u trećem kolu grupne faze Lige šampiona. Da vidimo može li iz te letargije da profitira Everton koji je izgubio u protekla dva kola od Sautemptona i Njukasla, a s timom iz Mančestera dva puta donosio X, pri konačnih 1:1. U svakom slučaju, Solšerovu ekipu koja je trenutno na 15. mestu Premijer lige sa gol razlikom od 9:13 ne čeka prijatno gostovanje.

"Igram 3+", poručio je košarkaš koji je sa crveno-belima 2014. godine osvojio juniorsku Evroligu.

Prelazimo na utakmicu SEVILJA – OSASUNA. Zdravstveni bilten, odnosno povrede problem su za Osasunu koja pored Brašanca neće moći da računa na još pet prvotimaca. Sevilja ima tri povređena igrača, ali i domaći teren na meču para koji joj po automatizmu do sada donosio bodove. Biće domaćin uporan, ali i dodatno stimulisan pobedom nad Krasnodarom u Ligi šampiona koja je izvojevana sa igračem manje, uz dva gola El Nezirija, plus jednim koji je postigao Ivan Rakitić u prvom poluvremenu.

"Jasno, jedinica".

A sada veliki bundesligaški derbi, DORTMUND – BAJERN. Trkaju se u bod, a Lusijen Favr pored domaég terena računa i na dobru atmosferu koja vlada nakon pobede od 0:3 na gostovanju Klub Brižu u Ligi šampiona. Bajern se u isto vreme propisno raspucao savladavši Salcburg sa 2:6 u gostima. Videćemo šta sprema Flik u Dortmundu, jer od Bajerna koji pored šest igrača izbačenih iz stroja uvek treba očekivati čvrst nastup bez obzira na snagu objektivno dobre Borusije. Kako bilo, Dortmund je pred njima pao na tri uzastopne utakmice. Poslednji put to se desilo u septembarskom finalu Superkupa Nemačke.

"Kombinujem 2&2+", poruka je košarkaša koji je u aprilu 2014. potpisao profesionalni ugovor sa Zvezdom, ali je odmah prosleđen na pozajmicu FMP-u.

Za kraj, bavimo se utakmicom VEST HEM – FULAM. Mitrovićev Fulam je konačno u prošlom kolu uspeo da slavi, odnosno ispiše se iz kluba fenjeraša koji do sada nemaju pobedu. Savladan je VBA sa 2:0. Čekićari će biti tvrd orah za njih, uprkos skoru u poslednja tri kola u kojima su remizirali sa Totenhemom i Mančester Sitijem, a zatim sa 2:1 poraženi od Liverpula. Inače, istorijski gledano Vest Hem ne leži Fulamu koji je od jula 2017. godine, do istog meseca prošle od njih gubio četiri puta, dva puta u zvaničnim, a dva puta na prijateljskim utakmicama.

"Za kraj stavljam GG3+".

I, to bi bilo sve od košarkaša koji je sezonu 2016/17. započeo u Borcu iz Čačka, da bi u aprilu 2017. bio vraćen Panterima. O njemu se još mora reći da je sa kadetskom reprezentacijom Srbije 2012. godine osvojio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu. Dve godine kasnije bio je i deo nacionalne selekcije koja se okitila srebrnom medaljom na Evropskom prvenstvu za juniore.

Na kraju, bilo bi dobro da spomenemo da je ustanova za koju tipuje Marko Radovanović započela jednu kampanju pod nazivom “Run and walk 4BELhospice”. Učešćem u humanitarnoj akciji možete pomoći “BELhopsice” centru da nastavi da pruža besplatnu podršku pacijentima obolelim od kancera. Oni od vas traže da trčite ili šetate gde god želite, tačno mesec dana, i sakupljajte kilometre preko aplikacije “PACER”. Prvih 500 prijavljenih će dobiti majice.

Učešće u ovoj humanitarnoj akciji, možete uzeti uplatom kotizacije na račun “BELhospice” centra koja iznosi 1.000 dinara.

Broj računa je: 170-230030536–65, a svrha uplate “Run and walk”. Nakon toga, potrebno je da pošaljete dokaz o uplati preko “Viber” aplikacije na broj telefona +381 69 806 45 88. Dobićete kod za grupu u PACER-u. U ovoj akciji mogu učestvovati svi pojedinci iz cele Srbije.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Marko Radovanović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženje mladih "Fokus" iz Kozarske Dubice. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 11,70, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN



tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara