Navijači Fredrikstada (©YouTube/Football Weekender)
Navijači Fredrikstada (©YouTube/Football Weekender)

Fredrikstad i Habnarfjerdir najisplativije opcije u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.07.24. | 10:55

Nigde nećete naći veće kvote

Polufinale Evropskog prvenstva u Nemačkoj samo što nije, a bukmejkeri Mozzarta tradicionalno imaju iznenađenja.

Reč je o pojačanim kvotama na slavlje Fredrikstada protiv Kristijansunda u okviru prvenstva Norveške, kao i na trijumf Habnarfjerdira nad Akurejrijem u sklopu šampionata Islanda.

Izabrane vesti

Kristijansund ove sezone najverovatnije čeka borba za opstanak. Tim zauzima respektabilno 11. mesto na tabeli, ali ima samo bod ispred zone ispadanja, tako da će bitka za spas očigledno da bude ozbiljna. U poslednjem meču, Sove su remizirale sa Od Grenlandom 1:1, a početkom juna uspele su da savladaju jednog od glavnih konkurenta, Sarpsborg sa 3:1. Fredrikstad, s druge strane, igra mnogo uspešnije od protivnika i nalazi se na petom mestu na tabeli Elitserijena, uprkos tome što je prošle godine igrao u nižem rangu. U poslednjim zvaničnim mečevima ekipa nije uspela da pobedi Tromse dva puta - 0:0 i 3:0 - i igrala je nerešeno sa Rozenborgom 1:1. Posle toga Fredrikstad je odigrao nekoliko prijateljskih utakmica, gde je izgubio od Sandefjorda sa 4:2 i imao dva remija bez golova s Elfsborgom.

HABNARFJEDRIR - AKUREJRI (PONEDELJAK, 21.15), KEC 1,90

Habnarfjerdir je ostvario šest pobeda u aktuelnoj kampanji prvenstva Islanda, uz četiri poraza i dva remija i posle 12 odigranih mečeva nalazi se među liderima šampionata. Stacioniran je na petom mestu na tabeli, sa osam bodova zaostatka za drugoplasiranim Valurom. U poslednjem meču ekipa Sigurvina Olafsona je pobedila Brejdablik sa 1:0, a u prethodnom kolu i Filkir sa 3:1. Akurejri ne pokazuje baš konstantnu formu i u aktuelnom izdanju najbolje islandske divizije zabeležio je tri pobede, doživeo je sedam poraza i dve utakmice završio nerešeno. Posle 12 mečeva ekipa se nalazi na 10. mestu na tabeli. U poslednjoj utakmici Akurejri je slavio nad Kopavogurom sa 2:1, a ranije je savladao Fram sa 3:2.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------


tagovi

najigraniji parovi danabet info

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara