Benjamin Šeško (©Reuters)
Benjamin Šeško (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Lacio, Fajenord, RB Lajpcig i Anderleht

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.10.24. | 10:03

Nigde nećete da nađete veće kvote

Nedelja je puna fudbalskih dešavanja širom planete, pa je izbor veliki i šarenolik. Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili čak četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su fiksevi na pobede Lacija, Fajenorda, RB Lajpciga i Anderlehta.

Izabrane vesti

Tim iz Roterdama nema poraz u Erediviziji, ali je samo dva puta pobedio na šest meečva, pa je šampion PSV pobegao i teško će tim Brajana Priskea da se umeša u borbu za krunu. Na „Tiganj“ danas dolazi Tvente koji je u četvrtak igrao 1:1 sa Fenerbahčeom u Ligi Evrope. Ekipa iz Roterdama je živnula posle pobede u Đironu sa 3:2 u drugom kolu Lige šampiona. Korejac Hvan se ustalio u tim i tek se očekuje od nekadašnjeg veziste Zvezde da zablista u novom klubu. Tim iz Enshadea je vezao tri trijumfa i biće i ove sezone kandidat za Evropu.

ANDERLHT – STANDARD LIJEŽ (NEDELJA, 13.30), KEC 1,80

Loš početak Anderlehta u Župiler ligi, pet mečeva bez trijumfa, pa je ceh prošlog meseca platio danski stručnjak Vimer. Već osam bodova manje od Genka. Standard godinama tavori u sredini tabele, a teško će i ove sezone nešto više da napravi. Tim iz Brisela je u četvrtak pobedio Sosijedad u Baskiji sa 2:1 u drugom kolu Lige Evrope, pa je samopouzdanje poraslo. Samo jedan trijumf ima velikan na pet mečeva ove sezone.

LACIO – EMPOLI (NEDELJA, 15.00), KEC 1,70

Rimljani su solidno ove sezone, na osmom mestu, sa dva trijumfa na tri meča. Cilj je Evropa. Empoli igra iznad očekivanja, nije poražen, jedini uz Juventus. Odbrana tima iz Toskane je najbolja u Seriji A, samo dva primljena gola. Doduše, problem je realizacija, samo pet golova na kontu, manje od jednog po meču, ali sedma pozicija je odlična za ovaj mali klub. Opstanak je uvek jedini želja. Lacio je osvojio sedam bodova na tri meča na Olimpiku.

HAJDENHAJM – RB LAJPCIG (NEDELJA, 15.30), DVOJKA 1,80

Bikovi su u sredu poraženi od Juventusa (2:3) u Ligi šampiona. U Bundesligi RB Lajpcig je dobro počeo, tri pobede i dva remija, bez poraza. Možda bi mogli da se umešaju u borbu za titulu sa Bajernom i Bajerom iz Leverkuzena, mada je realniji plasman u evroeliti. Hajdenhajm je čudo napravio prošle sezone, igrao ije i Evropu, Ligu konferencije i dobio na startu takmičenje ljubljansku Olimpiju. Solidan start u šampionatu, tri trijumfa i dva poraza. U proteklom šampionatu u međusobnim mečevima oba trijumfa Bikova sa istoka Nemačke sa po 2:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara