Komentari na vest

U bačkom derbiju svi traže slamku spasa: Tradicija na strani Spartaka, za sve ostalo se pita Voša

D

De Be Se

pre oko 2 sata

Krtolica da se skloni iz Vojvodine. Sramota Novog Sada. Zbiljic da se sabere; otera menadzere, Maradone i slicne parazite kluba, pa da krenemo napred.
S

Stara Garda

pre oko 2 sata

pogledaš ko je seo na klupu Vojvodine. Čovek koji nigde ništa nije uradio, jedino što ga je preporučilo za klupu je želja da se spusti pogled pred predsednikom. Jedan beskičmenjak, bez stava i obraza. Odakle ti obraz da kao takav sediš na našoj klupi? Kakvo je to samopouzdanje.
M

MarkoTim

pre oko 2 sata

Kako mislimo da povedimo kada nas vodi karikatura od trenera; poslušnik uprave i Zbiljica. Ko može da stane iza čoveka koji nije sposoban da položi par ispita za licencu; a želi da bude trener Vojvodine. Idemo redom; dokaži se prvo negde; napravi nekog igrača, neki uspeh pa onda sedi na klupu Vojvodine. Ovako te postavio Zbilja, njemu si odgovoran, šta mislis sa igrači misle p takvom treneru bez poštovanja i znanja. Koliko ce da izgrajaju za takvu kreaturu?
N

NovoSadjani Zapad

pre oko 2 sata

Novi Sad traži samo jedno. Trenera koji ima znanja. L A L A T O V I Ć Novi Sad tečeka otvorenog srca, hvala za sve pobede i trofej u kupu. Ps. Zanemari mapetovce sa foruma, njih niko više ne uzima za ozbiljno.